OP Oulun tapahtumat

Tapahtumat

Tapahtumakalenterista näet kaikki OP Oulun tapahtumat. Tarjolla on ajankohtaisia tuulahduksia finanssialalta, tietoa sinun ja perheesi tai yrityksesi talouden tueksi. Löydät täältä tulevat matkat, tilaisuudet ja esimerkiksi Hippo-tapahtumat.

Varmuutta verkossa asiointiin -koulutus Opi asioimaan turvallisesti verkossa!

Mietitkö, mitä kaikkea verkossa uskaltaa tehdä ja miten?

Tarjoamme nyt mahdollisuuden tutustua turvallisesti mobiilimaailmaan ja pankkiasiointiin omalla laitteella yhdessä OPn asiantuntijan kanssa.

Ota tilaisuuteen mukaan oma tabletti tai älypuhelin. Mikäli sinulla jo on henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, ota ne ja avainlukulista mukaasi.

Jos sinulla sattuu olemaan joku maksamista odottava lasku, voit ottaa sen myös mukaan, kun testaamme viivakoodilukua.

Ilmoittaudu alalaidan linkistä. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Järjestämme kevään aikana yhteensä neljä eri tilaisuutta. Valitse sinulle sopivin.


Aika: tiistai 10.4.2018 klo 10–11.30
Paikka: OP Oulu, Iin toimipaikka

Aika: tiistai 24.4.2018 klo 10–11.30
Paikka: OP Oulu, Kempeleen toimipaikka

Aika: tiistai 8.5.2018 klo 10–11.30
Paikka: OP Oulu, Isonkadun toimipaikka 4. kerroksen
koulutustilat. Käynti Hallituskadun puolelta.

Aika: tiistai 22.5.2018 klo 10–11.30
Paikka: Haukiputaan kirjasto, yläkerran monitoimitilat,
Jokelantie 1, 90830 Haukipudas

Tilaisuuksissa kahvitarjoilu.

Lämpimästi tervetuloa!

Lähde omistaja-asiakasmatkalle Itävaltaan Koe ihastuttava Itävalta ma 27.8. – la 1.9.2018

Itävalta tuo monen mieleen Alpit, lehmät laiduntamassa vehreissä laaksoissa, hyvän ruoan, herkulliset kakut, iloiset ihmiset ja musiikin. Matkamme aikana teemme monipuolisia retkiä, jotka tutustuttavat meidät Itävallan ihanaan luontoon sekä paikalliseen
elämään ja kulttuuriin.

Majoitumme viehättävään Alppien ympäröimään Zeller-järven rannalla sijaitsevaan Zell am Seen kaupunkiin. Zell am See tarjoaa täydellisen yhdistelmän ulkoiluun, Alppimaisemista nauttimiseen sekä rauhoittumiseen. Nautimme matkan aikana parhaat palat tästä kauniista maasta. Tutuksi tulevat huikaisevat alppimaisemat,Krimmlin vesiputoukset ja Mozartin kotikaupunki Salzburg. Luvassa on myös maistuvaa ruokaa ja iloista alppitunnelmaa!

Matkan hintaan sisältyvät    
•    Finnairin lennot Oulu – Helsinki – München – Helsinki – Oulu
•    majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa
•    runsas retkiohjelma
•    hotelliaamiaiset
•    ohjelman mukaiset retket sisäänpääsyineen, ruokailut sekä ohjelman mukaiset kul-jetukset tilausajobussilla
•    suomenkielisen oppaan Anne Lapin palvelut kohteessa

Matkaohjelma

1. matkapäivä maanantai 27.8.2018 MATKAPÄIVÄ HITLERIN "KOTKANPESÄ

│illallinen

Kokoontuminen Oulun lentoasemalla josta Finnairin reittilento Helsingin kautta Müncheniin lähtee Oulusta kello 05.55. Lento Helsingistä Müncheniin kello 08.00 – 09.30. Kon-Tikin opas Anne Lappi on kentällä vastassa ja on ryhmän mukana koko sen matkan ajan. Suuntaamme Saksan Alpeille kohti Kotkanpesää. Pidämme matkanvarrella omakustanteisen lounaan tienvarsiravintolassa. Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue rakennutti edustustilan eli nk. teehuoneen Hitlerille tämän 50-vuotislahjaksi. Kotkanpesältä jatkamme matkaa Zell am Seehen jonne saavuttuamme majoitumme ***-tason keskustahotelliin ja nautimme yhteisen illallisen hotellissa.

