Haemme nyt joukkueeseemme uusia tekijöitä – hakuaika 23.9. asti

OP Länsi-Suomi on OP Ryhmään kuuluva alueellinen pankki. Pankkitoimintamme volyymi on reilut viisi miljardia euroa. Olemme toimialueemme johtava pankki niin yritys- kuin henkilöasiakkaissa. Palvelemme yli 200 työntekijän voimin n. 142 500 asiakasta Rauman, Porin ja Kankaanpään alueella.

Meillä on mukava työyhteisö ja tekemisen meininki. Haemmekin nyt joukkueeseemme lisää uusia tekijöitä. Lisätietoa tehtävistä voit katsoa OPn Uramahdollisuudet -sivuston kautta.

Tällä hetkellä meillä avoimena ovat paikat:

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 23.9.2018 mennessä OPn Uramahdollisuudet -sivuston kautta, http://www.op-ura.fi
Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

 

Lasten kuvataidekilpailu 5.2.-23.3.

Vuonna 2018 kuvataidekilpailun pääteemana on "Keksinnöt muuttavat elämäämme".

Kuvataidekilpailu on avoin kaikille 6-13 -vuotiaille

OP Länsi-Suomen toimialueella olevat koulut kutsutaan mukaan alueelliseen kilpailuun, jossa kunkin sarjan kolme parasta palkitaan. Sarjojen voittajatyöt lähetetään edelleen valtakunnalliseen loppukilpailuun, jossa jokaisen sarjan viisi parasta nuorta taiteilijaa palkitaan rahapalkinnoilla toukokuussa Helsingissä järjestettävässä palkintojenjakojuhlassa. Opettajat ovat avainasemassa lasten ja nuorten ohjaajina ja innostajina tässä kilpailussa, jossa voi saada menestystä sekä paikallisella, valtakunnallisella että kansainvälisellä tasolla.

Kilpailuaika on 5.2.-23.3.

Toimialueellamme olevien koulujen kilpailutyöt tulee toimittaa meille OP Länsi-Suomen toimipisteisiin perjantaihin 23.3.2018 mennessä.

Sarjat ja kilpailutehtävät
* Sarja 1. eli 6-8-vuotiaat "Suunnittele lempikeksintösi"
* Sarja 2. eli 9-10-vuotiaat "Toimivia ideoita"
* Sarja 3. eli 11-13-vuotiaat "Ratkaise ongelmia"

Kukin koulu voi itse päättää osallistuuko kilpailuun. Opetushallituksen ohjeen mukaan kuvataidekilpailuun osallistuminen kuitenkin edellyttää, että oppilaiden huoltajilta pyydetään lupa itse kilpailuun osallistumiseen. Kaikissa kilpailutöissä tulee olla työn takana kirjallisesti vanhempien tai huoltajan suostumus osallistua kilpailuun. Voit tulostaa alta täytettävän lomakkeen työsi taakse.

Tervetuloa mukaan keksintöjen pariin!

Lisätietoja alueellisesta kuvataidekilpailusta tarvittaessa sähköpostitse osoitteesta
satu.salminen@op.fi