Laina yritykselle op.fi

Yrityslaina

Pienten ja suurten hankintojen rahoittamiseen

Lainan hakeminen on helppoa

Voit tehdä lainahakemuksen milloin vain op.fi-palvelussa. Me olemme yhteydessä sinuun.

Sopiva hinta juuri sinun yrityksellesi

Tarjoamme rahoitusta, joka vie yritystoimintaasi eteenpäin. Myös pidemmällä jänteellä.

Asiantuntevaa yritysrahoitusneuvontaa

Katsomme yritystäsi kokonaisuutena ja huolehdimme myös rahoitukseen liittyvien riskien hallinnasta.

Yrityslaina, räätälöity rahoitus yritykselle

Kun olet laajentamassa tai kehittämässä yrityksesi toimintaa, tekemässä isompia tai pienempiä hankintoja ja tarvitset siihen rahoitusta, kannattaa hakea yrityslainaa. Järkevästi suunniteltu ratkaisu on kestävä myös pidemmällä aikajänteellä.

Rahoituksen hakeminen onnistuu helposti verkossa. Klikkaa vain Hae lainaa -painiketta, täytä perustiedot yrityksestäsi ja kerro rahoituksen tarpeesta.

Kun olemme saaneet hakemuksesi, olemme sinuun yhteydessä seuraavan kahden pankkipäivän sisällä. Käymme kanssasi läpi yrityksen rahoitukseen liittyvät tarpeet ja yrityksesi tilanteen. Neuvottelun pohjalta saat lainapäätöksen.

Näin haet lainaa:

  1. Täytä ja lähetä lomake
  2. Otamme sinuun yhteyttä
  3. Käymme kanssasi läpi sopivan ratkaisun
  4. Lainapäätös.
Hae lainaa
Yrityslaina

Asiantuntija apunasi

Saat henkilökohtaista palvelua paikallisen osuuspankin asiantuntijalta, puhelimessa, verkossa tai henkilökohtaisessa tapaamisessa. Kun kerrot meille yrityksesi tilanteesta ja  tarpeista, asiantuntijamme auttaa löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan kokonaisuuden.

Sovitamme yrityslainan yrityksesi tilanteen ja tarpeiden mukaisesti sekä räätälöimme laina-ajan ja maksuerät yrityksellesi sopiviksi.

Asiantuntijamme auttaa myös riskeihin varautumisessa, niin että yrityksesi toiminta on tukevalla pohjalla olosuhteiden muuttuessa. Esimerkiksi korkojen nousuun kannattaa varautua ajoissa, samoin mahdollisiin lainanhoitokykyyn vaikuttaviin riskeihin, kuten avainhenkilöiden sairastumiseen.

Haluamme auttaa yritystäsi menestymään.

Lainan myöntäminen edellyttää pääsääntöisesti vakuutta tai takausta.

Yrityslainan hinta muodostuu lainan pääomalle maksettavasta korosta sekä luoton hoitoon ja nostoon liittyvistä palkkioista. Korko muodostuu sovitusta viitekorosta ja marginaalista. Marginaaliin vaikuttaa muun muassa yrityksesi tulevaisuuden näkymät ja maksukyky sekä laina-aika ja vakuudet. Lainan korko voi olla myös kiinteä.

Yrityslainan myöntää osuuspankki tai OP Yrityspankki Oyj.