2. matkapäivä tiistai 28.8.2018 ZELL AM SEE, SCHMITTENHÖHE, LAIVARISTEILY, KYLÄTAPAHTUMA

│aamiainen, illallinen

Aamiaisen jälkeen tutustumme kävellen Zell am Seehen. Kaupunkikävelyn jälkeen menemme pos-tibussilla Schmittenlaaksoon, mistä nousemme kabiinihissillä Schmittenhöhelle (2000 m). Siellä ihailemme upeita maisemia, teemme helpon patikan, ihastelemme alppikukkia ja nautimme omatoimisen lounaan vuoriravintolassa. Takaisin alas tulemme hisseillä, ja bussilla keskustaan. Hienon päivän kruunaa laivaristeily Zeller-järvellä. Yhteinen illallinen hotellissa. Illan päätteeksi mahtava vesi-valo-laser-musiikki-show Elisabethpuistossa.

3.matkapäivä keskiviikko 29.8.2018 MAISEMARETKI GROSSGLOCKNERILLE

│ aamiainen, lounas

Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla päiväretkelle tutustumaan upeisiin alppimaisemiin. Ret-kemme suuntautuu Hohe Tauernin kansallispuiston alueelle. Ajamme yhtä Alppien hienoimmista vuoriteistä Franz-Josef-Höhelle (n. 2400 m), josta voimme ihailla Itävallan korkeinta vuorta Grossglockneria (3798 m), Itä-Alppien suurinta jäätikköä Pasterzea ja mitä todennäköisimmin näemme myös ihastuttavia murmeleita. Käymme myös viehättävässä Heiligenblutin alppikylässä. Nautimme päivän aikana maittavan lounaan paikallisessa vuoriravintolassa. Ilta vapaa-aikaa nauttia iloisesta kaupunkijuhlasta kävelykeskustassa, jossa on ruoka- ja juomakojuja sekä erilaisia esiintyjiä, musiikkia joka makuun.

4. matkapäivä torstai 30.8.2018 KRIMMLIN VESIPUTOUKSET, KANSALLISPUISTOKESKUS HOHE TAUERN, KYLÄTAPAHTUMA

│ aamiainen, lounas

Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla Euroopan korkeimmille vesiputouksille Krimmliin. Näemme ja kuulemme, miten mahtavat luonnonvoimat ja vesimassat järjestävät vaikuttavan konsertin. Alueen pienilmaston on tutkimusten mukaan todettu auttavan mm. hengityssairauksiin. Hyväkun-toiset voivat nousta putouksen vierellä kulkevaa polkua ylös asti, halutessaan voi jäädä myös alemmalle tasolle, josta näkee myös hyvin ympäröivän alueen. Nautimme yhteisen lounaan putouksilla. Iltapäivällä tutustumme Hohe Tauernin kansallispuistokeskukseen. Ilta vapaa-aikaa, jolloin voi mennä Elisabethpuistoon nauttimaan puhallinkonsertista ja sen jälkeen hienosta vesi-valo-laser-musiikki-show'sta (eri teema kuin tiistaina).

5. matkapäivä perjantai 31.8.2018 SALZBURG

│ aamiainen, illallinen

Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla kuvankauniiseen Salzburgiin, joka tunnetaan  musiikista, mm. jokakesäisistä juhlaviikoista, Wolfgang Amadeus Mozartin synnyinkaupunkina ja Sound of Musicista. Historiallisessa keskustassa on lukuisia kauniita kirkkoja ja mielenkiintoisia museoita sekä hyvänä maamerkkinä linna 1000-luvulta. Hohensalzburg-linnaan voi joko kävellä tai mennä pikkujunalla, ylhäällä voi tutustua ruhtinasarkkipiispojen aikaan ja ihailla kaupunkia ylhäältä käsin. Kaupunkia halkovan Salzach-joen pohjoispuolella upeassa Mirabell-puistossa on toinen pienempi linna, joka on hyvin suosittu vihkipaikka. Puistossa näkee usein montakin hääparia päivän aikana.
Teemme kävelykierroksen saavuttuamme jonka jälkeen vapaata-aikaa omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen. Salzburgissa on aikaa käydä ostoksilla viehättävillä kujilla ja nauttia lounasta tai vaikkapa maistaa alkuperäistä Sacher-kakkua. Yhteinen päätösillallinen hotellissa.

