Omistaja-asiakasyhteisö

Vaikuta omistaja-asiakasyhteisössä

Onko sinulla ajatuksia ja ideoita OP Pohjois-Savon toiminnan kehittämiseksi? Omistaja-asiakasyhteisö on uudenlainen vaikuttamiskanava, jossa pääset osallistumaan oman pankkisi toimintaan vaivattomasti. Yhteisössä vastaat kyselyihin, keskustelet ja annat kehitysideoita tai kerrot mielipiteitä. Osallistuminen on helppoa ja yhteisöön pääsee rekisteröitymällä sen jäseneksi verkossa.

OP Pohjois-Savon omistaja-asiakasyhteisössä on keskusteltu hyväntekeväisyyslahjoituksen kohteista ja omistaja-asiakkaan paikallisista eduista ja siitä, miten etuja pitäisi kehittää. Vuoden 2018 syyskuussa avaamme keskustelun hyväntekeväisyyslahjoituksen kohteista.

Lue omistaja-asiakas tekee hyvää -kampanjan lahjoituskohteista ja tulevasta keskustelusta sekä kesän keskustelun tuloksista alla olevista linkeistä:

Rekisteröidy nyt, niin lähetämme sinulle sähköpostiviestin kun seuraava keskustelu avataan. Omistaja-asiakasyhteisön käyttöä varten tarvitaan toimiva sähköpostiosoite sekä verkkoyhteys. OP Pohjois-Savon omistaja-asiakasyhteisön jäseneksi rekisteröidyttäessä valitse alueeksi Itä-Suomi ja OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkuus. Keskusteluihin ja vuoropuheluun voi osallistua oman valinnan mukaan silloin, kun kutsumme sinut mukaan. Kutsut lähetetään rekisteröitymisvaiheessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Myös pankkien edustajistojen jäsenet ovat tervetulleita omistaja-asiakasyhteisöön.