OP Oulun tapahtumat

Tapahtumat

Tapahtumakalenterista näet kaikki OP Oulun tapahtumat. Tarjolla on ajankohtaisia tuulahduksia finanssialalta, tietoa sinun ja perheesi tai yrityksesi talouden tueksi. Löydät täältä tulevat matkat, tilaisuudet ja esimerkiksi Hippo-tapahtumat.

Lähde omistaja-asiakasmatkalle Itävaltaan Koe ihastuttava Itävalta ma 27.8. – la 1.9.2018

Itävalta tuo monen mieleen Alpit, lehmät laiduntamassa vehreissä laaksoissa, hyvän ruoan, herkulliset kakut, iloiset ihmiset ja musiikin. Matkamme aikana teemme monipuolisia retkiä, jotka tutustuttavat meidät Itävallan ihanaan luontoon sekä paikalliseen
elämään ja kulttuuriin.

Majoitumme viehättävään Alppien ympäröimään Zeller-järven rannalla sijaitsevaan Zell am Seen kaupunkiin. Zell am See tarjoaa täydellisen yhdistelmän ulkoiluun, Alppimaisemista nauttimiseen sekä rauhoittumiseen. Nautimme matkan aikana parhaat palat tästä kauniista maasta. Tutuksi tulevat huikaisevat alppimaisemat,Krimmlin vesiputoukset ja Mozartin kotikaupunki Salzburg. Luvassa on myös maistuvaa ruokaa ja iloista alppitunnelmaa!

Matkan hintaan sisältyvät    
•    Finnairin lennot Oulu – Helsinki – München – Helsinki – Oulu
•    majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa
•    runsas retkiohjelma
•    hotelliaamiaiset
•    ohjelman mukaiset retket sisäänpääsyineen, ruokailut sekä ohjelman mukaiset kul-jetukset tilausajobussilla
•    suomenkielisen oppaan Anne Lapin palvelut kohteessa

Matkaohjelma

1. matkapäivä maanantai 27.8.2018 MATKAPÄIVÄ HITLERIN "KOTKANPESÄ

│illallinen

Kokoontuminen Oulun lentoasemalla josta Finnairin reittilento Helsingin kautta Müncheniin lähtee Oulusta kello 05.55. Lento Helsingistä Müncheniin kello 08.00 – 09.30. Kon-Tikin opas Anne Lappi on kentällä vastassa ja on ryhmän mukana koko sen matkan ajan. Suuntaamme Saksan Alpeille kohti Kotkanpesää. Pidämme matkanvarrella omakustanteisen lounaan tienvarsiravintolassa. Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue rakennutti edustustilan eli nk. teehuoneen Hitlerille tämän 50-vuotislahjaksi. Kotkanpesältä jatkamme matkaa Zell am Seehen jonne saavuttuamme majoitumme ***-tason keskustahotelliin ja nautimme yhteisen illallisen hotellissa.

2. matkapäivä tiistai 28.8.2018 ZELL AM SEE, SCHMITTENHÖHE, LAIVARISTEILY, KYLÄTAPAHTUMA

│aamiainen, illallinen

Aamiaisen jälkeen tutustumme kävellen Zell am Seehen. Kaupunkikävelyn jälkeen menemme pos-tibussilla Schmittenlaaksoon, mistä nousemme kabiinihissillä Schmittenhöhelle (2000 m). Siellä ihailemme upeita maisemia, teemme helpon patikan, ihastelemme alppikukkia ja nautimme omatoimisen lounaan vuoriravintolassa. Takaisin alas tulemme hisseillä, ja bussilla keskustaan. Hienon päivän kruunaa laivaristeily Zeller-järvellä. Yhteinen illallinen hotellissa. Illan päätteeksi mahtava vesi-valo-laser-musiikki-show Elisabethpuistossa.

