OP Logo

Tervetuloa Tehyn vakuutussivuille

Turvaa tehyläiselle työajalla ja sen ulkopuolella!

Kodin ja perheen vakuutukset 3 vuodeksi etuhintaan

Etkö ole vielä OPn asiakas? Tehyn jäsenenä ja uutena asiakkaanamme saat nyt kodin ja perheen vakuutuksesi jopa kolmeksi vuodeksi etuhintaan. Vakuutusten alennus jakautuu kolmen ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuihin seuraavasti:

1. vuosi: - 20 %
2. vuosi: -15 %
3. vuosi: -5 %

Alennus koskee seuraavia kodin ja perheen vakuutuksia:

•    Kotivakuutus
•    Terveysvakuutus
•    Matkavakuutus
•    Arvotavaravakuutus
•    Pienvenevakuutus
•    Toimeentulovakuutus
•    Oikeusturvavakuutus ja vastuuvakuutus

Myös perheenjäsenesi voivat kuulua vakuutusten piiriin. Vakuutusten tarkemmat tiedot löydät tämän sivun alaosasta, kohdasta "Kodin ja perheen vakuutukset". Vakuutukset myöntää OP Vakuutus Oy

Kasko vuodeksi -20 %

Liikenteessä käytettävän moottoriajoneuvon kokonaisvaltainen vakuutusturva koostuu pakollisesta liikennevakuutuksesta ja vapaaehtoisesta autovakuutuksesta, kaskosta.

Tehyn jäsenenä saat 20 % alennuksen autosi kaskon ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista. Alennus koskee yksityiskäyttöisen henkilö-, paketti-, ja matkailuauton sekä matkailuperävaunun uutta Iso-, Kevyt- tai Superkaskoa. Alennusvuoden jälkeen vakuutus jatkuu normaalihintaisena.

Vakuutuksen tarkemmat tiedot löydät tämän sivun alaosasta, kohdasta "Kasko vuodeksi -20 %". Vakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy.

Henkivakuutukseen 20 % korotus 0 €

Tarjoamme sekä tehyläiselle että samassa taloudessa asuvalle tehyläisen puolisolle kuluttoman 20 % korotuksen henkivakuutuksen kokonaismäärään. Vakuutuksen korvausmäärä tulee olla 10 000 euron ja 50 000 euron väliltä. Kuluttoman korotuksen suuruus vahvistetaan vuosittain, ja tämä 20 % korotus on voimassa vuoden 2018 ajan.

Vakuutuksen tarkemmat tiedot löydät tämän sivun alaosasta, kohdasta "Henkivakuutukseen 20 % korotus". Vakuutuksen myöntää OP Henkivakuutus Oy.

Yrittäjän palvelut ja edut

Toimitko yrittäjänä? Yrittäjä saa vastaavat edut kodin ja perheen vakuutuksista, henkivakuutuksesta sekä autovakuutuksesta. Vastaavasti yrittäjän on mahdollista hyötyä omistaja-asiakkaamme ainutlaatuisista eduista.

Tämän lisäksi tarjoamme yrittäjälle palveluita, jotka sujuvoittavat kiireistä arkea ja tukevat yrityksen toimintaa. Tällaisia ovat mm. mukana kulkeva OP-yritysmobiili sekä yrityksen riskienhallintaan liittyvät palvelut. Tarkemmat tiedot yrittäjän palveluistamme löydät sivun alaosasta, kohdasta "Yrittäjän palvelut".

Tehyn jäsenenä saat alennuksia kodin ja perheen vakuutuksistasi seuraavasti:

1. vuosi: -20 %
2. vuosi: -15 %
3. vuosi: -5 %

Kotivakuutus

Kotivakuutuksellamme turvaat kotisi ja kodin irtaimiston kätevästi yhdellä vakuutuksella. Kotivakuutus turvaa kotisi, vapaa-ajan asuntosi ja tavarasi mm. murron, palon ja äkillisen vuotovahingon varalta. Vakuutus täyttää myös vuokralaisen tarpeet vuokra-asunnon turvaamiseen.

