Pivo

Pivo

Suomen suosituin mobiililompakko, jolla hoidat maksut ja seuraat talouttasi.

Pivo on monipuolinen mobiililompakko, jolla maksat näppärästi kaverille, verkossa ja jopa kaupan kassalla. Pivo auttaa sinua pysymään ajan tasalla omasta taloudestasi. Lisäksi saat Pivosta etuja ja tarjouksia!

Tiedä rahatilanteesi ja seuraa kulutustasi

Pivosta saldon tarkistaminen onnistuu nelinumeroisella pääsykoodilla tai sormenjälkitunnistuksella ja rahan käyttöä on helppo seurata Pivon automaattisella budjettityökalulla. Pystyt seuraamaan myös luottokorttisi tapahtumia ja käytettävissä olevaa luottoa. Useaan kertaan palkittu Pivo on asiakkaidemme suosikki, ja suuri osa käyttää Pivoa päivittäin.

Pivolla maksat kaverille, verkossa ja myös kaupan kassalla

Pivolla voit maksaa kaverille, kun tiedät vastaanottajan puhelinnumeron. Sinun ei siis tarvitse tietää tilinumeroa. Jaa kulut kaverin kanssa, maksa kirppariostoksesi, hanki kimppalahja syntymäpäiväsankarille, tai siirrä rahaa ystävälle helposti ilman avainlukulistaa. Pivo toimii kaikkien pankkien asiakkaille.

Pivolla voit myös maksaa ostoksesi verkkokaupassa. Klikkaa ostokset ostoskoriin ja valitse maksutavaksi Pivo. Hyväksy maksu oman puhelimesi Pivolla tai muulla Siirto-sovelluksella, ilman avainlukujen ja luottokortin tietojen näppäilyä.

OPn asiakkaana ja kun sinulla on Pivo, voit myös maksaa ostoksia puhelinta vilauttamalla nopeasti ja turvallisesti kaikissa kaupoissa, joissa on lähimaksuja tukeva maksupääte. Pivossa ei ole matalaa kertaostosrajaa!

Suosikkikauppojesi edut Pivossa

Pivosta löydät kätevästi myös suosikkikauppojesi ja -palveluidesi tiedot, kanta-asiakkuusedut sekä ostoshistoriasi. Pidä silmällä myös kauppojen Pivossa tarjoamia erikoisetuja.

Pivon käyttäjänä voit ostaa CityShopparin 2018 etuhintaan ja käyttää sitä kätevästi Pivolla. CityShoppari pitää sisällään liki tuhat rahanarvoista etua ja tarjousta.

Pivossa mukana kulkevat myös kaikki OPn keskittämisedut. Pivosta voi seurata saamiasi keskittämisetuja, kuten rahanarvoisia OP-bonuksia sekä pankki- ja vakuutusalennuksia.

Lataa ilmainen Pivo

Pivo on ilmainen sovellus ja voit ladata sen älypuhelimeesi sovelluskaupastasi. Pivo on saatavilla Applen iOS-, Windows Phone- ja Android -laitteille.

Pivo Junior lapsille ja nuorille

Pivo Junior on lasten ja nuorten oma mobiilipalvelu, josta lapsi voi helposti tarkistaa oman tilinsä saldon ja vanhempi halutessaan seurata lapsensa rahankäyttöä.

Pivolla on helppo seurata saldoa ja sitä, mihin rahaa on kulunut. Näen myös yhdellä silmäyksellä, kauanko on palkkapäivään. Pivo on tuonut rahankäyttööni uutta suunnitelmallisuutta.
Esa, Helsinki