Omistaja-asiakkaan edut

OP Etelä-Hämeen edut omistaja-asiakkaille

Omistaja-asiakkaana saat etuja palveluistamme sekä yhteistyökumppaneiltamme!

Omistaja-asiakkaan edun saa esittämällä OP Etelä-Hämeen pankkikortin, jossa on maininta omistaja-asiakkuudesta, omistaja-asiakaskortin tai Pivosta omistaja-asiakkuuden.

Omistaja-asiakkaan edut 15.5.2018 alkaen

Omistaja-asiakkaan CMore-etu

 • Omistaja-asiakkaalle CMore Total -suoratoistopalvelu 1 kk ilmaiseksi ja sen jälkeen 30 % alennus seuraavien 11 kk maksuista hintaan 17.50 euroa/kk CMore Totalin normaalihinta on 24,95 euroa/kk (edun arvo yli 100 euroa/vuosi). Ensimmäisen vuoden jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla.

Pivon CityShoppari maksutta

 • Nyt Pivon CityShoppari kaikkine etuineen maksutta OPn omistaja-asiakkaalle (norm. 9,90 euroa). Kirjaudu vain Pivoon ja edut ovat heti käytössäsi.
Päivittäispalvelupaketti etuhintaan
 • Verkkopalvelu ja OP-Visa - 2,95 e/kk. Edun arvo vuodessa 30 euroa.
 • Verkkopalvelu ja OP-Visa Gold - 6,50 e/kk. Edun arvo vuodessa 72 euroa.

Tuoteturvavakuutus

 • Omistaja-asiakkaalle tuoteturvavakuutus veloituksetta OP-Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortteihin.

Omistaja-asiakkaan rahastoetu

 • Lähes kaikkien rahastojen merkintä, lunastus ja vaihto 0 euroa

Asuntolaina

 • Pitkä kiinteä korko asuntolainaan, jopa 25 vuodeksi.

Omakoti-vakuutus

 • 150 euron omavastuuetu, tietyissä vahingoissa. Edellyttää lisäksi OP Vakuutuksen etuasiakkuutta.

Opintolaina

 • Opintolainan toimitusmaksu 0 euroa, kun hakemus tehdään verkon kautta. Edun arvo 35 euroa.

Kiinteistövälitys

 • OPKK:n kiinteistönvälityspalkkiosta 250 euron alennus.

OP-Foorumin tapahtumat ja edut

 • Tapahtumat osoitteesta www.op.fi/etela-hame sekä Opus-lehdestä.

Uudelle omistaja-asiakkaalle

 • Päivittäispalvelupaketti (kortti ja verkkopalvelu) vuodeksi maksutta. (OP-Visa Electron, OP-Visa Debit tai OP-Visa Credit/Debit)

Paikallisten yhteistyökumppaneiden edut omistaja-asiakkaalle 

Riihimäen Taidemuseo

Omistaja-asiakkaalle 2 lippua yhden hinnalla, Ystävyydellä, Seppo Tamminen (1944-2012) vuoden päänäyttelyyn. Laaja näyttely suositulta Riihimäellä vaikuttaneelta taiteilijalta 19.5.-21.10.2018.

Riihimäen Kesäkonsertit

Omistaja-asiakkaalle lippu 20 euroa (norm. 30/25 euroa) Kamus-kvartetin pe 8.6. klo 18.00 konserttiin Suomen Lasimuseolla. Etuhintainen lippu on varattava etukäteen puh. 050 358 5200 tai riihimaen.kesakonsertit@riihimaki.fi. Lisätietoja www.riihimaenkesakonsertit.fi.

Riihimäen raviseura - lippuja raveihin

​Riihimäen raviseura ja OP Etelä-Häme tarjoavat yhteistyössä lippuja omistaja-asiakkaille kesän raveihin. Nouda lippusi 28.5. alkaen konttoreistamme Lopelta, Riihimäeltä, Hämeenlinnasta ja Hattulasta. Liput on su 17.6., su 22.7., ja su 5.8. raveihin, kaksi lippua/omistaja-asiakas. Lippuja on rajattu määrä, toimi pian!