Terveysvakuutus

Terveysvakuutuksellamme varmistat parhaan mahdollisen hoidon sitä tarvitessasi. Terveysvakuutus on muokattavissa juuri sinun tarpeisiisi, ja voitkin valita siihen eri laajuuksia sekä monenlaista turvaa sairauden ja tapaturman varalle. Vakuutuksella varmistat mahdollisimman nopean kuntoutumisen ja voit myös ennaltaehkäistä jo olemassa olevan sairauden pahenemisen. Lisäksi terveysvakuutus mahdollistaa erilaisten lääkärin määräämien terapioiden hyödyntämisen.

Matkavakuutus

Matkavakuutuksemme koostuu matkustajavakuutuksesta ja matkatavaravakuutuksesta. Matkustajavakuutuksella turvaat itsesi matkalla sattuvien tapaturmien ja matkan aikana alkavien sairauksien varalta. Matkatavaravakuutus korvaa puolestaan matkatavarasi kaikkialla maailmassa. On hyvä huomioida, että matkavakuutuksesta korvataan mm. matkan peruuntumisia ja keskeytymisiä, matkalta myöhästymisiä sekä matkan odottamisia.

Arvotavaravakuutus

Arvotavaravakuutuksella saat turvaa kodin ulkopuolella kuljettamillesi arvotavaroille. Tällaisia arvotavaroita ovat mm. erilaiset kalliit soittimet, kamerat, objektiivit, kellot sekä korut. Arvotavaravakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa, ja turvaa näin ollen kallisarvoisen omaisuutesi missä ikinä kuljetkin.

Pienvenevakuutus

Venevakuutuksella saat pienveneellesi kattavan suojan niin satamassa kuin vesillä sattuvan vahingon varalle. Vakuutus turvaa veneen niin törmäyksen, myrskyn kuin ilkivallan aiheuttaman vaurion varalle, ja vakuutuksesta korvataan myös kuljetuksessa tai telakoituessa aiheutuneita vahinkoja. Venevakuutukseen sisältyy aina myös vastuu- ja oikeusturvavakuutus, jossa vakuutettuina ovat veneen omistaja, haltija sekä kuljettaja.

Toimeentulovakuutus

Toimeentulovakuutus antaa taloudellista turvaa itsellesi ja läheisillesi, jos loukkaannut tai kuolet tapaturmaisesti. Vakuutus on voimassa myös matkustaessasi ja urheillessasi.

Oikeusturva- ja vastuuvakuutus

Joskus voi käydä niin, että aiheutat toiselle vahingon, jonka olet velvollinen korvaamaan. Saatat myös tahtomattasi joutua tilanteeseen, jossa tarvitset oikeudellista apua omien oikeuksiesi puolustamisessa. Vakuutus koskee myös kaikkia läheisiäsi, jotka asuvat kanssasi saman katon alla.

Kasko on vapaaehtoinen autovakuutus, joka korvaa ajoneuvosi vahinkoja. Koska kaikille moottoriajoneuvoille pakollinen liikennevakuutus korvaa ainoastaan sinulle ja vastapuolelle aiheutuneet henkilövahingot tai loukkaantumiset sekä vastapuolen autoon kohdistuneet vahingot, tarvitset kaskon korvaamaan vahinkotilanteessa autollesi aiheutuneet vahingot.

Henkivakuutus auttaa läheisiäsi taloudellisesti, jos menehdyt sairauden tai vamman seurauksena. Henkivakuutuksesta maksettavan kertakorvauksen avulla varmistat, etteivät läheisesi joudu menehtymisesi takia taloudellisesti hankalaan tilanteeseen. Sen avulla tavallisen arjen pyörittäminen on vaikeassa tilanteessa askeleen helpompaa.

