Hippo kesä

Hanna Hippo kutsuu mukaan!

OP Keski-Suomen Hippo-tapahtumissa on suurta urheilujuhlan tuntua. Ilmoittaudu ennakkoon - tervetuloa mukaan!

Vuoden mittaan OP Keski-Suomen toimialueella järjestetään useita erilaisia lasten Hippo-tapahtumia yhteistyössä eri urheiluseurojen kanssa.

Hippo-tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tilaisuuksia, joihin osallistuakseen on ilmoittauduttava ennakkoon. Urheiluseurojen järjestämien useamman päivän Hippo-leirien, -koulujen tai -turnausten osallistujilta seura perii erillisen osallistumismaksun.

Nämä vinkit kannattaa laittaa korvan taakse:

* Hippo-hiihtoja järjestetään yleensä helmi-maaliskuulla - ilmoittautuminen alkaa yleensä heti tammikuun alussa.
* Hippo-kesäkisoja järjestetään yleensä kesä-syyskuulla - ilmoittautumiset alkaa yleensä kesäkuun alussa / kesän aikana.

Kaikista Hippo-tapahtumista pysyt helposti ajan tasalla, kun seuraat pankin Facebook-sivua. Julkaistuamme ensin tällä sivulla uudet Hippo-tapahtumat ilmoittautumisineen, kerromme niistä heti myös Facebookissa.

Mutkaton mukanaolo ja liikunnan ilo on tärkeää. Kisaaminen on kivaa ja kannustusjoukoissa viihtyy koko perhe. Tulemalla mukaan jokainen voi halutessaan päästä ihka oikean Hipon pehmeään kainaloon.

Liikutaan iloisesti yhdessä - tervetuloa mukaan!
Terveisin Hanna Hippo ja OP Keski-Suomen väki

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hippo-kesäkisat, Äänekoski ti 28.8.

Äänekoskella järjestetään perinteiset Hippo-kesäkisat tiistaina 28.8.2018 klo 17.30 alkaen Liikuntapuiston urheilukentällä. Sarjoja ja lajeja on 2015-2006 syntyneille tytöille ja pojille. Kisoihin tulee ilmoittautua ennakkoon, viimeistään to 23.8. klo 23.59 mennessä. Ei jälki-ilmoittautumisia. Kaikki osallistujat palkitaan. Kisojen järjestelyistä vastaa Äänekosken Urheilijat. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

Tervetuloa mukaan!
Terveisin Hanna Hippo ja Äänekosken Urheilijat

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hippo-kesäkisat, Laukaa to 30.8.

Laukaan Hippo-kesäkisat järjestetään torstaina 30.8.2018 klo 18.00 alkaen Vihtavuoren liikuntapuistossa. Sarjoja ja lajeja on 2013-2007 syntyneille tytöille ja pojille. Kisoihin tulee ilmoittautua ennakkoon, viimeistään pe 24.8. klo 23.59 mennessä. Ei jälki-ilmoittautumisia. Kaikki osallistujat palkitaan. Kisojen järjestelyistä vastaa Vihtavuoren Pamaus. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

Tervetuloa mukaan!
Terveisin Hanna Hippo ja Vihtavuoren Pamaus

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hippo-suunnistuskoulu kesä 2018, Saarijärvi

Saarijärven Pullistuksen järjestämä Hippo-suunnistuskoulu kestää koko kesän, kokoontumiset maanantaisin tai torstaisin klo 18-19 erikseen ilmoitetuissa paikoissa. Kauden päättäjäiset pidetään pe 26.10. Kukonhiekassa.

Suunnistuskoulun tarkoituksena on innostaa lapsia liikkumaan metsässä ja harjoitella suunnistuksen alkeita mukavassa ryhmässä.
* 4-6-vuotiailla pääpaino on luonnossa liikkuminen perustaitoineen.
* 7-12-vuotiaiden kanssa tutkaillaan tarkemmin karttamerkkejä ja opetellaan maaston yhteyttä karttaan.

Tervetuloa mukaan!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

OP-Kortteliliiga touko-syyskuu 2018, Jyväskylä

JJK Junioreiden OP-Kortteliliiga on tarkoitettu 2013-2006 syntyneille pojille. Aikaisempaa kokemusta lajin parissa ei tarvitse olla. Ohjatut jalkapalloharjoitukset lähikentillä toukokuusta syyskuuhun kerran viikossa. Kesätauko vkot 26-29 eli 25.6.-22.7. Aloitus vko 20 eli 14.5.-18.5. Harjoitukset päättyvät viikolla 37. Harjoituspäivät ma-to klo 17 tai 18 alkaen.

OP-Kortteliliigan vauhdikkaat turnauspäivät järjestetään Jyväskylän keskustassa Viitaniemen liikuntapuistossa la 26.5., la 16.6., la 11.8., su 2.9. ja su 16.9.

Tervetuloa mukaan - myös katsomaan ja kannustamaan!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hippo-basket leiri 27.-29.7., Äänekoski

Äänekosken Huiman juniorikoripallo järjestää koripalloleirin Kannonkosken Piispalan leirikeskuksessa viikonloppuna 27.-29.7. Leiri on tarkoitettu 2003-2008 syntyneille tytöille ja pojille. Hintaan sisältyy majoitus, ruokailut sekä ohjattu toiminta.

Leirille otetaan max 30 osallistujaa, ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen 31.5. mennessä.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

JyPK Hippo-turnaus 8.-9.9., Jyväskylä

Hippo-turnaus on perinteinen tyttöjen jalkapallon syysturnaus. Jyväskylän Pallokerhon Hippo-turnaus on Suomen toiseksi suurin tyttöturnaus, mukana on lähes 200 joukkuetta. Otteluita pelataan useilla Jyväskylän kenttäalueilla Muuramea myöten, pääpaikka on Palokassa. Koulumajoitusta tarjotaan kuudella koululla ja ruokailuja kolmella koululla.

Tervetuloa mukaan turnaushumuun - myös katsomaan ja kannustamaan!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Jess - yhdessä on kiva liikkua!