OP Etelä-Karjalan Hippo-klubi

Hipot hyppää ruutua

Tietoa OP Etelä-Karjalan Hippo-klubista ja Hippo-tapahtumista.

Tältä sivustolta löydät tietoa OP Etelä-Karjalan ja yhteistyökumppaneiden Hippo-tapahtumista. Eri tapahtumiin pääset tutustumaan sivun linkeistä. Lisäksi voit tutustua Hippo-klubin toimintaan.

Hippo-tapahtumiin voivat osallistua kaikki alle 13-vuotiaat. Koko perhe on tervetullut kannustamaan.

Hippo-klubi OP Etelä-Karjalassa

Piirtävät Hipot

Miten Hippo-klubiin liitytään?

Lapsi liitetään klubiin ottamalla yhteyttä OP Etelä-Karjalaan ja avaamalle lapselle asiakkuus. Lapsi liitetään klubiin ainoastaan vanhempien suostumuksella, joka voi olla myös suullisesti annettu suostumus.

Mitä tarkoittaa Hippo-klubiin liittyminen?

Kun lapsi liitetään klubiin, saa hän pankista Hippo-klubi -kortin. Kortilla on mahdollisuus saada erilaisia Hippo-klubin perhe-etuja, esim. alennuksia erilaisten tapahtumien pääsymaksuista. Valtakunnallisista Hippo-klubieduista tiedotetaan Hippo-lehdessä ja osuuspankin omistaja-asiakkaille lähetettävässä OP lehdessä.

Lapsille ei markkinoida Hippo-klubin kautta pankkipalveluja eikä tietoja luovuteta OP Ryhmän ulkopuolisille tahoille.

Hippo-klubi -edut

Valtakunnallisista Hippo-klubi -eduista tiedotetaan www.op.fi -sivuilla ja paikallisista eduista täällä nettisivuillamme, lehti-ilmoituksin, Facebook-sivuillamme ja konttorijulisteilla.

Hippo-lehti

Hippo-lehti on OP Ryhmän valtakunnallinen lasten lehti. Lehti lähetetään yli 5-vuotiaille ja alle 13-vuotiaille OPn asiakkaille kotiosoitteeseen kaksi kertaa vuodessa. Se sisältää paljon mieluisaa, helppoa lukemista ja erilaisia puuhatehtäviä. Lehden jakelu tehdään iän perusteella ja on suunnattu lähinnä jo lukemaan oppiville lapsille.

Hippo-tapahtumat

Hippoklubilaiset ovat tervetulleita OP Etelä-Karjalan ja yhteistyökumppaneiden järjestämiin Hippo-tapahtumiin ja -tilaisuuksiin. Tapahtumista ilmoitetaan näillä verkkosivuilla.

Lasten omat  hippo.fi -sivut

Hippo.fi -sivuilla on monenlaista kivaa puuhaa lapsille, mm. askarteluohjeita ja erilaisia pelejä. Käy tutustumassa!