Tarjoamme yrittäjille palveuluita, jotka sujuvoittavat arkea ja tukevat yrityksen toimintaa. Yrittäjälle suosittelemme seuraavia palveluita:

Riskienhallinnan palvelut

Yritystoimintaan sisältyy aina riskejä. Mitä paremmin olet tietoinen yrityksesi toiminnan mahdollisista riskeistä, sitä paremmin olet kykeneväinen hallitsemaan niitä ja suojautuman riskeiltä ennakkoon oikeanlaisilla toimenpiteillä.

Kun tunnistamme yrityksesi riskit, voimme auttaa yritystäsi sekä minimoimaan riskien haitalliset vaikutukset että hyödyntämään mahdollisuudet ottaa oikeanlaisia riskejä.

OP-yritysmobiili

Yrityksen vakuutus- ja pankkiasiointi onnistuu kätevästi verkossa. Tämän lisäksi voit hoitaa yrityksesi asiointia ajasta ja paikasta riippumatta mobiililaitteella, kun lataat käyttöösi OP-yritysmobiilin. OP-yritysmobiili sisältää peruspalvelut, joiden avulla hoidat yrityksesi arkiset pankkiasiat helposti. Lisäksi käytössäsi on mobiili laskutuspalvelu asiakas- ja tuotehallinnan tueksi. Pääset seuraamaan yrityksesi laskutustietoja, ja voit toimittaa laskuja asiakkaillesi haluamallasi tavalla.

Potilasvakuutus

Potilasvakuutus on lakisääteinen vakuutus potilaalle aiheutuvien henkilövahinkojen turvaamiseksi. Vakuutus vaaditaan kaikilta terveyden- ja sairaudenhoidon toimintaa Suomessa harjoittavilta yrityksiltä. Varmista siis, että yrityksesi toiminta on turvattu lakisääteisellä vakuutuksella.

Yrittäjän palvelunumerot

Yrittäjänä saat apua kaikissa yrityksesi vakuutusasioissa numerosta 0303 0303 (valinta 3, arkisin klo 8-22). Kyseisestä numerosta saat apua myös Ilmarisen työeläkkeeseen liittyen. Vakuutusasioissa voit myös olla yhteydessä sähköpostitse: yrityspalvelut@op.fi.

Mikäli sinulla on kysyttävää pankkiasiointiisi tai säästöihisi tai sijoituksiisi liittyen, palvelee sinua paikallisen osuuspankkisi ohella yritysten neuvonta numerosta 0100 05151 (arkisin klo 8-17).

OP Vahinkoapu ja Pohjola Sairaala

Apu on lähellä vahingon sattuessa. OP Vahinkoavusta löydät kattavat ohjeet vahinkotilanteiden varalle. Syöttämällä palveluun sattuneen vahingon saat toimintaohjeet, joiden avulla saat mahdollisimman nopean avun. Jos loukkaannut tai sairastut, voit hyödyntää Pohjola Sairaalan palveluita nopean ja ammattitaitoisen avun saamiseksi. Pohjola Sairaala hoitaa koko sydämellä ja varmistaa, että pääset takaisin arjen normaaliin rytmiin niin nopeasti kuin mahdollista.

Vahingon sattuessa on tärkeää, että saat apua mahdollisimman nopeasti. Tällä varmistat sen, että pääset takaisin normaaliin arkeen mahdollisimman nopeasti.

OP Vahinkoavusta löydät helpot ohjeet erilaisiin vahinkotilanteisiin sekä sinua lähimmän kumppanimme, oli kyseessä sitten sairastuminen, kännykän rikkoutuminen tai kolari. OP asiakkaana voit lisäksi tehdä vahinkoilmoituksen OP mobiili –sovelluksella välittömästi vahingon sattuessa. Vahinkoavun pikainen ohjeistus sekä välitön vahinkoilmoitus muodostavat hyvän pohjan ikävistä sekä yllättävistä vahinkotilanteista selviämiselle.