Aikuisen terveysvakuutus korvaa sairauksien ja tapaturmien hoitokuluja.

Terveysvakuutus aikuiselle

OPn oma sairausvakuutus tai tapaturmavakuutus

Kampanja Aikuisen terveysvakuutus -30 % Lue lisää

Nyt voit saada aikuisen terveys- ja toimeentulovakuutuksen vuodeksi 30 prosentin alennuksella. Etu on voimassa 28.2.2018 saakka.

Terveysvakuutus myönnetään useimmiten terveysselvityksen perusteella. Terveysselvityksen voi täyttää verkossa, ja selvityksen perusteella ratkaistaan, voidaanko vakuutusta myöntää

Sulje

Valitse sinulle sopiva vakuutus

Voit valita itse, onko terveysvakuutuksesi myös sairauksien hoidon kattava sairausvakuutus vai tapaturmavakuutus. 

Terveysvakuutus turvaa läpi elämän

Terveysvakuutus on voimassa aina 100-vuotiaaksi asti ja korvaa esimerkiksi lääkärikulut ja lääkkeet aina 200 000 euroon asti.

Omistaja-asiakkaan edut

Omistaja-asiakkaana saat vakuutuksistasi alennusta ja OP-bonuksia.

Parasta hoitoa terveytesi turvaksi

Terveysvakuutuksella varmistat nopean hoitoon pääsyn ja parhaan mahdollisen hoidon myös yksityisellä lääkärillä. Kun turvanasi on terveysvakuutus, voit keskittyä sairaudesta tai tapaturmasta toipumiseen ilman huolta suurista hoito- tai lääkekuluista. Terveysvakuutuksesta voit valita juuri sinulle sopivan laajuuden ja haluamasi valinnaiset turvat.

Tärkeää turvaa vammautumisen tai menehtymisen varalta tuo lisäksi toimeentulovakuutus, josta maksettava kertakorvaus pahimman tapahtuessa auttaa sinua tai läheisiäsi jatkamaan arkea. Työkyvyttömyysvakuutuksesta taas saat kertakorvauksen, jos sairauden tai vamman vuoksi menetät pysyvästi kykysi tehdä työtä.

Löydät lähimmän OPn lääkärikumppanin helposti OP Vahinkoavusta.

Terveysvakuutuksen avulla pääset nopeasti hyvään hoitoon.

Tarpeisiisi sopiva terveysvakuutus

Valitse henkilövakuutukseesi juuri sinulle sopiva laajuus ja haluamasi valinnaiset turvat. Parhaan turvan saat kattavalla terveysvakuutuksella, joka on paljon enemmän kuin sairausvakuutus.

Usein yleislääkärikäynnit voi hoitaa joko työterveyshuollossa tai omalla rahalla, jolloin toinen vaihtoehto, työterveyttä täydentävä terveysvakuutus, voi olla sinulle riittävä. Terveysvakuutus korvaa silloin lääkkeet, leikkaukset ja kalliimmat tutkimukset, kuten magneettikuvaukset lääkärikäynteineen, mutta muut lääkärikäynnit jäävät vakuutuksen ulkopuolelle. 

Jos taas haluat turvata terveytesi tapaturmavakuutuksella, voit valita kahdesta tapaturmien hoidon korvaavasta terveysvakuutuksesta. Suosittelemme kattavampaa tapaturmavakuutusta, joka kattaa tapaturmien lisäksi myös yleisten sairausperäisten vammojen hoitokuluja.

Jos minulle jottain sattuu, niin tiedän, että pääsen noppeesti hoitoon eikä rahasta tarvii huolehtia.

Aira Jyväskylä

Terapiaa, tukea toipumiseen ja turvaa urheiluun

Terveysvakuutukseen voit liittää valinnaisia turvia, joita saat vain meiltä. Korvaamme esimerkiksi fysioterapian kuluja myös vaihtoehtona leikkaushoidolle. Joskus mielikin voi sairastua, joten on helpottavaa tietää, että terveysvakuutus korvaa myös psykoterapian kuluja. Terveysvakuutus kattaa lisäksi avustajan tai kodin muutostöiden kuluja, jotta kotona asuminen onnistuisi myös sairaudesta tai vammasta toipuessa.

Terveysvakuutus kattaa aina esimerkiksi ulkoilun ja kuntoliikunnan. Jos harrastat urheiluseurassa ja osallistut kilpailuihin tai otteluihin, voit saada kilpaurheilun kattavan vakuutuksen joko lisäämällä terveysvakuutukseen urheilijan turvia tai ottamalla urheiluseuran kautta erillisen Sporttiturvan. Urheiluvakuutus voi olla tarpeen myös, jos harrastat jotain riskialtista urheilulajia – tarkista silloin terveysvakuutuksesi kattavuus asiakaspalvelustamme.

Aikuisen terveys- ja toimeentulovakuutus myönnetään pääsääntöisesti terveysselvityksen perusteella. Terveysselvityksen voi täyttää verkossa, ja selvityksen perusteella ratkaistaan, voidaanko vakuutusta myöntää.

Vakuutuksen voi usein saada, vaikkei olisikaan täysin terve. Esimerkiksi mahdolliset jo todetut sairaudet voivat kuitenkin vaikuttaa myönnettävän vakuutuksen laajuuteen.

On tärkeää, ettet irtisano mahdollista olemassa olevaa vakuutusta ennen kuin saat päätöksen uuden vakuutuksen myöntämisestä.

Omistaja-asiakkaan edut

Kun olet omistaja-asiakkaamme ja sinulla on vakuutuksia kolmesta eri tuoteryhmästä, saat useimmista vakuutuksista lähes 10 % alennuksen. Auton bonuksellisesta kaskovakuutuksesta alennus on lähes 18 %. 18–27-vuotias nuori saa 21 % alennuksen lähes kaikista kodin ja perheen vakuutuksista.

Muut edut

  • 40 % korotus henkivakuutuksen vakuutusmäärään
  • 150 € omavastuuetu Omakoti-vakuutukseen
  • alle 1-vuotiaan vauvan vanhemmille maksutonta henkivakuutusturvaa vuodeksi

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksujen lisäksi OP-bonuksia myös

  • lainoista
  • säästöistä ja sijoituksista
  • tileillä olevat varoista
  • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy. Osuuspankit toimivat OP Vakuutuksen asiamiehenä.