3.matkapäivä keskiviikko 29.8.2018 MAISEMARETKI GROSSGLOCKNERILLE

│ aamiainen, lounas

Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla päiväretkelle tutustumaan upeisiin alppimaisemiin. Ret-kemme suuntautuu Hohe Tauernin kansallispuiston alueelle. Ajamme yhtä Alppien hienoimmista vuoriteistä Franz-Josef-Höhelle (n. 2400 m), josta voimme ihailla Itävallan korkeinta vuorta Grossglockneria (3798 m), Itä-Alppien suurinta jäätikköä Pasterzea ja mitä todennäköisimmin näemme myös ihastuttavia murmeleita. Käymme myös viehättävässä Heiligenblutin alppikylässä. Nautimme päivän aikana maittavan lounaan paikallisessa vuoriravintolassa. Ilta vapaa-aikaa nauttia iloisesta kaupunkijuhlasta kävelykeskustassa, jossa on ruoka- ja juomakojuja sekä erilaisia esiintyjiä, musiikkia joka makuun.

4. matkapäivä torstai 30.8.2018 KRIMMLIN VESIPUTOUKSET, KANSALLISPUISTOKESKUS HOHE TAUERN, KYLÄTAPAHTUMA

│ aamiainen, lounas

Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla Euroopan korkeimmille vesiputouksille Krimmliin. Näemme ja kuulemme, miten mahtavat luonnonvoimat ja vesimassat järjestävät vaikuttavan konsertin. Alueen pienilmaston on tutkimusten mukaan todettu auttavan mm. hengityssairauksiin. Hyväkun-toiset voivat nousta putouksen vierellä kulkevaa polkua ylös asti, halutessaan voi jäädä myös alemmalle tasolle, josta näkee myös hyvin ympäröivän alueen. Nautimme yhteisen lounaan putouksilla. Iltapäivällä tutustumme Hohe Tauernin kansallispuistokeskukseen. Ilta vapaa-aikaa, jolloin voi mennä Elisabethpuistoon nauttimaan puhallinkonsertista ja sen jälkeen hienosta vesi-valo-laser-musiikki-show'sta (eri teema kuin tiistaina).

5. matkapäivä perjantai 31.8.2018 SALZBURG

│ aamiainen, illallinen

Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla kuvankauniiseen Salzburgiin, joka tunnetaan  musiikista, mm. jokakesäisistä juhlaviikoista, Wolfgang Amadeus Mozartin synnyinkaupunkina ja Sound of Musicista. Historiallisessa keskustassa on lukuisia kauniita kirkkoja ja mielenkiintoisia museoita sekä hyvänä maamerkkinä linna 1000-luvulta. Hohensalzburg-linnaan voi joko kävellä tai mennä pikkujunalla, ylhäällä voi tutustua ruhtinasarkkipiispojen aikaan ja ihailla kaupunkia ylhäältä käsin. Kaupunkia halkovan Salzach-joen pohjoispuolella upeassa Mirabell-puistossa on toinen pienempi linna, joka on hyvin suosittu vihkipaikka. Puistossa näkee usein montakin hääparia päivän aikana.
Teemme kävelykierroksen saavuttuamme jonka jälkeen vapaata-aikaa omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen. Salzburgissa on aikaa käydä ostoksilla viehättävillä kujilla ja nauttia lounasta tai vaikkapa maistaa alkuperäistä Sacher-kakkua. Yhteinen päätösillallinen hotellissa.

6. matkapäivä lauantai 1.9.2018 KOTIMATKA

│ aamiainen / eväspaketti

Aikaisen aamiaisen jälkeen (tai saamme eväspaketit mukaan) bussikuljetus kohti Münchenin len-tokenttää, josta lento Helsinkiin lähtee klo 12.10. Perillä Helsingissä olemme klo 15.35. Jatkolento Ouluun klo 19.00 - 20.30.

Antoisa matkamme on päättynyt. Hyvää kotimatkaa!

Lennot

AY438 maanantai 27.8.2018 Oulu – Helsinki kello 05.55 – 06.55
AY1405 maanantai 27.8.2018 Helsinki – München kello 08.00 – 09.30

AY1402 lauantai 1.9.2018 München – Helsinki kello 12.10 – 15.35
AY445 lauantai 1.9.2018 Helsinki – Oulu kello 19.00 – 20.30

Majoitus

Steinerwirt1493
Dreifaltigkeitsgasse 2
5700 Zell am See, Austria
http://www.steinerwirt.com/english.html
Tel: +43 6542 72502

Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia ja modernisti sisustettuja. Niistä löytyy kaapeli TV, CD/DVD-soitin, tallelokero, vedenkeitin ja teetä, puhelin, kylpyhuone ja hiustenkuivaaja.

