Hae meille töihin

Hae meille töihin

OPn urasivuilla voit katsoa, millaisia tehtäviä Suomen johtavalla finanssiryhmällä ja tulevaisuuden monialaisella palveluyrityksellä on tarjottavana.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OPn muodostavat lähes 200 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 300. Tulevaisuudessa olemme vieläkin enemmän.

OP kasvaa tulevaisuuden monialaiseksi palveluyritykseksi. Tuotamme ja kehitämme modernien pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalvelujen lisäksi myös asumisen, liikenteen ja turvallisuuden palveluja ja palvelukokonaisuuksia yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Ryhmässämme työskentelee monien eri alojen osaajia finanssialan ammattilaisista, kovan luokan kehittäjistä ja ketteristä muutoksentekijöistä aina sairaanhoitajiin ja lääkäreihin. Tuemme henkilöstöämme henkilökohtaiseen kasvuun ja urakehitykseen asiantuntijoina. Meillä pääset rakentamaan asiantuntijuuttasi ja kehittämään vahvuuksiasi monipuolisten työtehtävien parissa.

OPn yhteisöllinen työkulttuuri on strateginen menetystekijä. Meillä on töissä onnellisia ihmisiä, ja onnellisista ihmisistä syntyy huipputiimejä ja todellisia työelämän muutoksentekijöitä. Onnellisuus syntyy siitä, että voi toteuttaa itseään ja saada siihen parhaan mahdollisen tuen. Se syntyy myös siitä, että tulee nähdyksi kokonaisena ihmisenä muuttuvine elämäntilanteineen.

Urasivujen lisäksi voit tutustua myös http://www.op-ura.fi/-sivuihin, joilla uppoudutaan OPn maailmaan vielä syvemmin artikkelein, videoin ja projektiesittelyin. Oletpa digiammattilainen, innovaatioguru tai asiakaskokemuksen visionääri, sivuilta löytyy kootusti näkökulmia OPn arkeen. Kaikki OPn työpaikat löytyvät kuitenkin kootusti OPn urasivuilta.

Meitä kaikkia tarvitaan voidaksemme kehittyä maailman parhaaksi. Tule mukaan.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin