Sydän käsillä PSOP kampanja

Omistaja-asiakkaana teet hyvää. Itsellesi ja muille.

OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaat tekevät taas hyvää! Haluamme edistää toimintaympäristömme hyvinvointia yhdessä omistaja-asiakkaidemme kanssa. Jokaisesta uudesta omistaja-asiakkaasta on kertynyt 10 euroa paikalliseen hyväntekeväisyyspottiin kampanja-aikana 1.7.2017-31.12.2017, jonka kohteista omistaja-asiakkaamme päättävät. Lahjoituskohteen tulee olla pohjoissavolainen ja yleishyödyllinen. Tule mukaan päättämään lahjoituskohteista ja liity OP Pohjois-Savon omistaja-asiakasyhteisöön: rekisteröidy yhteisön jäseneksi ja pääset mukaan keskusteluun. Yhteensä lahjoitussumma on 20 190 euroa.

Tule mukaan vaikuttamaan tästä.

Edellisessä Omistaja-asiakas tekee hyvää-kampanjassa lahjoitettiin yhteensä yli 70 000 euroa 16 kuukauden aikana. Lahjoituskohteina oli esimerkiksi mielenterveystyön edistäminen, lastentautien osastot sairaalassa, lastensuojelujärjestöt, nuorten syrjäytymisen ehkäisy, veteraanien virkistystoiminta, monikulttuurisuuden tukeminen, vähävaraisten lasten ja nuorten urheilu ja syöpäyhdistys. Kaikkia lahjoituskohteita yhdisti paikallisuus ja se, että niiden toiminta on koskettanut asiakkaiden tunteita. Ehdotuksia tuli edellisen kampanjamme aikana runsaasti – tule sinä nyt mukaan vaikuttamaan! Lue lisää edellisen Omistaja-asiakas tekee hyvää kampanjan lahjoituskohteista tästä.

Rekisteröidy mukaan omistaja-asiakasyhteisöön ja pääset mukaan keskustelemaan lahjoituskohteista. Keskustelu on käynnissä 25.1.2018 saakka.