Matkan hinta

Matkan kokonaishinta Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaalle 1 665 € / hlö
Mukana seuraavan ei-omistaja-asiakkaan hinta on 1 765 €/henkilö/2 hh.

Lisämaksusta    
•    yhden hengen huone + 110 €
•    ennakkoon varatut istumapaikat ja muut palvelut

Käytössä kokonaishinnoittelu, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.        

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset vastuulliselle matkanjärjestäjälle matkatoimisto Kon-Tiki Toursiin viimeistään 21.5.2018 sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puh. 09 466 300 ilman palvelumaksua. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maksuehto    

Ennakkomaksu 300 € / hlö. Eräpäivä 7 vrk varauksesta.
Loppumaksun eräpäivä 16.7.2018.

Hinnat perustuvat 29.11.2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutu-minen edellyttää ryhmän minimikokoa 20.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Lisätietoa matkan maksamisesta luottokortilla

Verkkokaupassa matkan voi maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard tai Amex). Ennakkomaksu maksetaan heti varauksen yhteydessä ja loppumaksu eräpäivänä. Varauksesta saatte sähköpos-tiinne vahvistuksen, jossa on myös linkki loppumaksun maksamista varten. Sähköpostitse tehdyis-tä varauksista lähetämme laskut pankkisiirtolomakkeina. Jos matkan haluaa maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard ja Amex), veloitus tehdään NETs (entinen Luottokunta) puhelinmyyntinä. Nets veloittaa palvelumaksuna 2%+alv. maksettavasta summasta, joka lisätään matkan hintaan. Veloi-tus hoidetaan puhelimitse Kon-Tiki Toursin toimiston kanssa.


Vastuullinen matkanjärjestäjä Oy Kon-Tiki Tours Ltd

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkai-lualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa.  Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi ja metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels ovat myös tuotemerkkejämme.  Kon-Tiki palvelee yksittäisiä asiakkaita tuottaen lukijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.  

 

Hippo-suunnistukset Hippo opettaa suunnistustaitoja

OULUNSALON VASAMAN Hippo-kesä 2018

Hippo-suunnistuskoulussa opit suunnistuksen perustaitoja, kuten karttamerkkejä, kartan suuntaamista ja oman sijainnin paikantamista kartalla. Leikimme ja tutustumme toisiimme. Suunnistusharjoitukset koulun lähiympäristössä, asutusalueella.

Oulunsalon kirkonkylän koulu, Koulutie 4, Oulunsalo

  • Infoilta 16.4.2018 klo 18-19
  • Hippo-suunnistuskoulu 23.4. klo 18-19.15 ja
  • Hippo-suunnistuskoulu 7.5. klo 18-19.15

Ilmoittaudu Hippo-suunnistuskouluun viimeistään perjantaina 20.4. klo 16.00 sivun alalaidan linkistä!

Osallistumismaksu  80 euroa/lapsi, tai 150 euroa/2 lasta tai 200 euroa/3 lasta sisältää:
- osallistumisen kalenteriin merkattuihin tapahtumiin, karttamaksun ja ohjauksen
- Hippo-suunnistuskoulun harjoitusvihkon
- Oulunsalon Vasaman jäsenyyden
- kilpailulisenssin
- ilmaisen osallistumisen Oulunsalon Vasaman järjestämille Oulu-rasteille
- ilmaisen osallistumisen suunnistuskilpailuihin

Osallistumismaksu maksetaan Oulunsalon Vasaman suunnistusjaoston tilille 30.4.2018 mennessä:
Oulun Osuuspankki FI87 5740 2720 0339 76. Laita viestikenttään tiedoksi Hippo-kesä 2018 ja lapsen/perheen nimi

Oulunsalon Vasaman Hippo-maastoharjoituksia ja pokaalijahteja on touko-syyskuun välisenä aikana yhteensä 14. Tulosta itsellesi talteen OsVan Hippo-kesä 2018 -esite alta!

