Maksamisen palvelut uudistuvat 9.11. alkaen

Pankkimme asiakkaana saat uudistetut palvelut ensimmäisten joukossa.
Maksamisen palvelut uudistuvat entistä selkeämmiksi ja helppokäyttöisemmiksi. Pankkimme asiakkaana saat torstaista 9.11. alkaen käyttöösi uudistetut maksamisen palvelut.

 

Mikä op.fi:n maksamisen palveluissa uudistuu?

Maksaminen on entistä helpompaa:

  • Maksaminen onnistuu helposti kaikilla päätelaitteilla. Näkymä skaalautuu automaattisesti käytössäsi olevan päätelaitteen ja selaimen näytön leveyteen.
  • Voit tehdä e-laskujen tilauksen samalla kun syötät uutta maksua.
  • Saat omien tiliesi väliset siirrot toistuviksi, jos niin haluat.  Sinun ei siis tarvitse tehdä omien tilien välistä toistuvaa maksua tai siirtoa aina erikseen kuten aiemmin.
  • Kun alat syöttää saajan nimeä, maksun saajan tiedot täydentyvät automaattisesti, mikäli tieto löytyy jo maksupohjistasi.

Olet paremmin ajan tasalla kaikista maksuistasi:

  • Näet helpommin kaikki toimenpiteitä vaativat maksut, sillä myös e-laskut on lisätty Hyväksymättömät maksut -näkymään.
  • Voit tarkistaa kaikki aiemmin hyväksymäsi, mutta vielä maksamattomat maksut uudesta Hyväksytyt maksut -näkymästä.

Maksaminen ulkomaille aiempaa kätevämmin

  • Teet ns. ulkomaanmaksut eli maksut SEPA-alueen ulkopuolelle samalla Uusi maksu -toiminnolla kuin tavallisetkin maksut. Sinun ei siis tarvitse enää valita erikseen ulkomaanmaksua tai tavanomaisiin maksuihin käytettyä SEPA-maksua.

 

Käytä ja anna palautetta

Toivomme, että sinulle on iloa selkeämmistä ja helpommista maksamisen palveluista. Jos tarvitset apua, soita OP 0100 0500 Puhelinpalveluun. Mainitse, että käytät uudistettuja maksamisen palveluita.

Jos huomaat puutteita palvelussa tai haluat antaa muita terveisiä, jätäthän meille palautetta. Saat palautelomakkeen kirjautuessasi ulos verkkopalvelusta.