Osuuspankki yleiskuva

Tervetuloa asioimaan

OP Kitee (viralliselta nimeltään Kiteen Seudun Osuuspankki) toimii Kiteen kaupungin ja Tohmajärven kunnan alueilla ja tarjoaa omistaja-asiakkaidensa ja asiakkaidensa taloudellista menestymistä ja hyvinvointia edistäviä rahoituspalveluja, nykyaikaisen finanssiyrityksen tuotteita perinteisistä pankkipalveluista vakuutuksiin ja asiantuntija-apuun. Pankillamme on konttorit Kiteellä ja Tohmajärvellä sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Saat pankistamme kaikki finanssipalvelut:

  • päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
  • luotot ja lainat eri tarpeisiin (Kiteen konttori sekä verkkoneuvottelut)
  • säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
  • vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
  • kattavat yrityspalvelut maksuliikkeestä vakuutuksiin (Kiteen konttori ja verkkoneuvottelut)
  • lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
  • yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP Privatessa
  • Kiteen Seudun OPKK:n tarjoamat taloushallinto,- isännöinti- ja kiinteistönvälityspalvelut

Palkitsemme asiakkaitamme

OP Kitee on omistaja-asiakkaidensa omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten, "ihan tässä lähellä, Kiteellä ja Tohmajärvellä."

Tarjoamme alan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Kertyneillä bonuksilla maksettiin esimerkiksi pankin palvelumaksuja ja Pohjolan vakuutuksia.

Toimimme vakaalla perustalla

Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävämme on vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme toimialueemme kehittämiseen.

Liittymällä omistaja-asiakkaaksemme omistat osan pankistasi ja sinulla on mahdollisuus hyötyä parhaista eduistamme.