OP Oulun tapahtumat

Tapahtumat

Tapahtumakalenterista näet kaikki OP Oulun tapahtumat. Tarjolla on ajankohtaisia tuulahduksia finanssialalta, tietoa sinun ja perheesi tai yrityksesi talouden tueksi. Löydät täältä tulevat matkat, tilaisuudet ja esimerkiksi Hippo-tapahtumat.

Tule ja koe Lontoo, Tina Turner -musikaali ja Kensingtonin palatsi!

Oulun Osuuspankki ja Matkatoimisto Matkamajakka järjestävät kulttuurimatkan Lontooseen 4.–7.4.2019. Tina Turner -musikaali on toteutettu yhteistyössä itse Tina Turnerin kanssa. Musikaali avaa tämän yhden kaikkien aikojen menestyneimmän artistin matkan Tennesseen Nutbushin vaatimattomista oloista rockin kuningattareksi. Tina on ”Simply the Best".

Matkan myynti alkaa maanantaina 8.10.2018. Matkan hinta: 1 440 €/henkilö 2 hengen huoneessa (1 770 €/henkilö 1 hengen huoneessa).

TOIMI PIAN! Paikat myydään varausjärjestyksessä vain OP Oulun omistaja-asiakkaille.
Katso matkaesite liitteestä! Vastuullinen matkanjärjestäjä Matkatoimisto Matkamajakka.Varaukset viimeistään 17.10.2018 puh. 010 322 9210 (ark. klo 9–17) tai sähköpostilla toimisto@matkamajakka.fi. 

Matkaohjelma tiivistettynä: 

Lennot Finnairin lennoilla Oulu–Helsinki–Lontoo.
Tulopäivänä torstaina 4.4. tutustumme opastetulla kiertoajelulla Lontoon tärkeimpiin nähtävyyksiin. Majoitumme ****-hotellissa (Strand Palace Hotel).

Perjantaina 5.4. päivällä aikaa tutustua Lontoon tarjontaan omatoimisesti. Nautimme päivällisen ravintola Tuttonsissa, josta siirrymme Aldwych Theatreen katsomaan Tina Turner -musikaalia.

Lauantaina 6.4. teemme retken Kensingtonin palatsiin suomalaisen oppaan johdolla. Pääsemme kokemaan perinteisen englantilaisen iltapäiväteen ”Champagne Afternoon Tea Homage” upeissa puitteissa The Waldorf Hilton -hotellissa.

Illallisen nautimme huippukokki Jamie Oliverin italialaisravintolassa Jamie´s Italian.

Sunnuntaina aamiaisen jälkeen paluumatkalle.

Muutoksen lokakuu -hyvinvointiwebinaari 11.10. Pekka Hyysalo kertoo toipumistarinansa
Kutsu Muutoksen lokakuu -tapahtumaan!
 
Oulun Osuuspankki ja Oulun Pohjola Terveys kutsuvat sinut terveyden ja hyvinvoinnin iltaan torstaina 11.10.2018.
 
Illan aikana Fightbackin perustaja Pekka Hyysalo kertoo livestreamin välityksellä inspiroivan tarinansa, miten hän vakavan
lasketteluonnettomuuden jälkeen kuntoutui takaisin itsenäiseen elämään. Lisäksi Duunikunto-ohjelman valmentaja ja seikkailu-urheilija Jukka Viljanen ja valmennuksessa mukana oleva Petra Kosonen tarjoavat kotiin viemisiksi vinkkejä,
miten elämänmuutos startataan ja kuulemme, mitä Petralle kuuluu nykyään.
Tule inspiroitumaan kanssamme ja viettämään mukava ilta yhdessä!
 
Aika  torstaina 11.10.2018 klo 16.30 alkaen
Paikka  Oulun Osuuspankki, Isokatu 14, 7. kerros
Ilmoittautuminen osoitteessa www.lyyti.in/muutos1110
Tapahtumassa on rajoitetusti paikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
 
Ohjelma
Klo 16.30  Smoothie-tarjoilu ja vapaata tutustumista paikalla oleviin asiantuntijoihimme.
Klo 17.00  Tervetulosanat,
myyntijohtaja Lea Hietala, OP Oulu ja yksikönpäällikkö Soila Pajula-Mattila, Oulun Pohjola Terveys
Klo 17.15  Webinaari alkaa.
 
Pekka Hyysalo
Freeski-laskija Pekka Hyysalo (s. 1990) oli ammattilaisuransa alkuvaiheessa, kun yksi sekunti muutti kaiken. Huhtikuussa 2010 hän joutui Ylläksellä vakavaan hyppyonnettomuuteen, sai hengenvaarallisen aivovamman ja oli koomassa kolmisen viikkoa. Vastoin synkkiä ennusteita hän kuntoutui sisun ja periksi antamattomuuden voimalla itsenäiseen elämään.
Haastattelussa Duunikunto-ohjelman Jukka Viljanen ja duunikuntolainen Petra Kosonen
Jos Suomessa järjestettäisiin ”The Most Interesting Man in the World” -tyylinen mainoskampanja, seikkailujuoksija Jukka Viljanen olisi takuuvarmasti pääosassa. Maapallolta ei yksinkertaisesti löydy paikkaa, jota hän ei olisi kolunnut juosten lävitse – tai ainakin yrittänyt… tai suunnitellut yrittävänsä.
​Petra Kosonen
Petra Kosonen on elämänsä supersankari, joka nauttii työstään asiantuntijatehtävässä ja sen tuomista haasteista, mutta ymmärtää samalla sekä itsestään huolehtimisen että arjen tasapainon ylläpitämisen tärkeyden. Petra on löytänyt jälleen liikkumisen ilon pitkän tauon jälkeen, mm. Duunikunto-projektin myötä.
 
18.15  Webinaari päättyy.
Tarjolla kevyt iltapala, ruokaisaa salaattia ja leipää.

Oulun Pohjola Terveyden fysioterapeutit Linda Nurmi ja Harri Karvonen tekevät terveyteen liittyviä mittauksia.
Tervetuloa!    #OPfiilis #Yhdessähyvää