Mies huoltaa moottoripyörää

Moottoripyörävakuutus

Turvaa moottoripyöräilyyn

Kampanja Moottoripyörävakuutus on uudistunut! Lue lisää

Moottoripyörävakuutuksemme on uudistunut 1.4.2018. Katso alta tiivistelmä uudistuneesta vakuutuksestamme. Mikäli moottoripyöräsi vakuutus on jo OPssa, voit päivittää sen uuteen kätevästi laskemalla hinnan ja ostamalla uuden vakuutuksen verkossa. Vanhan vakuutuksesi voimassaolo päättyy, kun uusi vakuutus astuu voimaan.

Markkinoiden joustavin hinnoittelu

Moottoripyörävakuutuksemme liikennevakuutus on vuodenaikahinnoiteltu, minkä myötä maksat vakuutuksestasi vähemmän talvikuukausilta. Liikennekäytöstäpoistoa ei siis välttämättä tarvitse tehdä.

Mikäli kuitenkin myös kesän ajopäivät jäävät vähemmälle, voit tehdä pyörälle liikennekäytöstäpoiston kesäkuukausille, jolloin saat uudistuksen myötä maksuhyvitystä liikennekäytöstäpoiston ajalta. Tämä tuo entistä ennennäkemätöntä joustavuutta moottoripyöräsi vakuutukseen. Huomioithan, että liikennekäytöstäpoiston tulee kuitenkin kestää yhtäjaksoisesti vähintään 30 päivää, jotta saat hyvityksen vakuutuksestasi.

Uusi liikennevakuutus tuo reilusti bonuksia

Uusi moottoripyörän liikennevakuutus tuo uudelle motoristille jopa 40 % lähtöbonuksen, ja vakuutus palkitsee kokeneemman motoristin huikealla 80 %:n maksimibonuksella. Ajettuasi 2 vuotta vahingoitta maksimibonuksella ansaitset vakuutukseesi bonusmenetykseltä suojaavan bonusturvan. Uudistuneen liikennevakuutuksen bonustaulukon löydät tämän sivun alalaidasta.

Ilkivallan turva nyt kaikissa kaskoissamme

Olemme tuoneet moottoripyörän Osakaskoon valinnaisen turvan ilkivallan varalta. Voit nyt siis hankkia myös Osakaskoon tämän valinnaisen lisäturvan, mikä suojaa pyöräsi ilkivallan aiheuttaman vahingon varalta.

Sulje

Uusi palkitsevampi bonus

Uudelle motoristille entistä korkeampi lähtöbonus. Kokeneelle kuskille jopa 80 % maksimibonus ja bonusturva suojaamaan bonusmenetykseltä.

Omavastuu vain 150 €

Moottoripyörän vakuutuksemme omavastuu on markkinoiden alhaisin.

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja OP-bonuksia.

Moottoripyörävakuutus turvaa sinut ja pyöräsi

Tarvitset moottoripyörällesi pakollisen liikennevakuutuksen, mutta kaskoa ei kannata unohtaa – se korvaa moottoripyörällesi aiheuttamiasi vahinkoja. Kaskon voit valita omien tarpeidesi mukaan. Oli moottoripyöräsi millainen hyvänsä, kannattaa miettiä, mikä on paras moottoripyörävakuutus juuri sinulle.

Molemmat kaskomme Isokasko ja Osakasko korvaavat esimerkiksi moottoripyörän varkauden. Kolareita ja törmäyksiä kattavan Isokaskon voit halutessasi laajentaa kattamaan myös tilanteet, joissa tuntematon osapuoli kolhii pysäköityä pyörääsi. Moottoripyörävakuutuksen uudistumisen myötä voit nyt hankkia myös Osakaskoon valinnaisen turvan ilkivallan varalle.

