Sinustakin-yrittaja

Sinustakin yrittäjä

Edessäsi on loistava tulevaisuus yrittäjänä. Ota ensimmäinen askel matkallasi ja valitse alkavan yrityksesi kumppaniksi Euroopan vahvin pankki OP.

Hyvä liikeidea auttaa sinut alkuun matkalla yrittäjäksi. Vähintään yhtä tärkeässä roolissa on tahtosi oppia uutta ja onnistua. Yritystoiminnan aloittamiseen liittyy monta uutta valintaa ja vaihtoehtoa, ja OPn avulla saat liiketoiminnan helposti ja vaivattomasti käyntiin.

Autamme sinua huolehtimaan omasta ja yrityksesi taloudellisesta hyvinvoinnista ja pyrimme helpottamaan arkeasi yrittäjänä. Meiltä saat käyttöösi juuri sinun yrityksellesi sopivat pankki- ja vakuutuspalvelut. Tuemme sinua aktiivisesti ja myös sinä voit olla meihin aina yhteydessä.

Kaikki pankki- ja vakuutuspalvelut saman katon alta

Yrittäjän arkeen liittyy rahaliikenteen hoitoa, kuten laskutusta, laskujen maksamista ja saapuvien suoritusten seurantaa. Lisäksi tarvitset välineitä hankintojen toteuttamiseen ja väyliä sähköisten palveluiden käyttöön. Näihin arjen rutiineihin saat meiltä tehokkaat ja yrityksesi taloudenhallintaa helpottavat palvelut.

Oman yrityksen perustamiseen tarvitaan omaa pääomaa, ja toisinaan tarvetta on myös ulkopuoliselle rahoitukselle, kuten pankkilainalle. Autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut yrityksesi hankintoihin ja muihin menoihin.

Jotta yritystoimintasi sujuisi mahdollisimman riskittömästi ja ikävien yllätysten sattuessa arki rullaisi eteenpäin, räätälöimme juuri sinun ja yrityksesi tarpeisiin sopivat vakuutusratkaisut. Tuemme sinua myös vahinkojen ennaltaehkäisyssä ja riskienhallinnassa.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla liikeideasi ja luoda perustan vahvalle kumppanuudelle heti yrityksesi alkutaipaleelta lähtien. Ota meihin yhteyttä ja rohkea askel kohti unelmiasi.