Redi tytto matkalla

Nuoren omistaja-asiakkaan edut

Nuoren omistaja-asiakkaan edut ovat pankki- ja vakuutusetuja OP Etelä-Hämeen 18-25 -vuotiaille omistaja-asiakkaille. Lisäksi nuori omistaja-asiakas saa etuja yhteistyökumppaneiltamme.

Nuoren omistaja-asiakkaan edut saat käyttöösi, kun olet 18-25 -vuotias ja OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakas. Nuoren omistaja-asiakkaan edut ovat voimassa siihen saakka, kun täytät 26 vuotta. Yhteistyökumppaniedut saat käyttöösi näyttämällä edun Pivosta.

Omistaja-asiakkaaksi voi liittyä helposti sivun oikeasta reunasta kohdasta "Tule omistaja-asiakkaaksi" tai varaamalla ajan verkosta tai soittamalla meille 010 254 9001.

Nuoren asiakkaan edut Omistaja-asiakas Asiakas
Maksuttomat palvelut
OP-verkkopalvelutunnukset
OP-Visa Electron tai OP-Visa debit -kortti
Vuokravakuustilin panttaus
OP-Visa Debit Mobiili (31.3.2018 saakka)

x
x
x
x

x
x
x
x
Henkilövakuutuksista sekä koti- ja muista omaisuusvakuutuksista -21% alennus (edellyttää etuasiakkuutta) x x
Opintolaina ilman toimitusmaksua, kun hakemus tehdään verkon kautta. Edun arvo 35 euroa x  
OP-Visa yhdistelmäkortti maksutta ensimmäiseksi vuodeksi x  
Asuntolaina ilman toimitusmaksua ensimmäisestä asuntolainasta. Edun arvo vähintään 250 eruoa. x  
Kultaturva Vakavan sairauden vakuutusmaksuista 6 kuukauden ajan - 20 % x  
150 euron omavastuuetu Omakoti-vakuutukseen tietyissä vahingoissa (edellyttää etuasiakkuutta) x  
Lähes kaikkien rahastojen merkintä, lunastus ja vaihto 0 euroa x  
Pitkä kiinteä korko asuntolainaan, jopa 25 vuodeksi x  
OPKK:n kiinteistövälityspalkkiosta 250 euron alennus x  
OP-Foorumin tapahtumat ja edut x  
Yhteistyökumppaniedut x  
Lisäksi omistaja-asiakkaana kerrytät
OP-bonuksia
x  

 

 

 

Redi-asiakkaana saat mittavia ja hyödyllisiä etuja toimialueellamme toimivilta yhteistyökumppaneiltamme. Hae oma Redi-etukorttisi meiltä OP Etelä-Hämeestä, saat sen liittymällä Redi-asiakkaaksi. Edut ovat voimassa toistaiseksi tai kausiluontoisesti.

Autokoulu Lehtelä, Hämeenlinna
Redi-asiakkaille alennus autokoulun perusvaiheesta -100 euroa ja syventävästä vaiheesta -50 euroa. Lisäksi prätkäkortista alennus -100 euroa. www.autokoululehtela.fi

Steelers
Redi-asiakas saa kaksi lippua yhden hinnalla Steelersin miesten ja naisten salibandyliigan runkosarjan kotiotteluihin. Etu voimassa kaudella 2017-2018 ja edun saa esittämällä Redi-kortin lipunmyynnissä tai edun Pivosta. Ottelut pelataan Hämeenlinnassa Elenia Areenassa.

HPK jääkiekko
Kerho-ravintolasta ennakkoon ostetut seisomapaikkaliput 5 euroa (poikkeuksena HIFK - Kärpät ja Tappara -ottelut, joissa lipun hinta on 7 euroa) miesten SM-liigan runkosarjan kotiotteluihin kaudella 2017-2018. Jos ostat lipun lippuluukulta etuhinta on 7 euroa kaikkiin otteluihin. Redi-kortti esitettävä otteluun tullessa lipunluennassa tai etu Pivosta. Etu on henkilökohtainen. Kerho-ravintola avoinna arkisin 8.30-17.00, ei lipunmyyntiä otteluiden aikana. Lippuluukku avoinna 1 h ennen jokaista ottelua.

HPK naiset, lentopallo ja jääkiekko

Redi-asiakkaan lippu 5 e (norm. 10 e) HPK:n naisten lentopallon mestaruusliigan runkosarjan kotiotteluihin kaudella 2017-2018.

Redi-asiakkaan lippu 5 e (norm. 10 e) HPK:n naisten jääkiekon SM-liigan mestaruusliigan kaikkiin kotiotteluihin kaudella 2017-2018.

Hämeenlinnan Härmä - jalkapallo
Redi-asiakkaat pääsevät maksutta Hämeenlinnan Härmän Miesten kolmosen kotiotteluihin. www.hmlharma.fi


Kirja & idea, Hämeenlinna, Kauppakeskus Goodman
Redi-asiakkaille opiskelutarvikkeista -15%. Esim. kirjoitusvälineet, kansiot, penaalit, muistikortit. Alennus ei koske oppikirjoja.


Kuntokeskus Locomotion, Riihimäki
Redi-asiakkaalle 10 päivän tutustumisjakso maksutta ja ilman sitoutumista. Lisäksi Redi-asiakkaalle liittymismaksu 25 euroa (norm. 49,90 euroa) ja ensimmäinen kuukausi -50%. www.locomotion.fi


Lopen liikennekoulu
Redi-asiakkaille alennus autokoulun b-perusvaiheesta -100 euroa ja syventävästä vaiheesta - 50 euroa.