Uutena motoristina ajotaitosi karttuu nopeasti – nyt myös bonuksesi. Moottoripyörän liikennevakuutuksen lähtöbonus nyt jopa 40 %. Kolmessa vuodessa bonuksesi jo 64 %.
Mies lähtee ajamaaan moottoripyörää

Paras moottoripyörävakuutus niille, jotka arvostavat joustavuutta

Haluatko sinäkin hypätä moottoripyöräsi selkään keväällä heti säiden salliessa? Ympäri vuoden voimassa oleva joustava moottoripyörävakuutus antaa sinulle vapauden nauttia vauhdista silloin, kun sinä haluat. Jos ajot jäävät vähemmälle, voit myös tehdä liikennekäytöstäpoiston kesäkuukausille. Yhtäjaksoisesti yli 30 päivää kestävän liikennekäytöstäpoiston ajalta saat nimittäin nyt maksuhyvityksen vakuutuksestasi.

Vai aiotko matkustaa moottoripyörälläsi ulkomailla? Kun mukanasi on Green Card eli vihreä kortti, voit ajella huoletta. Green Cardilla voit todistaa liikennevakuutuksesi voimassaolon lähes koko Euroopassa ja esimerkiksi Venäjällä.

Paras fiilis syntyy, kun moottoripyörän työntää talvisäilöstä kuivalle asfaltille. Kun moottoripyörävakuutus on voimassa vuoden ympäri, vuoden ensimmäiselle ajelulle voi lähteä heti säiden salliessa.

Mikko Oulu

Vuodenaikahinnoittelu säästää aikaa ja rahaa

Moottoripyörän liikennevakuutus ja kasko on hinnoiteltu vuodenaikojen mukaan, joten liikennekäytöstäpoistoa ei kannata tehdä tai kaskoa irtisanoa talveksi hintasyistä. Moottoripyörävakuutus aina voimassa, mutta talvikuukausien alhaisemmassa hinnassa on huomioitu se, että tuskin ajat moottoripyörälläsi talvella.

Ympärivuotinen moottoripyörävakuutus mahdollistaa sen, ettei sinun tarvitse tehdä liikennekäytöstäpoistoa, vaikka et käytäkään moottoripyörääsi talvella. Jos jonain vuonna et ehdi moottoripyörän selkään koko kesänä, voit edelleen tehdä liikennekäytöstäpoiston ja saada hyvitystä vakuutusmaksuista.

Moottoripyörän liikennevakuutuksen bonus nousee entistä nopeammin ja laskee vahingon sattuessa aikaisempaa maltillisemmin. Liikennevakuutuksen lähtöbonus on moottoripyörälle vähintään 40 % ja maksimibonus 80 %. Saat kerryttämäsi hyvän bonusprosentin kaikkiin vakuuttamiisi moottoripyöriin.

Isokaskoon saat heti 70 % maksimibonuksen. Kaskon bonus alentaa kolarointi- ja törmäysturvan maksua, ja siitä korvattu vahinko puolestaan alentaa bonusta. Moottoripyörän tulee olla liikennekäytössä vakuutuskaudella vähintään 90 päivää, jotta bonus nousee.

Huomioithan, että moottoripyörän tulee olla liikennekäytössä vakuutuskaudella vähintään 90 päivää, jotta bonus nousee.

Vakuutus- ja vahinkohistoriatodistus

Jos tarvitset ajoneuvojesi vakuutus- ja vahinkohistoriasta todistuksen esimerkiksi ulkomaille muuton vuoksi, voit tilata sen Liikennevakuutuskeskuksesta. Todistuksella voit osoittaa ajohistoriasi ulkomaiselle vakuutusyhtiölle.

Omistaja-asiakkaan edut

Kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulla on vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä, saat useimmista vakuutuksista lähes 10 % alennuksen. Auton bonuksellisesta kaskovakuutuksesta alennus on lähes 18 %. 18–27-vuotias nuori saa 21 % alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista.

Muut edut

  • 40 % korotus henkivakuutuksen vakuutusmäärään
  • 150 € omavastuuetu Omakoti-vakuutukseen
  • alle 1-vuotiaan vauvan vanhemmille maksutonta henkivakuutusturvaa vuodeksi

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksujen lisäksi OP-bonuksia myös

  • lainoista
  • säästöistä ja sijoituksista
  • tileillä olevat varoista
  • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy. Osuuspankit toimivat OP Vakuutuksen asiamiehenä.