Laitasaaren Vedon Hipposuunnistuskoulu

Suunnistuskoulu alkaa to 3.5.2018 klo 18.30 Muhoksella.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet: https://www.laitasaarenveto.fi/suunnistus/

SK Pohjantähden Hippo-suunnistuskoulu 2018

SK Pohjantähden Hippo-suunnistuskoulu alkaa keskiviikkona 25.4.2018 kello 18.00 Lintulammen koululla. Maksuton aloitustapahtuma, jossa pääset kokeilemaan mitä suunnistus on. Tapahtumassa esitellään kesän suunnistuskoulun ja SK Pohjantähden toimintaa. Aloitustapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ja se on ilmainen. Voit päättää sen jälkeen, ilmoittaudutko suunnistuskouluun. 

Hippo-suunnistuskoulun hinta on 80 euroa/lapsi ja hintaan sisältyvät alla mainittujen harjoitusten lisäksi SK Pohjantähden jäsenyys ja vakuutuksellinen lisenssi.

Ilmoittaudu Hippo-suunnistuskouluun tästä 30.4. mennessä: www.lyyti.in/SKHippokesa2018

Suunnistuksen peruskäsitteitä opettelemme ja sovellamme keskiviikkona 2.5. ja 9.5. Lintulammen koulun maastossa.
Suunnistusharjoituksia Oulun maastoissa maanantaisin ohjatusti joko ryhmässä, parin kanssa, itsenäisesti tai vanhemman kanssa, riippuen iästäsi ja kokemuksestasi touko-, kesä, elo- ja syyskuussa. Harjoitussarja alkaa 14.5. ja huipentuu Pokaaligaalaan 10. syyskuuta.

Toukokuussa käymme tutustumassa myös suunnistuskilpailuun Iissä, jossa sinulla on mahdollisuus kiertää suunnistusrata yksin, ryhmässä ohjaajan kanssa tai vanhemman kanssa.

Päiväleiri Lumijoella lauantaina 26.5., useampi harjoitus, lounas ja hauskaa tekemistä.

Seuran jäsenenä sinulla on oikeus osallistua SK Pohjantähden järjestämiin Oulurasti-suunnistuksiin (15 kpl/kesä), joita pidetään tiistaisin ja torstaisin.

Tervetuloa mukaan mukavaan harrastukseen!

Haukiputaan Heiton Hippo-suunnistukset

Torstaina 26.4.2018 kello 17-19 Haukiputaan koululla/Torpanmäellä koululla ilmainen Rastijahti-tapahtuma, jossa pääset kokeilemaan mitä suunnistus on.

Hippo-suunnistuksen aloitustapahtuma on keskiviikkona 2.5.2018 klo 18 Heiton talolla.

Hippokoulun aloitus: Suunnistusharjoituksia Haukiputaan maastoissa pääasiassa keskiviikkoisin ohjatusti joko ryhmässä, parin kanssa, itsenäisesti tai vanhemman kanssa, touko- kesäkuussa. Lisäksi Oulun alueelliset yhteisharjoitukset x5 ja Pokaalijahti x5 jotka jatkuvat syyskuulle asti.

Toukokuussa käymme tutustumassa myös suunnistuskilpailuun Iissä, jossa sinulla on mahdollisuus kiertää suunnistusrata yksin, ryhmässä ohjaajan kanssa tai vanhemman kanssa.
Päiväleiri Lumijoella lauantaina 26.5, useampi harjoitus, lounas ja hauskaa tekemistä.

Suunnistuskoulun hinta on 60 euroa/lapsi ja hintaan sisältyvät yllä mainittujen harjoitusten lisäksi vakuutuksellinen lisenssi.

Ilmoittautuminen HaHen sivujen kautta:

http://www.haukiputaanheitto.fi/lajit/suunnistus/lapset-ja-nuoret/hippo-suunnistuskoulu/