Tervetuloa op.fi-palveluun - löydät kaikki entisen Pohjolan tuotteet ja palvelut täältä

OPn verkkopalvelu, op.fi, on uudistunut ja se sisältää nyt vakuutus- ja pankkipalvelut kaikille asiakkaillemme. Pohjola.fi-verkkopalvelu on jäänyt pois käytöstä. Kaikki entisten Pohjola Vakuutuksen ja Pohjola Pankin tuotteet ja palvelut löytyvät nyt täältä. Pohjola-brändi tarkoittaa jatkossa terveys- ja hyvinvointipalvelujamme.

OP-Pohjola-ryhmästä tuli OP Ryhmä 4.4.2016 ja kaikki tuotteet ja palvelut vakuutuksiin, pankkipalveluihin ja varallisuudenhoitoon liittyen tunnistat OP brändistä.

Pohjola Vakuutus on OP Vakuutus – pohjola.fi jää pois käytöstä

Vakuutusyhtiö Pohjolan nimi muuttui 4.4.2016 OP Vakuutukseksi. Löydät Pohjolan vakuutukset ja niihin liittyvät verkkopalvelut nykyään op.fi-palvelusta ja voit hoitaa vakuutusasiasi täällä. Voit kirjautua op.fi-palveluun myös muiden pankkien tunnuksilla. Kirjautumaan pääset sivun oikeasta laidasta.

OP Vakuutuksen asiakaspalvelu, entinen Pohjola Vakuutuksen asiakaspalvelu, palvelee sinua edelleen numerossa 0303 0303.

Vahingosta voit ilmoittaa OP vahinkoavussa, Pohjolan vahinkoilmoitus ei ole enää käytössä.

Pohjola Pankin palveluja tarjoaa OP Yrityspankki

Finanssipalvelukonserni OP Yrityspankki Oyj on OP Osuuskunnan merkittävin tytäryhtiö. Se palvelee koko Suomessa suuria yrityksiä ja pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa) kaikenkokoisia yrityksiä.

Myös Pohjola Varainhoito Oy:n nimi on muuttunut OP Varainhoito Oy:ksi ja Pohjola Kiinteistösijoitus Oy:stä on tullut OP Kiinteistösijoitus Oy.

Pohjolasta tuli terveysliiketoiminnan nimi

Pohjola Terveys Oy on OP Ryhmän omistama terveyspalveluyritys, joka haluaa maksimoida suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia.