Moottoripyörävakuutus turvaa sinut, moottoripyöräsi ja moottoripyöräkypäräsi.

Moottoripyörävakuutus

Turvaa moottoripyöräilyyn

Kampanja Moottoripyörävakuutus uudistuu huhtikuussa! Lue lisää

Valmiina hyppäämään moottoripyörän selkään heti säiden salliessa? Uusi moottoripyörävakuutuksemme tulee myyntiin huhtikuussa – juuri sopivasti ajokauden alkuun mennessä.

Uuden moottoripyörän liikennevakuutuksemme hinnoittelu joustaa ajokautesi mukaan, ajat sitten aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn tai teetpä vain muutaman prätkäreissun kesän aikana. Hyödyt myös turvallisesta ajotavasta: mitä turvallisempi kuski olet, sitä edullisemman hinnan saat.

Joustavan hinnoittelun lisäksi turvallinen ajotapa palkitaan reiluilla bonuksilla:

  • korkea 40% lähtötaso, nopea kertyminen ja 80% maksimibonus
  • bonus ei laske yksittäisestä vahingosta, kun olet ollut maksimibonustasolla vähintään 2 vuotta


Päivitä moottoripyörävakuutuksesi ajan tasalle heti huhtikuussa ja suuntaa kevätteille turvattuna!

Sulje

Omavastuu vain 150 €

Moottoripyörän vakuutuksemme omavastuu on markkinoiden alhaisin.

Vakuutus aina voimassa

Vakuutus on voimassa ympäri vuoden, mutta talvikuukausien hinta on kesää alhaisempi.

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja OP-bonuksia.

Moottoripyörävakuutus turvaa sinut ja pyöräsi

Tarvitset moottoripyörällesi pakollisen liikennevakuutuksen, mutta kaskoa ei kannata unohtaa – se korvaa moottoripyörällesi aiheuttamiasi vahinkoja. Kaskon voit valita omien tarpeidesi mukaan. Oli moottoripyöräsi millainen hyvänsä, kannattaa miettiä, mikä on paras moottoripyörävakuutus juuri sinulle.

Molemmat kaskomme Isokasko ja Osakasko korvaavat esimerkiksi varkauden. Kolareita ja törmäyksiä kattavan Isokaskon voit halutessasi laajentaa kattamaan myös tilanteet, joissa tuntematon osapuoli kolhii pysäköityä pyörääsi.

Vakuutus kattaa moottoripyörää käytettäessä myös kypärän ja kypäräpuhelimen.
Vuodenaikahinnoittelu tarkoittaa, että moottoripyörävakuutus on voimassa vuoden ympäri, mutta talvikuukaudet on huomioitu hinnoittelussa.

Paras moottoripyörävakuutus niille, jotka arvostavat vapautta

Haluatko sinäkin hypätä moottoripyöräsi selkään keväällä heti säiden salliessa? Ympäri vuoden voimassa oleva moottoripyörävakuutus antaa sinulle vapauden nauttia vauhdista silloin, kun sinä haluat.

Vai aiotko matkustaa moottoripyörälläsi ulkomailla? Kun mukanasi on Green Card eli vihreä kortti, voit ajella huoletta. Green Cardilla voit todistaa liikennevakuutuksesi voimassaolon lähes koko Euroopassa ja esimerkiksi Venäjällä.

Paras fiilis syntyy, kun moottoripyörän työntää talvisäilöstä kuivalle asfaltille. Kun moottoripyörävakuutus on voimassa vuoden ympäri, vuoden ensimmäiselle ajelulle voi lähteä heti säiden salliessa.

Mikko Oulu

Vuodenaikahinnoittelu säästää aikaa ja rahaa

Moottoripyörän liikennevakuutus ja kasko on hinnoiteltu vuodenaikojen mukaan, joten liikennekäytöstäpoistoa ei kannata tehdä tai kaskoa irtisanoa talveksi hintasyistä. Moottoripyörävakuutus aina voimassa, mutta talvikuukausien alhaisemmassa hinnassa on huomioitu se, että tuskin ajat moottoripyörälläsi talvella.

Ympärivuotinen moottoripyörävakuutus mahdollistaa sen, ettei sinun tarvitse tehdä liikennekäytöstäpoistoa, vaikka et käytäkään moottoripyörääsi talvella. Jos jonain vuonna et ehdi moottoripyörän selkään koko kesänä, voit edelleen tehdä liikennekäytöstäpoiston ja saada hyvitystä vakuutusmaksuista.

Bonus nousee moottoripyörän liikennevakuutuksessa 5 % ja kaskossa 10 % vuodessa. Liikennevakuutuksen lähtöbonus on moottoripyörälle 20 %. Moottoripyörän tulee olla liikennekäytössä vakuutuskaudella vähintään 120 päivää, jotta bonus nousee.

Isokaskoon saat heti 70 % maksimibonuksen. Kaskon bonus alentaa kolarointi- ja törmäysturvan maksua, ja siitä korvattu vahinko puolestaan alentaa bonusta.

Vakuutus- ja vahinkohistoriatodistus

Jos tarvitset ajoneuvojesi vakuutus- ja vahinkohistoriasta todistuksen esimerkiksi ulkomaille muuton vuoksi, voit tilata sen Liikennevakuutuskeskuksesta. Todistuksella voit osoittaa ajohistoriasi ulkomaiselle vakuutusyhtiölle.

Omistaja-asiakkaan edut

Kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulla on vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä, saat useimmista vakuutuksista lähes 10 % alennuksen. Auton bonuksellisesta kaskovakuutuksesta alennus on lähes 18 %. 18–27-vuotias nuori saa 21 % alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista.

Muut edut

  • 40 % korotus henkivakuutuksen vakuutusmäärään
  • 150 € omavastuuetu Omakoti-vakuutukseen
  • alle 1-vuotiaan vauvan vanhemmille maksutonta henkivakuutusturvaa vuodeksi

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksujen lisäksi OP-bonuksia myös

  • lainoista
  • säästöistä ja sijoituksista
  • tileillä olevat varoista
  • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy. Osuuspankit toimivat OP Vakuutuksen asiamiehenä.