Sydän käsillä PSOP kampanja

Omistaja-asiakkaana teet hyvää. Itsellesi ja muille.

Kiitos, pankkimme omistaja-asiakkaat tekivät taas hyvää! Kampanjan kautta halusimme edistää toimintaympäristömme hyvinvointia yhdessä omistaja-asiakkaidemme kanssa.

Omistaja-asiakas tekee hyvää –kampanja päättyi vuoden 2017 loppuun ja kampanjan viimeiset lahjoitukset on nyt jaettu. Vuoden 2017 toisella vuosipuoliskolla käynnissä olleen kampanjan aikana kuukausittaisiin lahjoituspotteihin kerättiin varoja yhteensä yli 20 000 euron edestä.

Pankin omistaja-asiakkaat keskustelivat lahjoituskohteista pankin digitaalisessa omistaja-asiakasyhteisössä tammikuun 2018 aikana. Keskustelun perusteella OP Pohjois-Savon johto valitsi lahjoituksen saajat eniten kannatusta saaneiden teemojen mukaan.

Lahjoituksia vuoden 2017 lahjoituspotista saivat:

  • Kuopion Seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry. – omaishoitajien työn tukemiseen ja virkistystoimintaan
  • Tukeva-työvalmennussäätiö sr. - syrjäytymisuhassa olevien nuorten ja työttömien tukemiseen
  • Pankin toimialueen kuntien ja kaupunkien sosiaalitoimet - vähävaraisten perheiden lasten urheilu- ja kulttuuritoiminnan tukemiseen
  • Tukipilari, Vammel ry., Iisalmen Kehitysvammaisten tuki ry. ja Iisalmen Invalidit ry - vammaistyöhön
  • SPR Ystävätoiminta: Iisalmen, Juankosken, Kaavin, Kuopion, Lapinlahden, Nilsiän, Rautavaaran, Siilinjärven, ja Varkauden osastot - ikääntyneiden yksinäisyyden ehkäisemiseen
  • Mannerheimin Lastensuojeluliiton Iisalmen, Nilsiän ja Varkauden paikallisyhdistykset - koulukiusaamisen ehkäisemiseen

Kampanjan aikana jokaisesta uudesta omistaja-asiakkaasta on kertynyt 10 euroa paikalliseen hyväntekeväisyyspottiin. Kolmen vuoden aikana kampanjan kautta pankki on lahjoittanut yhteensä yli 90 000 euroa. Lahjoituksia saivat yli 50 pankin toimialueella toimivaa yhdistystä ja järjestöä. Lahjoituskohteina oli esimerkiksi mielenterveystyön edistäminen, lastentautien osastot sairaalassa, lastensuojelujärjestöt, nuorten syrjäytymisen ehkäisy, veteraanien virkistystoiminta, monikulttuurisuuden tukeminen, vähävaraisten lasten ja nuorten urheilu ja syöpäyhdistys. Kaikkia lahjoituskohteita yhdisti paikallisuus ja se, että niiden toiminta on koskettanut asiakkaiden tunteita.

Lue lisää Omistaja-asiakas tekee hyvää -kampanjan lahjoituskohteista tästä.

 

Omistaja-asiakas, vaikuta oman pankkisi toimintaan

Omistaja-asiakasyhteisössä pääset keskustelemaan ja vaikuttamaan oman pankkisi toimintaan. Rekisteröidy mukaan tästä.

Kesäkuun alussa avaamme keskustelun pankkimme omistaja-asiakkaiden eduista. Vaikuta nyt ja anna äänesi kuulua! Tule omistaja-asiakasyhteisön jäseneksi osoitteessa op.fi/yhteiso.