Mies hoitaa raha-asioita OP-mobiililla tabletilla.

OP-mobiili

Helppo ja turvallinen tapa hoitaa tärkeimmät pankki- ja vakuutusasiat missä tahansa.

OP-mobiili tuo verkkopankin ja vakuutustietosi mukaasi kaikkialle. OPn omalla mobiilisovelluksella käytät verkkopankin palveluita turvallisesti ja näppärästi joko älypuhelimellasi tai tabletillasi.

 • Päivittäinen pankkiasiointi onnistuu turvallisesti ajasta ja paikasta riippumatta.
 • Voit vilkaista tilisi saldon ja siirtää rahaa omien tiliesi välillä ilman avainlukulistaa.
 • Tärkeät vakuutustietosi ja Vahinkoapu kulkevat aina taskussasi.
 • OP-mobiililla voit myös käydä osakekauppaa ja muuntaa toisen valuutan kätevästi euroiksi.
   

OP-mobiililla voit lisäksi tarkastella lainatietojasi, seurata kertyneitä OP-bonuksiasi, muuttaa Debit- ja Credit-korttisi turvarajoja lähes reaaliaikaisesti, tilata uuden avainlukulistan ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ilmainen OP-mobiili on turvallinen käyttää kaikissa älylaitteissa ja sovellus toimii omilla verkkopalvelutunnuksillasi. Pidä sovellus ajan tasalla, jotta saat käyttöösi kaikki ominaisuudet. Voit käyttää sovellusta suomen kielen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi.

OP-mobiililla voit asioida ilman avainlukulistaa aktivoimalla Mobiiliavaimen. Lisäksi voit tarkastella lainatietojasi, seurata kertyneitä OP-bonuksiasi, muuttaa Debit- ja Credit-korttisi turvarajoja lähes reaaliaikaisesti, tilata uuden avainlukulistan, siirtää rahaa reaaliaikaisesti puhelinnumeroa käyttäen eri pankkien tilien välillä ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Siirto-maksu OP-mobiilissa – maksa pelkällä puhelinnumerolla

OP-mobiilissa on nyt uusi tapa maksaa: voit siirtää rahaa reaaliaikaisesti puhelinnumeroa käyttäen eri pankkien tilien välillä. Jaa lounaskulut kaverin kanssa, maksa kirppariostoksesi, hanki kimppalahja syntymäpäiväsankarille tai siirrä rahaa puolisolle helposti ilman avainlukua. Palvelu on asiakkaillemme maksuton, ja sen käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta.

Miksi Siirto?

 • Siirto-maksulla raha siirtyy reaaliaikaisesti eri pankkien välillä. Voit sekä lähettää että vastaanottaa rahaa, ja lähettää maksupyyntöjä.
 • Et tarvitse vastaanottajan tilinumeroa maksun lähettämiseen, vaan maksu löytää perille puhelinnumeron perusteella.
 • Siirto-maksuja voi tehdä ilman avainlukulistaa.

Mistä pääsen tekemään Siirto-maksuja?

Siirto-maksut löytyvät OP-mobiilista Päivittäiset raha-asiat –valikosta ”Uusi maksu”-painikkeen alta.

Siirto-palvelun mahdollistaa Automatia, OP-mobiilin tuottaa OP-Prosessipalvelut Oy.

OP-mobiilin käyttöä varten tarvitset:

 • älylaitteen (älypuhelimen tai tabletin, jossa on iOS-, Android-, tai Windows-käyttöjärjestelmä) ja internet-yhteyden.
 • sovelluskauppatunnukset, joiden avulla voit ladata OP-mobiilin.
 • OPn verkkopalvelusopimuksen ja -tunnukset.

Lataa OP-mobiili sovelluskaupastasi. OP-mobiilin lataaminen on maksutonta.

App Store
Microsoft Store
Google Play

Kun olet ladannut sovelluksen laitteellesi, kirjaudu sisään OPn verkkopalvelutunnuksilla ja syötä avainlukusi. OP-mobiili on valmis käyttöösi!

Mikäli käytät OP-mobiilia laitteella, joka tukee sormenjälkeä, voit käyttää tätä ominaisuutta myös OP-mobiiliin kirjautumiseen. Aktivoi käyttöösi samalla Mobiiliavain, jonka jälkeen et tarvitse OP-mobiilissa tapahtumien hyväksyntään enää avainlukulistaa.

Vakuutuksesi näkyvät OP-mobiilissa. Löydät myös kaikki vahingot listaltasi päivämäärineen ja muine tietoineen. Mikäli joudut vahinkotilanteeseen, Vahinkoapu kertoo, kuinka sinun kannattaa toimia. OP-mobiililla voit myös ilmoittaa sattuneesta vahingosta heti tapahtumapaikalta.

Säästöt ja sijoitukset -valikon alta löydät kaikki omistuksesi ja pääset lukemaan sekä sijoitusaiheisia uutisia että ilmaisen osaketutkimuksen. Voit seurata Helsingin, Tukholman, Kööpenhaminan sekä pohjoismaiden First North-pörssien rahastoja, korkoja, indeksejä ja osakkeita. Osakekauppaa voi OP-mobiilissa käydä Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan pörsseissä.