Ystävyys on värikästä

Osuuspankkien lasten- ja nuorten kuvataidekilpailu

Vuosittain järjestettävä osuuspankkien lasten ja nuorten kuvataidekilpailu käynnistyy. Aiheena on tänä vuonna ”ystävyys on värikästä” ja kilpailuaika on 6.2.-30.3.2017. Osallistua voit oman osuuspankkisi kautta.

Osuustoiminnallisten pankkien järjestämä kansainvälinen kuvataidekilpailu, Jugend Creativ, on Guinnessin ennätystenkirjan mukaan maailman suurin lapsille ja nuorille järjestettävä taidekilpailu. Kansainvälisellä tasolla kilpailu järjestetään jo 47. kerran ja Suomessa 41. kerran.  Tänä vuonna Suomi toimii myös kansainvälisen päätöstilaisuuden isäntämaana ja finaali järjestetään kesäkuussa Helsingissä. 

Suomessa kilpailun järjestävät yhteistyössä OP Ryhmä, kuvataideopettajat ja koulut. Kilpailusarjoja on 6-18 -vuotiaille. Eri sarjojen kilpailutehtävien alateemoja ovat "Ystävyys on seikkailu", "Yhdessäolon voima" ja "Ystävyys ilman rajoja".

Osallistu oman osuuspankkisi kautta

Kysy lisää kilpailusta omasta osuuspankistasi! Osuuspankit ottavat vastaan kilpailutöitä ja palkitsevat oman alueensa parhaat työt. Voittajatyöt lähetetään pankista valtakunnalliseen kilpailuun Helsinkiin. Helsingissä parhaaksi palkitut työt pääsevät mukaan kansainväliseen loppukilpailuun, johon osallistuu lapsia ja nuoria Suomen lisäksi Italiasta, Itävallasta, Luxemburgista, Ranskasta, Saksasta, Sveitsistä.