Osuuspankki yleiskuva

Tervetuloa asioimaan

OP Kitee (viralliselta nimeltään Kiteen Seudun Osuuspankki) toimii Kiteen kaupungin ja Tohmajärven kunnan alueilla ja tarjoaa keskittäjäasiakkaidensa, omistaja-asiakkaidensa ja asiakkaidensa taloudellista menestymistä ja hyvinvointia edistäviä rahoituspalveluja, nykyaikaisen finanssiyrityksen tuotteita perinteisistä pankkipalveluista vakuutuksiin ja asiantuntija-apuun. Pankillamme on konttorit Kiteellä ja Tohmajärvellä sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Saat pankistamme kaikki finanssipalvelut:

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin (Kiteen konttori sekä verkkoneuvottelut)
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin (Kiteen konttori ja verkkoneuvottelut)
  • lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP Privatessa
  • Kiteen Seudun OPKK:n tarjoamat taloushallinto,- isännöinti- ja kiinteistönvälityspalvelut

Palkitsemme asiakkaitamme

OP Kitee on omistaja-asiakkaidensa omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten, "ihan tässä lähellä, Kiteellä ja Tohmajärvellä."

Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Vuonna 2014 omistaja-asiakkaamme saivat OP-bonuksia 986 000 euroa, joilla maksettiin esimerkiksi pankin palvelumaksuja ja Pohjolan vakuutuksia.

Vuoden 2014 lopussa pankillamme oli yhteensä 18 661 asiakasta. Omistaja-asiakkaita oli 9 366. Asiakkaita palvelemme 26 finanssialan ammattilaisen voimin.

Toimimme vakaalla perustalla

Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävämme on vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme toimialueemme kehittämiseen.

Liittymällä omistaja-asiakkaaksemme omistat osan pankistasi ja sinulla on mahdollisuus hyötyä parhaista eduistamme.