6. matkapäivä lauantai 1.9.2018 KOTIMATKA

│ aamiainen / eväspaketti

Aikaisen aamiaisen jälkeen (tai saamme eväspaketit mukaan) bussikuljetus kohti Münchenin len-tokenttää, josta lento Helsinkiin lähtee klo 12.10. Perillä Helsingissä olemme klo 15.35. Jatkolento Ouluun klo 19.00 - 20.30.

Antoisa matkamme on päättynyt. Hyvää kotimatkaa!

Lennot

AY438 maanantai 27.8.2018 Helsinki – Oulu kello 05.55 – 06.55
AY1405 maanantai 27.8.2018 Helsinki – München kello 08.00 – 09.30

AY1402 lauantai 1.9.2018 München – Helsinki kello 12.10 – 15.35
AY445 lauantai 1.9.2018 Helsinki – Oulu kello 19.00 – 20.30

Majoitus

Steinerwirt1493
Dreifaltigkeitsgasse 2
5700 Zell am See, Austria
http://www.steinerwirt.com/english.html
Tel: +43 6542 72502

Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia ja modernisti sisustettuja. Niistä löytyy kaapeli TV, CD/DVD-soitin, tallelokero, vedenkeitin ja teetä, puhelin, kylpyhuone ja hiustenkuivaaja.

Matkan hinta

Matkan kokonaishinta Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaalle 1 665 € / hlö
Mukana seuraavan ei-omistaja-asiakkaan hinta on 1 765 €/henkilö/2 hh.

Lisämaksusta    
•    yhden hengen huone + 110 €
•    ennakkoon varatut istumapaikat ja muut palvelut

Käytössä kokonaishinnoittelu, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.        

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset vastuulliselle matkanjärjestäjälle matkatoimisto Kon-Tiki Toursiin sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puh. 09 466 300 ilman palvelumaksua. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maksuehto    

Ennakkomaksu 300 € / hlö. Eräpäivä 7 vrk varauksesta.
Loppumaksun eräpäivä 16.7.2018.

Hinnat perustuvat 29.11.2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutu-minen edellyttää ryhmän minimikokoa 20.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Lisätietoa matkan maksamisesta luottokortilla

Verkkokaupassa matkan voi maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard tai Amex). Ennakkomaksu maksetaan heti varauksen yhteydessä ja loppumaksu eräpäivänä. Varauksesta saatte sähköpos-tiinne vahvistuksen, jossa on myös linkki loppumaksun maksamista varten. Sähköpostitse tehdyis-tä varauksista lähetämme laskut pankkisiirtolomakkeina. Jos matkan haluaa maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard ja Amex), veloitus tehdään NETs (entinen Luottokunta) puhelinmyyntinä. Nets veloittaa palvelumaksuna 2%+alv. maksettavasta summasta, joka lisätään matkan hintaan. Veloi-tus hoidetaan puhelimitse Kon-Tiki Toursin toimiston kanssa.


Vastuullinen matkanjärjestäjä Oy Kon-Tiki Tours Ltd

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkai-lualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa.  Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness-matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi ja metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels ovat myös tuotemerkkejämme.  Kon-Tiki palvelee yksittäisiä asiakkaita tuottaen lukijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.  

 

Tule mukaan rentoutumaan ja viihtymään upeaan kevättunturiin Pikku-Syötteelle!

Hyvän olon viikonloppu tarjoaa tietoa ja taitoa sekä monipuolisia kokemuksia ja elämyksiä ulkona ja sisällä.

Pikku-Syöte on Pudasjärvellä sijaitseva luontoon, liikuntaan ja hyvinvointiin keskittyvä toimintakeskus, joka kuuluu Vuolle Setlementti -konserniin. OP Oulun Irti arjesta -teemainen matka on suunniteltu yhteis­työssä Vuolle Setlementin kanssa. Matkan järjestämisestä vastaa Vuolle Setlementti ry.

Monipuolinen matkaohjelmamme tapahtuu Hotelli Pikku-Syötteen tiloissa, sisäliikuntasalissa ja läheisillä ulkoilualueilla. Matka tehdään bussilla Oulusta Pikku-Syötteelle (145 km). Majoitumme Superior-tason huoneissa (2 hh, lisämaksusta 1 hh, varattavissa myös perhehuone).

