OP Lounaisrannikko palvelee rajoitetusti työnseisauksen ajan

OP Lounaisrannikon toimipaikat ovat pääsääntöisesti suljettuina työnseisauksen vuoksi 28.-29.12.2017 ja 4.-5.1.2018

Päivitetty 3.1.2018 klo 16:22

OP Lounaisrannikon toimipaikat on suljettu to-pe 4.-5.1.2018 työnseisauksen vuoksi.

--

 

OP Lounaisrannikko palvelee rajoitetusti torstaina ja perjantaina 28.12.-29.12. Kassapalvelut ovat suljettuina joka toimipisteessä. Otamme yhteyttä asiakkaisiin, joilla on sovittuja tapaamisia näille päiville. Tapaamisten toteuttamisesta sovitaan henkilökohtaisesti.

Palkat, eläkkeet ja muut etuudet pyritään maksamaan saajille maksupäivänä. Pankki ei voi taata häiriötöntä maksujen välitystä lakon aikana. Työnantajat pyrkivät maksamaan palkat normaaleina ajankohtina. Työnantajat ja Kela tiedottavat erikseen mahdollisista poikkeuksista.

Verkkopankki toimii ja maksukortit toimivat pääsääntöisesti normaalisti. Käteisautomaatit toimivat käteisen jakelupisteinä myös työnseisauksen aikana. Yksittäisissä automaateissa saattaa esiintyä häiriöitä. OPn kortilla käteistä saa nostaa myös K-ryhmän ruokakauppojen, Tokmannien sekä R-kioskien kassoilta.

Henkilöasiakkaiden asiakaspalvelu on suljettu lukuun ottamatta korttiasiakaspalvelua

OPn puhelinpalvelu 0100 0500, verkkopalvelun chat ja sosiaalisen median asiakaspalvelu eivät palvele asiakkaita mahdollisen työnseisauksen aikana lukuun ottamatta numerosta 0100 0500 tavoitettavaa korttiasiakaspalvelua, joka palvelee normaalisti klo 8-22 välisenä aikana.

Yritysasiakkaiden asiakaspalvelu on suljettu lukuun ottamatta kiireellistä asiakaspalvelua

Kiireellisissä tapauksissa suosittelemme olemaan yhteydessä CM-yhteyshenkilöönne. Maksuliikenteen

numero 0100 05151 ei palvele lakon aikana. CM-asiakaspalvelu palvelee numerossa 010 252 7700 ja palveluaika on mahdollisen työnseisauksen aikana arkisin kello 9.00-16.30.

Mahdollisista suuremmista muutoksista ja häiriöistä kerromme erikseen op.fi-verkkopalvelussa sekä sosiaalisen median kanavissamme, kuten Facebook-sivuillamme www.facebook.com/oplounaisrannikko

 

Vakuutuspalvelut toimivat verkossa, mutta puhelinpalvelut ovat suljettuna

Vakuutuksiin liittyvät asiat voi hoitaa op.fi:ssä. Vahingon sattuessa toimintaohjeet ja ohjeet korvauksen hakemiseen löydät osoitteesta vahinkoapu.op.fi. Joiltain osin verkossa toimivissa vakuutuspalveluissa voi olla hitautta.

Puhelinpalvelumme numerossa 0303 0303 ja A-Vakuutuksen puhelinpalvelu ovat suljettuna mahdollisen työnseisauksen ajan. Verkkoviestejä hoidetaan rajoitetusti.

Henkivakuutuksen puhelinpalvelu on suljettu.

Pahoittelemme asiakkaillemme tilanteesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.