kesatyo_OPn_piikkiin

Kesäduuni OPn piikkiin

Tarjolla 54 kesätyöpaikkaa 15-17-vuotiaille nuorille toimialueemme yhdistyksissä! Hae kesätyötä OPn piikkiin! Hakuaikaa on 30.4. saakka.

****
NUORTEN HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT 30.4. Yhdistykset kontaktoivat paikkoja hakeneet nuoret toukokuun aikana ja sopivat haastatteluista. OP Oulu ei osallistu työnhakuprosessiin, vaan toimii vain hakemusten välittäjänä.
*****

Oulun Osuuspankki on ollut mukana kesätyötukikampanjassa yhtäjaksoisesti vuodesta 2013 lähtien. Tuolloin päätimme lähteä tukemaan paikallisia yhdistyksiä alle 18-vuotiaan nuoren palkkaamiseen kesätöihin, sillä heillä on ikänsä vuoksi muuten hyvin hankalaa löytää ensimmäinen kesätyöpaikka. Yhdistyksille kynnys nuoren palkkaamiseen on tukemme avulla matalampi.

OP Oulun kesätyötuki on tarkoitettu 15-17-vuotiaiden palkkaamiseen yleishyödylliseen yhdistykseen kahden viikon työajalle kesä-elokuun väliselle ajalle. Työ voidaan tarvittaessa jaksottaa pienempiinkin jaksoihin.

Tänä vuonna tukemme kattaa 54 nuoren palkkaamisen kahdeksi viikoksi pankkimme toimialueella, joka ulottuu Oulun seudulla kuuden kunnan alueelle Iistä Pyhännälle. Pankki tukee yhdistystä 400 eurolla kesätyöntekijää kohden ja yhdistykset hoitavat käytännön palkanmaksun sekä lakisääteiset kulut.

Nuorten hakuaika on käynnistynyt!

15-17-vuotias nuori, hae kesätyöpaikkaa nyt! Tarjolla on monenlaisia tehtäviä urheiluseuroissa, 4H-yhdistyksissä sekä kylä- ja asukasyhdistyksissä. Löydät varmasti sinulle mieluisan tehtävän. Alla on linkki pdf-listaan, josta käy ilmi tarjottavat kesätyöt ja niiden sijaintipaikka. Lue ensin läpi tarjolla olevat tehtävät ja täytä sitten hakemuslinkki sivun alalaidassa. Mikäli haluat hakea useampaa työpaikkaa, täytä jokaisesta eri hakemus.

Yhdistykset saavat tiedon hakijoista ja ottavat yhteyttä heihin hakuajan päätyttyä. Haastattelun jälkeen yhdistys valitsee työntekijänsä ja toimii nuoren työantajana. Oulun Osuuspankki ei osallistu työnhakuprosessiin, vaan toimii vain tietojen välittäjänä. Onnea työnhakuusi!

Kesäduuni OPn piikkiin -kampanja pähkinänkuoressa

Ydinajatuksena on tarjota yhdistykselle mahdollisuus palkata työntekijä kesätyöhön, jota todennäköisesti ilman tukeamme ei olisi tarjolla. Samalla nuorille tarjoutuu mahdollisuus hakea ehkä elämänsä ensimmäistä työpaikkaa. OP haluaa auttaa nuoria eteenpäin saamaan työkokemusta.

Kesätyötuki on osa OP Oulun yhteiskuntavastuullista ohjelmaa ja pankkimme tapa jakaa tulosta oman alueen toimeliaisuuden hyväksi.

OP Oulun kesätyötukikampanja on nyt voimassa kuudetta kertaa. Yhdistyksiltä saamamme palautteen mukaan nuoret ovat olleet motivoituneita ja pidettyjä työntekijöitä.

Yhdistysten hakuaika päättyi 23.3.2018. OP Oulu valitsi saapuneista hakemuksista yhteensä 54 yhdistystä, joille kesätuki myönnettiin.

Nuorten hakuaika on nyt käynnissä ja päättyy 30.4.2018. Pankki toimittaa kullekin yhdistykselle listan hakeneista nuorista. Hakuajan päätyttyä yhdistys valitsee haastatteluun nuoret ja palkkaa työntekijän. Pankki ei puutu kesätyöntekijöiden valintaan. Yhdistys toimii nuoren työnantajana ja maksaa nuorelle palkan.

Yhdistys saa tukemme laskua vastaan. Laskun liitteenä on oltava kopio nuoren kanssa tehdystä työsopimuksesta. Nuoren on oltava 15-17-vuotias työsopimuksen laatimishetkellä. (Alle 15-vuotias ei voi solmia työsopimusta itsenäisesti.)

Lisätietoja kesätyökampanjasta antaa markkinointisuunnittelija Tuula Tsokkinen OP Oulun Viestinnästä oulun.viestinta@op.fi tai puh. 010 2535 214.