Matkan hinta Oulun Osuuspankin omistaja-asiakkaille 295 €/hlö, sisältää:

 • majoittuminen jaetussa kahden hengen superior-huoneessa, osa huoneista yhdistettävissä 4 hengen perhehuoneeksi.  (1 hh vaihtoehto 395 €, vain omistaja-asiakkaille). Seuralaisena lähtevän ei-omistaja-asiakkaan hinta 395 €. Mukaan lähtevälle alle 15-vuotiaalle on mahdollista saada lisävuode kahden hengen huoneeseen, matkan hinta tällöin 180 €.
 • täysihoidon (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvit ja päivällinen tulopäivän lounaasta lähtöpäivän aamiaiseen)
 • ohjatut aktiviteetit
 • linja-autokyydit Oulu–Pikku-Syöte–Oulu

Ilmoittautumiset 30.4. mennessä www.lyyti.in/irtiarjesta

Paikkoja on rajoitetusti, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Matka laskutetaan ilmoittautumisajan umpeuduttua.
Ota irtiotto arjesta ja lähde nauttimaan hyvinvointiviikonlopusta ihanan luonnon keskelle!

Oulun seudun kehittyminen on ollut valoisaa – alueemme osaajilla on aina ollut taito tehdä asioita yhdessä, uudistua, kasvaa ja kehittyä. Miten talouden tuleva kuva mahdollisesti vaikuttaa näkymään? Entä miten menestystä luodaan?

OP Talousilta järjestetään keskiviikkona 21.3.2018 klo 17.30—21.00 Oulun teatterilla, Kaarlenväylä 2, Oulu

Tervetuloa kuulemaan OP Ryhmän uuden pääjohtajan Timo Ritakallion ja muiden valtakunnallisten ja paikallisten talousvaikuttajien puheenvuoroja kasvusta ja kehittymisestä sekä yhteistyön ja uudistumisen voimasta.

Mahdollisuus verkostoitua ja tutustua esittelypisteisiin klo 16.30 alkaen.

Ohjelma

klo 17.30   

Tervetuloa
toimitusjohtaja Timo Levo, Oulun Osuuspankki

Sijoitusmarkkinat tienhaarassa – korot historiallisen alhaalla ja osakekurssit ennätyskorkealla
pääjohtaja Timo Ritakallio, OP Ryhmä

Miten Suomen talous luovii digitalisaation ja muuttuneen geopolitiikan aalloissa?
pääekonomisti Reijo Heiskanen, OP Ryhmä

Lehto Group – innovaatio ja uudistuminen kasvun takana
toimitusjohtaja Hannu Lehto, Lehto Group Oyj

klo 19.00   

Kahvitarjoilu
Verkostoitumista ja tutustumista esittelypisteisiin

Esittelypisteet klo 16.30—21.00

 •     Terveyttä ja turvaa hyvinvoinnille
 •     Sijoittamisen trendit
 •     Koti ja asuminen
 •     Ajankohtaista vakuuttamisesta
 •     OP Lab
 •     Liikkuva OP

Asiantuntijapuheenvuorojen välissä esiintyy myös valovoimainen pop-kanteletar Ida Elina, ja tilaisuuden juontaa Lauri Salovaara.

Hiihto- ja lasketteluretki Pikku-Syötteelle Omistaja-asiakkaille ilmainen bussikuljetus!

Tule viettämään lystikästä lauantaita Pikku-Syötteelle hiihdon, laskettelun, lumilautailun ja pulkkamäen merkeissä!

************************
Ilmoittautuminen on päättynyt. Tilaisuus on täynnä.
Jonotuslistalle jääneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mikäli paikkoja vapautuu.

************************

Pikku-Syöte on Pudasjärvellä sijaitseva luontoon, liikuntaan ja hyvinvointiin keskittyvä toimintakeskus,joka kuuluu Vuolle Setlementti -konserniin. OP Oulun omistaja-asiakkaiden hiihto- ja lasketteluretki on suunniteltu yhteis­työssä Vuolle Setlementin kanssa. Matkan järjestämisestä vastaa Vuolle Setlementti ry.

Matkalla voit hiihtää tai nauttia Pikku-Syötteen tarjoamista laskettelu- ja ulkoilumahdollisuuksista.

Lähtö Oulun linja-autoasemalta lauantaina 24.3.2018 klo 8.30 ja paluu n. klo 19.00.
Bussikuljetus OP Oulun omistaja-asiakkaalle perheenjäsenineen ilmainen!
Ilmoittaudu pian, sillä paikat täytetään varausjärjestyksessä! (Huom! Paikkoja on 50 ja vapaana olevat paikat näkyvät ilmoittautumissivulla.)

