Kesäduuni OPn piikkiin

HEP! Kesäduuni OPn piikkiin - yhdistysten hakuaika käynnistyy 3.4.2018!

OP Tornio lahjoittaa toimialueensa yhdistyksille viiden nuoren kesätyöpalkat. Kesätyötuki on osa OP Tornion yhteiskuntavastuullista ohjelmaa ja pankkimme tapa jakaa tulosta oman alueen toimeliaisuuden hyväksi.

Kesällä 2018 lahjoitamme 400€ palkkaustuen viidelle yhdistykselle. Tutustu lisää! Haku ma 23.4.2018 mennessä

OP Tornion toimialueella (esim. Aapajoki, Arpela, Kaakamo, Karunki, Kukkola ja Tornio) toimivat yleishyödylliset yhdistykset voivat jälleen hakea tukea palkatakseen 15-17-vuotiaan nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi pankin piikkiin. Pankki lahjoittaa yhdistyksille nuorten palkanmaksuun 400 euroa / nuori.

Tuen saavat yhdistykset hoitavat nuoren työllistämisen – sopivat palkasta ja hoitavat sen maksun, sekä lisäksi lakisääteiset kulut ja velvoitteet. Työnantajan osuus palkan sivukuluista vaihtelee riippuen nuoren iästä. Voit käyttää apunasi palkka.fi -sivuston palkkalaskuria, josta näet helposti sekä yhdistykselle (eli työnantajalle) kuuluvat iästä riippuvat työnantajamaksut, että nuorelta palkkasummasta perittävät kulut. Palkka.fi -sivun kautta voi helposti ja vaivattomasti hoitaa myös itse palkanmaksun.

Tukea tarjolla viidelle yhdistykselle

Yleishyödyllinen yhdistys, esim. urheiluseura, kylä-, kotiseutu- tai asukasyhdistys tai maa- ja kotitalousseura, voi hakea tukea palkatakseen nuoren esim. kesäkerhon apuohjaajaksi, taloustöihin, vanhusten viriketoimintaan, lipunmyyntiin tai vaikka ulkoalueiden hoito- tai kunnossapitotöihin.

Kesätyön tulee ajoittua koulujen loma-aikaan kesä-elokuulle 2018.

Etsimme nyt sopivia yhdistyksiä - hakuaikaa 23.4.2018 asti

Toimitko sinä aktiivisesti yhdistyksessä, joka voisi palkata nuoren kesätöihin? Tai tiedätkö jonkun tukea tarvitsevan yhdistyksen toimialueeltamme? Vinkkaa ihmeessä! #kesäduuniOPnpiikkiin

• Yhdistyksen tulee jättää perusteltu tukihakemus viimeistään ma 23.4.2018

Hakemuksessa kysytään mm. yhdistyksen nimi ja toimintaperiaate, tarjotun kesätyön ajankohta ja tehtäväkuvaus sekä yhteystiedot. Kysymyksiin on hyvä tutustua ennen hakemuksen täyttämistä.

Mikäli hakemuksia tulee enemmän kuin 5 kappaletta, OP Tornio valitsee ne yhdistykset, joille tuki myönnetään. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakemuksen jättäneille yhdistyksille viikolla 17.

Yhdistys saa palkkaustuen laskua vastaan (erillinen ohjeistus tulee).

Nuorten vuoro hakea kesätöitä yhdistyksiltä 26.4.-17.5.2018

Yhdistysten tarjoamat kahden viikon mittaiset tuetut kesätyöpaikat julkaistaan torstaina 26.4. tällä OP Tornion nettisivuilla.

  • 15-17-vuotiaat nuoret hakevat haluamaansa kesätyötä lähettämällä työhakemuksen ohjeen mukaan yhdistyksen sähköpostiin tai www-osoitteeseen.
  • Nuori voi hakea useampaa työtä kampanjamme kautta, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön.

Yhdistykset vastaanottavat nuorten hakemuksia 26.4.-17.5.2018 välisen ajan, jonka jälkeen yhdistyksen edustajat haastattelevat ja tekevät päätöksen valitusta kesäntyöntekijästä. Valinnoista tulee ilmoittaa meille pankkiin maanantaihin 26.5. mennessä.

Työllistettävän nuoren tulee olla täyttänyt 15 vuotta 4.6.2018 mennessä, eikä hän saa olla täyttänyt 18 vuotta ennen 7.8.2018.

* Kesätyön tulee ajoittua 4.6.-7.8.2018 väliselle ajalle.

#kesäduuniOPnpiikkiin  #optornio  #kesätyö  #hyväkiertämään

Tämän kampanjan avulla OP Tornio kantaa omalta osaltaan yhteiskuntavastuuta.

Yhdessä hyvä tulee.

OP Tornio

Lisätietoja kampanjasta antaa viestintäasiantuntija Henna Ukonmaanaho, p. 010 257 6834 tai etunimi.sukunimi@op.fi