Arvoisa yhteistyökumppani!

Hakuaika OP Kiteen vuoden 2018 yhteistyösopimuksiin on päättynyt 30.11.2017. Kiitos hakemuksistanne. Kaikille hakijoille on ilmoitettu kumppanuuspäätöksistä tammikuun aikana. Seuraavan kerran OP Kiteen yhteistyökumppanuutta voi hakea vuodelle 2019 ensi syksynä.

OP Kitee on paikallinen pankki - ihan tässä lähellä Kiteellä ja Tohmajärvellä. Olemme mukana elämän eri käänteissä niin yksityis- kuin yritysasiakkaidenkin kanssa. Lisäksi olemme kumppanina vahvasti mukana seurojen, yhteisöjen ja tapahtumajärjestäjien toiminnassa.

Haluamme olla läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat. Yhteistyökumppanuuksia valittaessa annamme painoarvoa sille, että voimme tehdä asioita, jotka ovat yhteiskunnallisesti merkittäviä, alueellisesti tai valtakunnallisesti vaikuttavia, kohderyhmäänsä kiinnostavia sekä korkeatasoisia ja kehityskelpoisia. Olennaista on myös, että yhteistyökumppanimme toimivat vastuullisesti ja kestävien arvojen pohjalta.

Keskitymme tukemaan alueellista kulttuuria ja urheilua sekä tuemme eri nuorisoryhmiä ja tapahtumajärjestäjiä. OP Ryhmän linjauksen mukaisesti emme tee kumppanuussopimuksia yksityishenkilöiden kanssa.

Hakuaika vuoden 2018 kumppanuussopimuksille on nyt alkanut. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja lähetä se meille 30.11.2017 mennessä, niin seurasi/yhdistyksesi on mukana vuoden 2018 sopimuskäsittelyssä.

Hakemuskäsittelyssä kunnioitamme perusteltuja ehdotuksia kaksisuuntaisesta yhteistyöstä yhteisösi ja OP Kiteen välillä; mitä etuja teillä on tarjota esim. omistaja-asiakkaillemme ja mitä näkyvyyttä teillä on tarjota OPlle mahdollista tukisummaamme vastaan? Pyydämme tarvittaessa lisätietoja ja ilmoitamme päätöksistä sähköpostitse viimeistään 8.1.2018.

Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita yhteistyöhömme, joten kerrothan myös tästä mahdollisessa hakemuksessasi.

Yhteistyöterveisin

OP KITEE