Keltainen kortteli ylhäältä kuvattuna.

Kesytä asuntolainasi

Kun haluat keskittyä elämiseen, ota kesytetty asuntolaina. Kokonaisvaltaiseen pakettiin kuuluu asuntolainan lisäksi sinulle sopiva suojaus korkojen nousun varalle. Kesytetty asuntolaina helpottaa arkeasi ja talouttasi, kun asumisen kulut ovat ennakoitavissa pitkälle tulevaisuuteen.

Korkokäyrien heilahtelu aiheuttaa epävarmuutta, jota voi onneksi lieventää. Kun otat meiltä kesytetyn asuntolainan, voit valita korkosuojista itsellesi parhaiten sopivan: Korkokaton, Takaisinmaksuturvan tai omistaja-asiakkaan Pitkän kiinteän koron.

Korkokatto vai takaisinmaksuturva?

Korkokaton avulla nautit tulevaisuudessakin matalista koroista ja nopeasti lyhenevästä lainasta. Asuntolainasi korkoprosentille laitetaan katto, jonka yli korko ei nouse sovittuna ajanjaksona. Korkokatosta et maksa etukäteen mitään - se sisällytetään lainasi marginaaliin.

Takaisinmaksuturva on vakuutus sinulle tai myös kumppanillesi asuntolainan ottajana. Sen avulla turvaat mahdollisuuksiasi selviytyä pitkäaikaisen asuntolainan kustannuksista, vaikka jotain sattuisi: joutuisit työttömäksi tai työkyvyttömäksi tai jopa menehtyisit.

Oletko omistaja-asiakas? Pitkä kiinteä korko on sinulle!

Pitkä kiinteä korko on ainutlaatuinen suoja asuntolainan korolle koko laina-ajalle, jopa 25 vuodeksi. Voit saada sen vain osuuspankin omistaja-asiakkaana. Halutessasi maksat pois kiinteäkorkoisen asuntolainasi ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

 

Asuntolainan, Korkokaton ja Pitkän kiinteän koron myöntää osuuspankki.

Takaisinmaksuturvan myöntää OP-Henkivakuutus Oy ja/tai AXA.