Kauhistuneen näköinen mies kädet ylhäällä.

Kesytä asuntolainasi

Mietityttävätkö korkokäyrien heilahtelut? Vaikka tulevaisuutta on mahdotonta ennustaa, voi sen aiheuttamaa epävarmuutta lieventää. Älä päästä asuntolainaasi villiintymään, vaan kesytä se.

Kesytetty asuntolaina on kokonaisvaltainen paketti juuri sinulle, kun haluat keskittyä elämiseen. Siihen kuuluu asuntolainan lisäksi haluamasi korkosuojaus – Pitkä kiinteä korko, Korkokatto tai Takaisinmaksuturva. Unohda korkojen turha arvailu ja kesytä asuntolainasi!

Omistaja-asiakas: Turvaa lainasi Pitkällä kiinteällä korolla

Pitkä kiinteä korko on ainutlaatuinen asuntolainan suoja koko laina-ajalle. Omistaja-asiakkaanamme voit ottaa uuteen asuntolainaasi pitkän kiinteän koron koko laina-ajaksi, jopa 25 vuodeksi. Pitkällä kiinteällä korolla varmistat asuntolainasi korkokulujen säilyvän muuttumattomina koko laina-ajan. Halutessasi voit maksaa pitkän kiinteäkorkoisen asuntolainasi ennenaikaisesti pois ilman, että sinulle aiheutuu siitä lisäkustannuksia.

Pitkän kiinteän koron myöntää Osuuspankki.

Varmista Korkokatolla, ettei korkojen nousu pääse yllättämään

Korkokaton avulla pääset nauttimaan matalista koroista myös tulevaisuudessa ja lyhentämään lainaasi jatkossakin nopeasti. Korkokatosta ei tarvitse maksaa etukäteen mitään – korkoturva sisällytetään lainasi marginaaliin.

Korkokaton myöntää Osuuspankki.

Takaisinmaksuturvalla teet kodin vakaalle pohjalle

Pitkän laina-ajan kuluessa ehtii tapahtua monenlaista. Siksi on viisasta varautua jo ennakolta luoton takaisinmaksuturvalla lainanottajan merkittävimpiin riskeihin, kuten työttömyyteen, työkyvyttömyyteen ja kuolemaan, jotka voivat toteutuessaan horjuttaa perheen taloutta suurestikin.

Turvan myöntää OP-Henkivakuutus Oy ja/tai AXA.

Asuntolaina valmiina, kun se oikea koti löytyy

Korkosuojattu asuntolaina on kokonaisvaltainen ja vakautta tuova ratkaisu. Oman talouden suunnittelu on huolettomampaa, kun asumisen kulut ovat ennakoitavissa pitkälle tulevaisuuteen.

Täytä asuntolainahakemus etukäteen kätevästi verkossa. Kun rahoitus on valmiiksi kunnossa, ei juuri se oikea koti tai maailman makein näköala pääse karkaamaan osuessaan kohdalle.

Asuntolainamme eroaa edukseen muiden pankkien lainoista, sillä siitä kertyy rahanarvoisia OP-bonuksia omistaja-asiakkaille. Esimerkiksi 250 000 euron lainasta voi kertyä vuodessa yli 600 euron arvosta bonuksia. Niitä käytetään mm. välityspalkkion maksamiseen – tai kuittaamaan vaikkapa uuden kotisi vakuutuslasku.

Asuntolainan myöntää Osuuspankki.