Pohjola Sairaala

Pohjola Sairaala

Pohjola Sairaala on OP Ryhmään kuuluva itsenäinen sairaala, jonne ovat tervetulleita kaikki henkilö- ja yritysasiakkaat.

Hoidamme koko sydämellä.

Pohjola Sairaalan toimintaperiaatteena on varmistaa, että asiakas pääsee viivytyksettä hoitoon ja pystyy palaamaan normaaliin arkeen mahdollisimman nopeasti. Tämän takia sairaalassa mitataan koko ajan erityisen tarkasti kahta asiaa: hoitoketjun pituutta ja asiakastyytyväisyyttä.

Pohjola Sairaala tarjoaa sinulle saman katon alla huippulääkäreiden ja -hoitajien sekä ammattitaitoisten fysioterapeuttien hoidon. Pohjola Sairaalan hoivamestarit ovat tukenasi hoitopolun varrella.

Sairaalaan voi hyvin tulla myös ilman vakuutusta tai muun kuin OP Vakuutuksen asiakkaana: Pohjola Sairaala tekee yhteistyötä useimpien vakuutusyhtiöiden kanssa, ja hoivamestarit auttavat myös korvausasioissa.

Myös useimpien vakuutusten korvauspalvelut hoituvat tarvittaessa paikan päällä.

Ensimmäinen Pohjola Sairaala perustettiin vuonna 2013 Helsinkiin Omasairaalan nimellä. Uusi Pohjola Sairaala -nimi otettiin käyttöön elokuussa 2016, kun Tampereen Pohjola Sairaala avasi ovensa. Vuosina 2017–2018 Pohjola Sairaalat tulevat myös Ouluun, Kuopioon ja Turkuun.