Hippo kesä

Hanna Hippo kutsuu mukaan!

OP Keski-Suomen Hippo-tapahtumissa on suurta urheilujuhlan tuntua. Ilmoittaudu ennakkon - tervetuloa mukaan!

Vuoden mittaan OP Keski-Suomen toimialueella järjestetään useita erilaisia lasten Hippo-tapahtumia yhteistyössä eri urheiluseurojen kanssa.

Hippo-tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tilaisuuksia, joihin osallistuakseen on ilmoittauduttava ennakkoon. Urheiluseurojen järjestämien useamman päivän Hippo-leirien, -koulujen tai -turnausten osallistujilta seura perii erillisen osallistumismaksun.

Nämä vinkit kannattaa laittaa korvan taakse:

* Hippo-hiihtoja järjestetään yleensä helmi-maaliskuulla - ilmoittautuminen alkaa yleensä heti tammikuun alussa.
* Hippo-kesäkisoja järjestetään yleensä kesä-syyskuulla - ilmoittautumiset alkaa yleensä kesäkuun alussa.

Kaikista Hippo-tapahtumista pysyt helposti ajan tasalla, kun seuraat pankin Facebook-sivua. Julkaistuamme ensin tällä sivulla uudet Hippo-tapahtumat ilmoittautumisineen, kerromme niistä heti myös Facebookissa.

Mutkaton mukanaolo ja liikunnan ilo on tärkeää. Kisaaminen on kivaa ja kannustusjoukoissa viihtyy koko perhe. Tulemalla mukaan jokainen voi halutessaan päästä ihka oikean Hipon pehmeään kainaloon.

Liikutaan iloisesti yhdessä - tervetuloa mukaan!
Terveisin Hanna Hippo ja OP Keski-Suomen väki

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hippo-kesäkisat, Jyväskylä ke 27.6.

Jyväskylän keskustassa, Harjun stadionilla, on jälleen tänä kesänä suurta urheilujuhlan tuntua kesäkuun lopussa. Keskiviikkona 27.6. klo 11.45 on vuorossa Hippo-kesäkisojen avaus. Kentällä on luvassa mukavaa menoa ja reipasta kisailua. Mukaan kisoihin pääsee 550 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy ke 20.6., ellei osallistujamäärä täyty jo sitä ennen. Ei jälki-ilmoittautumisia.

HUOMIO: määrä on nyt täyttynyt - linkin kautta voi ilmoittautua jonoon. Mikäli peruuntumisia tulee, niin jonosta järjestyksessä pääsee mukaan.

* Sarjat ja lajit 2015-2007 syntyneille tytöille ja poijille - juoksu, heitto ja hyppy

Tutustu kisapäivän ohjeistukseen etukäteen. Kisajärjestelyistä vastaa Jyväskylän kenttäurheilijat: toimisto(ät)jku.fi. Osallistujia ei vakuuteta järjestäjän puolesta.

Tervetuloa mukaan koko perheen voimin kisaamaan ja kannustamaan!
Terveisin Hanna Hippo

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hippo-suunnistuskoulu kesä, Saarijärvi

Saarijärven Pullistuksen järjestämä Hippo-suunnistuskoulun aloitus pidetään suunnistuksen maailmanmestari Jani Lakasen ja Hanna Hipon johdolla maanantaina 21.5. klo 18 alkaen Roikolantie 20. Koko kesän kestävän suunnistuskoulun kokoontumiset jatkossa maanantaisin tai torstaisin klo 18-19 erikseen ilmoitetuissa paikoissa. Kauden päättäjäiset pidetään pe 26.10. Kukonhiekassa.

Suunnistuskoulun tarkoituksena on innostaa lapsia liikkumaan metsässä ja harjoitella suunnistuksen alkeita mukavassa ryhmässä. 4-6-vuotiailla pääpaino on luonnossa liikkuminen perustaitoineen. 7-12-vuotiaiden kanssa tutkaillaan tarkemmin karttamerkkejä ja opetellan maaston yhteyttä karttaan.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

OP-Kortteliliiga touko-syyskuu, Jyväskylä

JJK Junioreiden OP-Kortteliliiga on tarkoitettu 2013-2006 syntyneille pojille. Aikaisempaa kokemusta lajin parissa ei tarvitse olla. Ohjatut jalkapalloharjoitukset lähikentillä toukokuusta syyskuuhun kerran viikossa. Kesätauko vkot 26-29 eli 25.6.-22.7. Aloitus vko 20 eli 14.5.-18.5. Harjoitukset päättyvät viikolla 37. Harjoituspäivät ma-to klo 17 tai 18 alkaen.

