Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Olemme ylpeitä ja iloisia siitä, että olemme Suomen houkuttelevin finanssialan yritys ja kaupallisten alojen työnantajien joukossa sijalla kolme. (Universum 2017)

Tee opinnäytetyösi OPlla

OP uskoo vapaaseen tieteeseen ja tutkimukseen sekä suomalaiseen koulutukseen. Vuonna 2016 tuimme Suomen yliopistoja yhteensä 6,3 miljoonalla eurolla, sillä huippuosaaminen on yksi Suomen menestyksen avaintekijöistä. Sen vaaliminen on elintärkeää tulevaisuuden kannalta.

Opinnäytetöihin vapaa haku

Teemme korkeakoulujen kanssa paljon yhteistyötä, ja tarjoamme vuosittain esimerkiksi kymmeniä opinnäytetyömahdollisuuksia opintojensa loppusuoralla oleville ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille eri puolella Suomea.

Jos olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyösi meillä, yksi mahdollinen reitti opinnäytetyön tekemiseen avautuu kesäharjoittelumme avulla. Muussa tapauksessa voit jättää opinnäytetyöhakemuksesi meille sähköpostitse rekry.hr-palvelut(at)op.fi. Kerrothan hakemuksessasi tutkimuksesi aiheen, aikataulun ja tutkimussuunnitelman. Opinnäytetyömahdollisuutta emme voi valitettavasti taata kaikille halukkaille.

Laajaa oppilaitosyhteistyötä

Nuorissa on ennen näkemätöntä voimaa, jonka haluamme valjastaa niin OPn kuin Suomenkin tulevaisuuden rakentamiseen.

Oppilaitos- ja opiskelijayhteistyö on meille tärkeää, ja olemme mukana lukuisissa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen yhteistyö- ja rekrytointitapahtumissa eri puolella Suomea. Yhteistyömme on monimuotoista; tuemme nuoria talouden hallintaan liittyvässä opetuksessa, vierailemme luennoilla ja käymme oppilaitosten oppitunneilla jakamassa opiskelijoille asiantuntemustamme ja kertomassa finanssimaailman ajankohtaisia kuulumisia. OPlla on nimikkosali myös Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa, jossa järjestämme yritysesittelyjä ja asiantuntijaluentoja.

Työharjoittelu OPlla avaa ovia

Jokainen ura tarvitsee maagisen alun, sen kuuluisan ponnahduslaudan. Tulevaisuuden OP on monialainen palveluyritys, joka tuottaa ja kehittää modernien pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalvelujen lisäksi myös asumisen, liikenteen ja turvallisuuden palveluja ja palvelukokonaisuuksia yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Monipuolisten uramahdollisuuksien lisäksi tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden harjoitteluun. OPlla hankit urallesi erinomaisen alun kokeneiden kollegoiden tukemana Suomen kiinnostavimmassa monialayrityksessä, joka näyttää suunnan koko alalle.

Harjoittelusi aikana tutustut OPn liiketoimintaan ja OP Ryhmään työpaikkana. Osuuspankeissa työharjoittelijat työskentelevät pääasiassa asiakaspalvelutehtävissä. Osuuspankit tekevät usein tiivistä yhteistyötä oman alueensa oppilaitosten kanssa.

Löydät avoimet harjoittelutehtävämme OPn urasivuilta. Mikäli harjoittelutehtäviä ei ole avoinna, voit täyttää avoimen harjoitteluhakemuksen OPn urasivuston kautta. Harjoittelumahdollisuuksia voi tiedustella myös suoraan paikallisista osuuspankeista. Mainitse hakemuksessasi työtehtävät ja maantieteellinen alue, joista olet kiinnostunut sekä harjoittelun ajankohta. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä on tarjota sinulle sopiva harjoittelupaikka. Emme valitettavasti voi taata harjoittelupaikkaa kaikille halukkaille.

OPn Kiitorata kouluttaa tulevaisuuden huiput

Oletko innostunut digitalisaation mukanaan tuomista mahdollisuuksista? Haluatko jalkasi ovenväliin pankkialalla, vai oletko liiketoiminnan tai lakiasiain lupaava kyky? Haaveiletko urasta tulevaisuuden monialayrityksessä? Haluatko ratsastaa aallonharjalla kohti uutta?

Jos tunnistit itsesi, OPn Kiitorata -trainee-ohjelma on juuri sinulle. Kiitorata on tarkoitettu opintojensa loppuvaiheessa oleville ja korkeakoulututkinnon suorittaneille vastavalmistuneille taitajille, jotka haluavat haasteellisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin. Kiitorata on erinomainen perusta tulevalle urakehitykselle ja sijoittumiselle OP Ryhmässä.

Traineena pääset perehtymään syvällisesti OPn liiketoiminta-alueisiin ja syventämään osaamistasi ammattitaitoisten kollegoiden sekä henkilökohtaisen mentorin tukemana. Ohjelma tarjoaa innostavan mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa, kartuttaa omaa työkokemusta ja verkostoitua.

Voit hakea Kiitorata-ohjelmaan, jos olet opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut ja sinulla on motivaatiota kehittyä monialayrityksen tulevaisuuden tähdeksi. Tärkeintä ovat uudet näkemykset, selkärangasta tuleva asiakaslähtöisyys ja rohkea osaaminen.

Seuraa OPn urasivua tulevien trainee-hakujen osalta. Voit asettaa hakusanaksi trainee tai Kiitorata.

Kesätöissä OPlla – Menestystarinat alkavat meiltä

OP tarjoaa kesäisin satoja kesätyömahdollisuuksia eri alojen opiskelijoille ympäri Suomea. Myynti- ja asiakaspalvelutehtäviä aukeaa esimerkiksi rahoitus-, varallisuudenhoito- ja vakuutusaloilla.  Haemme lisäksi monipuolisesti eri alojen osaajia esimerkiksi laki-, talous-, IT-, turvallisuus-, viestintä- ja tuotekehitystehtäviin. Pohjola Terveys tarjoaa mielenkiintoisia tehtäviä terveysalalla.