Tornion Osuuspankki sulkee konttorinsa Arpelassa ja Karungissa

Tornion konttorista täydet palvelut

Tornion Osuuspankin Arpelan ja Karungin konttoreiden toiminnot yhdistetään pankin pääkonttoriin. Konttorit sulkevat ovensa viikolla 7.

- Perusteellisen harkinnan pohjalta tehdyn päätöksen taustalla on niin asiakaskäyttäytymisen muutos kuin myös kustannustehokkuus, Tornion Osuuspankin toimitusjohtaja Pentti Alaperä kertoo.

Asiointi lakkautettavissa konttoreissa on ollut hiljaista ja hiipuvaa jo usean vuoden ajan, eikä mikään viittaa asiointimäärien kasvuun. Konttoreissa käyvien asiakkaiden määrä on reilu 4 prosenttia koko pankin konttoriasioinnin määrästä.

- Asiakaskäyttäytymisen voimakkaan muutoksen myötä konttoriasiointi on yleisesti vähentynyt ja vähenee edelleen voimakkaasti. On arvioitu, että tulevaisuudessa konttoreissa tapahtuva asiointi on vain jopa 25-30 prosenttia nykyisestä.

Konttoreissa asioivia on jo opastettu uusiin asiointitapoihin. Käteistä rahaa voi nostaa Ottoautomaatista Karungissa, jossa automaatti toimii jatkossakin samassa paikassa. Käteistä rahaa voi nostaa osuuspankin korteilla myös K-ryhmän kaupoista. (Korteilla voi maksaa lähes kaikissa paikoissa.) Laskujen maksaminen maksupalveluna on jo nyt välittynyt pankkiin postin kautta ilmaiseksi.

Pääkonttorissa Torniossa kassapalvelut ovat auki joka arkipäivä kello 10.00-16.30. Samassa yhteydessä voi hoitaa kaikki pankki-, vakuutus- ja varallisuudenhoitoasiat.

Lakkautettavissa konttoreissa kerran viikossa työskennelleet toimihenkilöt jatkavat työtään täysiaikaisesti pääkonttorissa ja ovat siellä edelleen asiakkaidemme palveluksessa.

Näissä konttoreissa asioineisiin asiakkaisiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä ja haetaan ratkaisut asiointitapoihin jatkossa. Konttoreiden sulkeminen ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä, esimerkiksi tili- ja lainanumerot säilyvät ennallaan.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Pentti Alaperä 0400 690756