Maksulliset palvelut kysytään etukäteen ilmoittautumislomakkeessa. Saatte liput etuhintaan, kun varaatte ne ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu paikan päällä.

 • hissilippu koko päiväksi 10 €/hlö, alle 7-vuotiaat veloituksetta
 • välineet suksi- tai lautapaketti 12 €/paketti
 • lounas noutopöydästä Ravintoa Purossa klo 11–15. Hinta 8 €/aikuiset ja 6 €/lapset 4–12-v. 
  Alle nelivuotiaat veloituksetta.
 • Hiihtokoulu Sytykkeen tarjoama suksiopetus 20 ensimmäiselle ilmoittautujalle hintaan 10 €/tunti. Hiihto-opetus järjestetään klo 11–12.

Pikku-Syötteen yhdeksän rinnettä palvelee kaikentasoisia laskijoita. Eturinteillä laskijat nauttivat perinteisten rinteiden lisäksi seikkailumaastoista ja pikkulaskijat voivat harjoitella hyvin loivalla naruhissillä varustetun lastenrinteen parissa. Pikku-Syötteen länsirinteet ovat koukuttavia aurinkorinteitä, joissa on mukava laskea varsin pitkiä ja vauhdikkaita laskuja. Pikku-Syötteen korkeus on 386 m ja pisin rinne 1100 m. Rinteiden läheisyydestä lähtee kattava 120 km:n latuverkosto.

Pulkkamäkiä löytyy sekä hotellin pihan läheisyydestä että ala-aseman kahvion vierestä! Makkaranpaistoon tai mukavaan taukoiluun löytyy rinteiden keskeltä kota ja tulipaikka. 

Tule mukaan Pikku-Puikat -kisaan klo 13.00!

Laskutaitoa testataan eturinteille pystytetyllä radalla ja osallistua voit millä välineillä tahansa. Kisan parhaat palkitaan hyvillä palkinnoilla ja kaikkien Pikku-Puikkiin osallistujien kesken arvotaan uusi puhelin viimeisen osakilpailun jälkeen! Kisa sopii kaikenikäisille laskijoille. Osallistumismaksu 4 €.

Tervetuloa nauttimaan laskettelulauantaita ihanan luonnon keskelle!

Hippo-hiihdot OP Oulun toimialueella Hippo-hiihdot alle 12-vuotiaille!

Hippo kutsuu hiihtämään!

Taas on tarjolla monta iloista Hippo-hiihtoa alle 12-vuotiaille.

Piippola ke 14.3.2018, järjestäjä Piippolan Terävä. Ilmoittaudu viimeistään 11.3.
Oulu la 17.3.2018, järjestäjä Oulun Hiihtoseura. Ilmoittaudu viimeistään 14.3.

 • Matkat:
  2014-2016 syntyneet, 100 m ei ajanottoa, ns. halsterihiihto
  2011-2013 syntyneet, 200 m
  2006-2007 syntyneet, 1 km

Lumijoki la 17.3.2018, järjestäjä Lumijoen Lumiukot. Ilmoittaudu viimeistään 14.3.
Kiiminki ma 19.3.2018, järjestäjä Kiimingin Urheilijat. Ilmoittaudu viimeistään 16.3.
Muhos ti 20.3.2018, järjestäjä Laitasaaren Veto. Ilmoittaudu viimeistään 17.3.
Ii pe 23.3.2018, järjestäjä Iin Urheilijat. Ilmoittaudu viimeistään 20.3.
Oulunsalo la 24.3.2018, järjestäjä Oulunsalon Vasama. Ilmoittaudu viimeistään 21.3.
Kempele ma 26.3.2018, järjestäjä Kempeleen Kiri ja Kempeleen Pyrintö. Ilmoittaudu viimeistään 22.3.
Haukipudas ti 27.3.2018, järjestäjä Haukiputaan Veikot. Ilmoittaudu viimeistään 23.3.
Yli-Ii ke 28.3.2018, järjestäjä Yli-Iin Naseva. Ilmoittaudu viimeistään 24.3.

Sarjat tytöille ja pojille syntymävuoden mukaan.

Ei osallistumismaksua! Kaikille hiihtäjille osallistumispalkinto ja mehutarjoilu.

Paikalle on hyvä tulla ajoissa, sillä kilpailunumero on noudettava ennen kisojen alkua.

Myös Hipot Hanna ja Henri ovat monissa hiihdoissa mukana!

Valitse alta sopiva Hippo-hiihto ja ilmoittaudu mukaan!