Mobiiliavaimella voit vahvistaa tapahtumat OP-mobiilissa ilman avainlukulistaa.

Mobiiliavain on täällä!

Vahvista tapahtumat OP-mobiilissa näppärästi Mobiiliavaimella, ilman avainlukulistaa. Tutustu ja kokeile

Vahvista tapahtumat OP-mobiilissa ilman avainlukulistaa

Mobiiliavain on OP-mobiilin uusi vahvistusväline avainlukulistan rinnalle. Mobiiliavaimen 4–8-numeroisella, itse valitulla PIN-koodilla, voit hyväksyä OP-mobiilissa tapahtumat, jotka aikaisemmin ovat vaatineet avainlukulistaa.

Mobiiliavain on osa OP-mobiilia, joten et joudu lataamaan erillistä sovellusta käyttääksesi sitä. Sovellus päivittyy asetuksistasi riippuen joko automaattisesti tai lataamalla sovelluskaupasta uusimman sovellusversion. Päivityksen jälkeen OP-mobiili ehdottaa Mobiiliavaimen käyttöönottoa, joka onnistuu helposti avainlukulistan avulla.

Mobiiliavaimen käyttöönoton vaatimukset

Mobiiliavaimen käyttöönotto edellyttää iOS 9.0 tai tätä uudempaa versiota. Yhteensopiva iPhone-, iPad- ja iPod touch -laitteiden kanssa. Android-alustalla käyttöjärjestelmäversio 4.0 tai uudempi.

Miten saan Mobiiliavaimen käyttööni?

Mobiiliavain otetaan käyttöön OP-mobiilissa. Kirjaudu sisään sovellukseen, jonka jälkeen OP-mobiili ehdottaa Mobiiliavaimen käyttöönottoa. Tarvitset vain avainlukulistan sekä puhelimen, johon olet liittänyt lisävahvistusnumeron*.
Voit ottaa Mobiiliavaimen käyttöön myös myöhemmin Edut ja työkalut -valikosta.

*Lisävahvistusnumero on puhelinnumerosi, jonka olet liittänyt tietoihisi op.fi:ssä. Numeroa käytetään muun muassa tekstiviestivarmennuksen yhteydessä. Voit lisätä numeron op.fi:ssä Asetukset ja hallinta -valikosta.

Voiko Mobiiliavain olla käytössä useassa laitteessa?

Sinulla voi olla samaan aikaan kaksi eri Mobiiliavainta, esimerkiksi yksi puhelimessa ja yksi tabletissa.

Onko Mobiiliavain turvallinen?

Mobiiliavain liitetään aina tiettyyn henkilökohtaiseen laitteeseen ja käyttö perustuu valitsemaasi PIN-koodin, joka on vain sinun tiedossasi.

Voinko heittää avainlukulistan pois?

Tarvitset vielä avainlukulistaa Mobiiliavaimen aktivointiin sekä muissa kanavissa asiointiin, joten se tulee pitää tallessa.

Mobiiliavain-PIN-koodini on joutunut vääriin käsiin

Voit itse vaihtaa PIN-koodin OP-mobiilissa tai poistaa Mobiiliavaimen käytöstä OP-mobiilissa, op.fi:ssä tai ottamalla yhteyttä konttoriin.

Puhelimeni on kadonnut

Voit poistaa Mobiiliavaimen yksittäisestä laitteesta op.fi-verkkopalvelun kautta itsepalveluna tai olemalla yhteydessä OP puhelinpalveluun tai konttoriin.

Avaa OP-mobiili