Wanaja Festival 6.-7.7.

Kahden päivän lippu omistaja-asiakkaalle etuhintaan 75 euroa (norm 85 euroa). Lippuetu on voimassa 30.6.2018 saakka, jos lippuja riittää, lippuja on rajallinen määrä, yksi lippu/omistaja-asiakas. Liput vain Tiketin myyntipisteestä, Kauppakeskus Goodmanin Kirja & Ideasta.

 

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri - HUK

Hämeenlinnan Uudessa kesäteatterissa Kaksi puuta -musiikkikomedia Juha Tapion hiteillä. Omistaja-asiakkaalle lippu 24 euron etuhintaan, kun ostat lipun 31.5.2018 mennessä Verkatehtaan lipunmyynnistä (norm. 34/30 euroa). Etu koskee kaikkia näytöksiä, yksi lippu/omistaja-asiakas.

Lisäksi heinäkuun kaikkiin näytöksiin omistaja-asiakkaan 30 euron etuhintaan yksi lippu/omistaja-asiakas. Liput ennakkoon Verkatehtaan lipunmyynnistä tai portilta ennen näytöksen alkua. Lisätietoa www.hukteatteri.fi.

Hauhon Kesäteatteri - Badding musikaali

Omistaja-asiakkaalle 2 euron alennus kesäteatterilipuista (norm. 18/16 euroa). Liput etuhintaan lippuluukulta tai ennakkoon varaamalla. Etu ei koske netistä ostettuja lippuja. Lisätietoa www.hauhonkesateatteri.fi.

Lopen Kesäteatteri - Harmaat Pantterit

Omistaja-asiakkaalle kesäteatterilippu 15 euroa (norm. 20/17 euroa) seuraaviin näytöksiin: ke 4.7., ke 11.7., ti 17.7. ja ti 24.7. Edun saa teatterin lippuluukulta tai ennakkomyyntipisteistä. Lisätietoa www.lopenteatteri.net.

Miinan monttu - kesäteatteria Hausjärvellä

​Miinan montun kesäteatteriesityksiin omistaja-asiakkaalle 2 euron alennus lipun hinnasta (norm.18/15 euroa) kesä- ja heinäkuun esityksiin. Etuhintaisen lipun voi ostaa lippuluukulta. Lisätietoa www.miinanmonttu.net.

Lasten taidefestivaali Hippalot

Omistaja-asiakkaana saat etuhintaan liput Vanaja-salissa to 2.8. klo 18 Musiikkiteatteri Kapsäkin esitykseen Närpiäiset. Ikäsuositus: yli 4-vuotiaille. Lipun hinta 13 euroa (norm. 15 euroa) ja 4 hengen perhelippu 45 euroa (norm. 53,50 euroa). Omistaja-asiakkaan etuhintaiset liput tulee ostaa Verkatehtaan lipunmyynnistä. Lippuja on rajoitettu määrä. Lisätietoa festivaalista www.hippalot.fi.

Aulanko golf

​Aloita golfharrastus Aulangolla omistaja-asiakkaan edullisella starttipaketilla. Starttipaketti sis. golfin peruskurssi, green card -suoritus, jäsenyys Aulangon Golfklubissa 2018 ja 10 kpl green feetä Hugo kentälle - OPn omistaja-asiakashintaan 200 euroa (nor. 225 euroa).

Tulevan kauden golfkurssipäivät näet osoitteessa www.aulankogolf.fi kohdassa "Aloita Golf". Ilmoittautumiset sähköpostilla pro@aulangongolfakatemia.fi. Kun ilmoittaudut, mainitse, että olet OP Etelä-Hämeen omistaja-asiakas.

 

Lisäksi saat

Lisäksi omistaja-asiakkaana voit hakeutua näköalapaikalle pankin hallintoon asettumalla ehdolle edustajiston vaaleissa. Muita etuja paikallisiin erikseen sovittuihin kulttuuri- ja urheilutapahtumiin ilmoitamme täällä nettisivuillamme ja Facebook-sivuillamme www.facebook.com/OP.etelahame - Tule seuraamaan meitä!