Kesäduuni OPn piikkiin

Kesäduuni OPn piikkiin - 50 nuorelle töitä yhdisyksissä

Nuori – tutustu tuettuihin kesätyöpaikkoihin, valitse mieleisesi ja lähetä hakemus 30.4. mennessä.

#kesäduuniOPnpiikkiin

Ensikosketus työelämään on nuorelle tärkeä juttu. Kiinnostaisiko sinua tai lähipiirisi nuorisoa kesätyö yhdistyksessä vaikkapa kesäleirin apuohjaajana, toimistoapulaisena, kahvionhoitajana tai vanhustyön avustajana? Tästä kampanjasta saa ja kannattaa vinkata nuorille kavereille! OP Keski-Suomi tukee tänä vuonna 50 keskisuomalaisen nuoren työllistymistä ja työelämään tutustumista. Nuoret pääsevät kesätöihin toimialueen yleishyödyllisiin yhdistyksiin kahdeksi viikoksi pankin myöntämän tuen avulla. OP Keski-Suomi toteuttaa kesätyökampanjaa jo neljättä vuotta peräkkäin ja lahjoituksen määrä nousee tänä kesänä 25.000 euroon.

Tarjolla 50 kesätyöpaikkaa yhdistyksissä – hakuaika on N.Y.T.!

Nuori – tutustu linkin takaa yhdistyksiin ja niiden tarjoamiin tuettuihin kesätyöpaikkoihin. Valitse 50 kesätyön joukosta mieleisesi ja lähetä hakemuksesi ohjeiden mukaan suoraan yhdistykselle. Yhdistykset vastaanottavat hakemuksia 10.–30.4.2018.

* Kesätyöt ajoittuvat koulujen loma-aikaan kesä-elokuulle 2018.
* Nuoret hakevat haluamaansa linkin takaa löytyvää kesätyötä lähettämällä työhakemuksen ohjeen mukaan yhdistyksen sähköpostiin.
* Nuori voi hakea useampaa työtä kampanjamme kautta, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön.
* Kampanjan tuetut kesätyöt on tarkoitettu 15-17-vuotiaille nuorille. Työllistettävän nuoren tulee olla täyttänyt 15 vuotta 4.6.2018 mennessä, eikä hän saa olla täyttänyt 18 vuotta ennen 8.8.2018.

Hakuajan jälkeen, toukokuun alussa, yhdistyksen edustajat haastattelevat ja tekevät päätöksen valitusta kesäntyöntekijästä. Yhdistys toimimii työnantajana, eli hoitaa nuoren työllistämisen ja käytännön palkanmaksun, sekä kaikki lakisääteiset kulut ja velvoitteet.

Yhdessä hyvä tulee. #kesäduuniOPnpiikkiin on myös facebooksisa – tule mukaan!

Nuorten kesätyökampanjassa ollaan hyvällä asialla yhdessä yhdistysten kanssa ja hyvä niin, sillä uskomme vahvasti, että nuorten työllistäminen on arvokas yhteiskunnallinen teko. Kiitos sinulle, kun vinkkaat näistä avoimista kesätöistä oman lähipiirisi nuorille.

#kesäduuniOPnpiikkiin #opkeskisuomi  #kesätyö  #hyväkiertämään

Yhdessä hyvä tulee.
OP Keski-Suomi


Lisätietoja kampanjasta antaa viestintäasiantuntija Katri Tynkkynen p. 010 256 5503 tai keski-suomen.viestinta@op.fi.