Takseja-tolpalla-2

Taksiyrittäjän vakuutukset

Taksiautoiluun liittyy monia riskitilanteita, joihin voit varautua kattavilla vakuutusratkaisuillamme.

Turvaa yritystoimintasi riittävillä vakuutuksilla

A-Vakuutuksella on pitkä kokemus taksiautoilun vakuuttamisesta ja osaamme tunnistaa alaan liittyvät tyypillisimmät riskit. Taksiautoilijan tärkein työväline on taksi, ja meiltä löydät kattavat vakuutukset sekä itse auton että irtaimen omaisuuden vakuuttamiseen. Toiminnan jatkuminen kannattaa turvata keskeytysvakuutuksella, joka varmistaa, että yrityksesi toimintakyky säilyy esimerkiksi kolarin tai konerikon yllättäessä.

Taksiautoilijoille räätälöimällämme Ammattiliikenne-extra-vakuutuksesta korvataan esimerkiksi työvälineiden rikkoutumisesta, auton äkillisestä sotkeutumisesta tai ryöstötilanteista aiheutuvia kuluja sekä matkustajien matkatavaroille sattuneita vahinkoja. Vakuutukseen sisältyy maksullisia tavarakuljetuksia varten myös tiekuljetusvakuutus, joka kattaa muun muassa suomalaisen tiekuljetussopimuslain (TKSL) tai CRM-yleissopimuksen mukaisia vastuita. Ammattiliikenne-extralla vakuutat helposti myös yrityksesi käytössä olevat maksupäätteet.

Turvaa yrittäjän ja työntekijöiden työkyky

Liikenneonnettomuudet, pahoinpitely ja ryöstötilanteet voivat yllättää taksikuskin päivittäisessä työssä ja näihin tilanteisiin on hyvä varautua. A-Vakuutuksen ja Pohjola Sairaalan yhdessä suunnittelema Ammattiliikenne-extra-vakuutukseen kuuluva kriisiapuvakuutus antaa turvaa ennalta-arvaamattomien kriisitilanteiden varalle ja korvaa muun muassa akuutin kriisiterapian.

Vahingon yllättäessä lakisääteinen työtapaturmavakuutus tuo yrityksesi työntekijöille turvaa, ja nopea hoitoketjumme auttaa arkeen palaamisessa. Yrittäjänä et välttämättä kuulu lakisääteisen vakuuttamisvelvollisuuden piiriin, mutta voit turvata itsesi yrittäjän tapaturmavakuutuksella. Pakollisen tapaturmavakuutuksen rinnalle voit ottaa vapaaehtoisen hoitokuluvakuutuksen, Terveysturvan. Terveysturva varmistaa nopean hoidon ja töihin palaamisen, johtuupa poissaolo sitten tapaturmasta tai sairaudesta. Taksiliiton jäsenenä Terveysturvan hankkiminen on sinulle helppoa, koska saat sen ilman Terveysselvitystä.

Hyödynnä rahoitusta uusissa hankinnoissa

Haluamme tukea yrityksesi liiketoimintaa myös rahoituspalveluita tarjoamalla. Ymmärrämme taksiautoilijoiden tarpeet ja yhdessä OPn kanssa löydämme yrityksellesi toimivat ratkaisut kaikenlaisten investointien rahoittamiseen. Suosittelemme uusien taksien rahoittamiseen muun muassa osamaksurahoitusta ja leasingia. Lisätietoa vaihtoehdoistamme saat autoliikkeestäsi.

Jos yrityksesi ajaa taksia esimerkiksi Venäjän ja Ruotsin puolella, muista huolehtia, että vakuutukset ovat voimassa tarvittavissa maissa.

Muista myös hankkia Green Card ja pitää se mukana ulkomailla taksilla ajettaessa.