Moottoritie illalla

A-Vakuutus

A-Vakuutus on ammattiliikenteen vakuuttamisen erikoisosaaja OP Ryhmässä.

Olemme erikoistuneet palvelemaan yrityksiä ja yrittäjiä seuraavilta toimialoilta:

  • tavaraliikenne ja logistiikka
  • henkilöliikenne
  • maarakentaminen
  • metsäkone- ja koneyrittäminen.

Tarjoamme yrityksesi käyttöön jokaiselle kohderyhmälle erikseen räätälöidyt ratkaisut ja lisäksi koko OP Ryhmän palvelut ja edut. Pankki- ja vakuutuspalvelut kattavat yrityksesi lisäksi myös perheesi ja omaisuutesi.

A-Vakuutuksessa OP Ryhmän arvot - ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen - näkyvät luotettavana yhteistyönä ja mutkattomana tapana palvella asiakkaitamme. Haluamme uudistaa ja uudistua sekä menestyä yhdessä yrityksesi kanssa. Ota yhteyttä lähimpään osuuspankkiin ja sovi tapaamisesta A-Vakuutuksen asiantuntijan kanssa.

Osa vahvaa OP Ryhmää

Voidaksemme tarjota yrityksellesi kattavan vakuutusturvan ja pankkipalvelut teemme läheistä yhteistyötä sisaryhtiömme OP Vakuutuksen ja OP Ryhmän osuuspankkien kanssa. Yrityksesi ajoneuvojen ja työkaluston rahoituksen hoitaa ryhmän rahoitusyhtiöpalvelut. Eläke- ja henkivakuutusasioissa yhteistyökumppanimme ovat Ilmarinen ja OP-Henkivakuutus. Myös muut ryhmän varainhoitopalvelut ovat yrityksesi käytössä.

Keskittämällä perheesi kaikki vakuutus- ja pankkiasiat osuuspankkiin voit kerryttää ja hyödyntää OP-bonuksia asioinnissasi. OP-mobiililla hoidat helposti niin pankki-, vakuutus- kuin vahinkoasiatkin.

Pohjola Terveys on kumppanimme henkilövahingon sattuessa. Sieltä saat nopeasti erikoislääkäripalvelut. Luomme sinulle hoitopolun, jonka avulla kuntoudut ja voit palata takaisin töihin mahdollisimman nopeasti. Vuoden 2018 loppuun mennessä Pohjola Terveydellä on 5 sairaalaa eri puolilla maata (Helsinki, Tampere, Turku, Kuopio, Oulu).

Historiaa

Autoilijat perustivat oman vakuutusyhtiön Autoilijain Vakuutus Oy:n vuonna 1932 rahoittamaan ja vakuuttamaan ammattiliikennettä.

Vuonna 1988 A-Vakuutuksesta tuli keskinäinen yhtiö ja markkinointinimeksi vakiintui A-Vakuutus. Pohjola-Yhtymä osti A-Vakuutuksen vuonna 2002 ja yhtiömuodoksi vaihtui osakeyhtiö. Vuonna 2005 OP Ryhmä osti Pohjola-konsernin ja A-Vakuutuksesta tuli osa vahvaa OP Ryhmää.

Ammattiliikenteen liitot

Toimimme myös tiiviissä yhteistyössä ammattiliikenteen liittojen kanssa, jotta tuotteemme ja palvelumme vastaavat yrityksesi tarpeita myös tulevaisuudessa.

Ammattiliikenteen yritysten edunvalvontaliiton jäsenenä yrityksesi saa käyttöönsä asiantuntijaverkoston, joka tuntee juuri sinun yrityksesi toimialan. Edut tuotteissa ja vakuutusmaksuissa ovat merkittäviä.