OP-Kortteliliigan turnauspäivät Viitaniemen liikuntapuistossa la 26.5., la 16.6., la 11.8., su 2.9. ja su 16.9.
* Kaikki mukaan turnaushumuun - myös katsomaan ja kannustamaan!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hippo-sporttileiri 4.-8.6., Jyväskylä

Jyväskylän Naisvoimistelijat järjestää kesällä 2018 JNV-hallilla 7–12-vuotiaiden Hippo-sporttileirin 4.-8.6. Lasten liikuntaleiri toteutetaan päiväleirinä klo 9–14. Leirillä tarjotaan päivittäin lämmin ruoka. Mahdollisuus valvottuun toimintaan ja välipalaan leirin lopuksi klo 14–16.30.

Leiri on tarkoitettu kaikille monipuolisesta liikunnasta kiinnostuneille 7–12-vuotiaille tytöille ja pojille. Ilmoittautuminen leirille päättyy su 20.5. Ilmoittautuminen tapahtuu JNV:n jäsenrekisterin kautta.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hippo-korisleirit 4.-8.6. ja 11.-15.6., Jyväskylä

HoNsUn suositut Hippo-korisleirit järjestetään kesäkuussa Kypärämäen koululla. Leirit ovat tarkoitettuja kaikille koripallosta kiinnostuneille 7-15-vuotiaille tytöille ja pojille. Ensimmäinen leiriviikko 4.-8.6. on mataliin koreihin pelaaville 7-11-vuotiaille (vuosina 2007-2011 syntyneet) ja toinen leiriviikko 11.-15.6. on 12-15-vuotiaille (vuosina 2003-2006 syntyneet). Leiripäivät ovat klo 9-15. Leirillä on lämmin ruoka joka päivä.

Molemmilla leireillä on rajoitettu määrä paikkoja, joten toimi nopeasti! Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla info(ät)honsu.fi.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Kesli-liikuntaleiri 11.-15.6., Joutsa

KESLI-liikuntaleiri on Keski-Suomen monipuolisin ja vauhdikkain leiri 10-13-vuotiaille tytöille ja pojille eli vuosina 2004, 2005, 2006 ja 2007 ja 2008 syntyneet. Keski-Suomen Liikunnan tavoitteena on innostaa mahdollisimman moni lapsi liikunnan harrastamiseen. Lapsilla ei tarvitse olla aikaisempaa osaamista tai kokemusta leirin urheilulajeista. Leiri on kaikille avoin. Leirikeskuksena toimii Joutsan Yhtenäiskoulu, Koulutie 2, Joutsa.

Leirimaksu on 195 €/lapsi, OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille 175 €/lapsi. Ilmoittautuminen 29.5. mennessä.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hippo-basket leiri 27.-29.7., Äänekoski

Äänekosken Huiman juniorikoripallo järjestää koripalloleirin Kannonkosken Piispalan leirikeskuksessa viikonloppuna 27.-29.7. Leiri on tarkoitettu 2003-2008 syntyneille tytöille ja pojille. Hintaan sisältyy majoitus, ruokailut sekä ohjattu toiminta.

Leirille otetaan max 30 osallistujaa, ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen 31.5. mennessä.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

JyPK Hippo-turnaus 8.-9.9., Jyväskylä

Hippo-turnaus on perinteinen tyttöjen jalkapallon syysturnaus. Jyväskylän Pallokerhon Hippo-turnaus on Suomen toiseksi suurin tyttöturnaus, mukana on lähes 200 joukkuetta. Otteluita pelataan useilla Jyväskylän kenttäalueilla Muuramea myöten, pääpaikka on Palokassa. Koulumajoitusta tarjotaan kuudella koululla ja ruokailuja kolmella koululla.

* Kaikki mukaan turnaushumuun - myös katsomaan ja kannustamaan!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Jess - nyt mennään vauhdilla kesää kohti!