OP Pohjois-Savon kuva

Edut omistaja-asiakkaille

OP Pohjois-Savo tarjoaa omistaja-asiakkailleen monipuolisia paikallisia etuja. Edun saat esittämällä edun Pivosta tai etuun oikeuttavan tunnuksen pankkikortista. Muista hyödyntää kaikki Sinulle kuuluvat edut.

Jokaiselle omistaja-asiakkaalle:

Päivittäisasioinnin peruspalvelut etuhintaan
•    Omistaja-asiakkaana saat päivittäisasioinnin peruspalvelut yhteishintaan 2,95 € (normaalihinta 5,20 €)
•    Peruspalveluihin sisältyy:
•    käyttötili, jolle ohjaat palkka-, eläke- ja muut tulosi
•    op.fi-verkkopalvelu ja verkkotiliote
•    OP-Visa-tuoteperheen kortti

Maksuton Tuoteturva-vakuutus

•    Omistaja-asiakkaana saat  OP-Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortin (OP-Visa, OP-Visa Gold ja OP Visa Platinum) credit- ja debit -ostoksiin ja OP-Mastercardin credit-ostoksiin maksuttoman Tuoteturvavakuutuksen 180 päiväksi.
•    Tuoteturva-vakuutus on voimassa automaattisesti ja korvaa rikkoutuneen laitteen 75 euron omavastuulla.
•    Vakuutuken myöntää OP Vakuutus Oy.

Uuden kodin hankkijalle:

OP-Kiinteistökeskuksen etu uudelle omistaja-asiakkaalle
•    Uusi omistaja-asiakas saa 250 euron alennuksen neuvotellusta Pohjois-Savon OP-Kiinteistökeskuksen välityspalkkiosta (ei minimipalkkiosta).
•    Lisätietoja op-koti.fi

Tiesithän, että löydät paikalliset edut myös Pivosta

Tiesithän, että Pivosta löytyy myös OPn oma Keskittämisedut-etuohjelma? Sieltä voit tarkistaa muun muassa kertyneet OP-bonukset ja alennukset vakuutusmaksuista.  

Etuohjelmasta löytyy myös OP Pohjois-Savon tarjoamat edut. Käy katsomassa edut ja hyödynnä ne vilauttamalla Pivon kuponkia kassalla. Etuohjelma löytyy Pivosta Edut ja palvelut osiosta ja edut kulkevat kätevästi mukanasi. Muista hyödyntää kaikki sinulle kuuluvat edut!

 

Siipirikkoja ja matriarkkoja eli kuule meitä Kaija Koo Kuopion kaupunginteatterissa pe 4.5.2018 klo 19.00 kaksi omistaja-asiakasta yhden hinnalla (liput 31,50€-26,50€). Etuliput ainoastaan Kuopio Infosta tai teatterilta.

Kuusi naista joutuu yllättävään ja kiperään tilanteeseen: he jäävät lukkojen taakse juuri, kun itsenäistä suomalaista naista juhlistava huikea gaala on alkamassa. Näyttää siltä, että ilta kaikkine herkkuineen on menossa heiltä sivu suun. Näinkö jäävät kuplivat juomat maistelematta, briljantti ohjelma ja kiehtovat kunniavieraat näkemättä? Vai tästäkö ne kemut vasta alkavatkin? Mitä tapahtuu, kun tilanne ei ole enää hallinnassa, kun yhteys ulkomaailmaan on katkolla ja ovi omaan sisimpään takalukossa?
Tutustu myös muihin näytöksiin: kuopionkaupunginteatteri.fi

Siipirikkoja ja matriarkkoja

49. Kuopio Tanssii ja Soi 13-20.6.2018 – tutustu koko ohjelmaan kuopiodancefestival.fi

Omistaja-asiakkaan etuhinta näytökseen Carl Knif Company: At Once, in Helsinki 14. ja 15.6.2018, Kuopion kaupunginteatteri, Maria -näyttämö. Omistaja-asiakkaiden etuhintaiset liput 30€ + palvelumaksu (norm. 35€ + palvelumaksu). Etulippujen myynti 1.3.-30.4.2018 tai niin kauan kuin lippuja riittää. Lippupisteen myyntipisteissä (esim. Sokos, Kuopio).

Sunnuntaina 4.3.2018 klo 16.00 PuWo-RaIsku Pohjantien koululla. Omistaja-asiakkaille liput otteluun kaksi yhden hinnalla (norm. 9€/7€). Liput ovelta.