Mies siirtää vakuutuspostin verkkoon

Vakuutusposti verkkoon, osallistut arvontaan!

ARVONTA: Arvomme kaikkien aikavälillä 15.10.–11.11. sähköisen vakuutuspostin käyttöön ottaneiden kesken yhteensä 40 K-ryhmän lahjakorttia. Arvomme neljän viikon aikana joka viikko 10 lahjakorttia, joten ei muuta kuin vakuutusposti verkkoon ja arpaonni matkaan!

Yhden lahjakortin arvo on 50 € ja se on käytettävissä seuraavissa K-ryhmän kaupoissa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Budget Sport, Intersport, Hehku, Kookenkä sekä K-Rauta.

Vilkaise alta ohjeet arvontaan osallistumiseen sekä sähköisen vakuutuspostin monet hyödyt. Onnea arvontaan!

Mitä on sähköinen vakuutusposti?

Vakuutuspostia ovat esimerkiksi vakuutustesi vakuutuskirjat, asiakastiedotteet, tuoteselosteet ja vakuutusehdot. Vakuutusasiakkaanamme voit valita, haluatko asiakirjat itsellesi postitse paperilla vai sähköisesti op.fi-palveluun omaan arkistoosi.
 
Kun siirrät vakuutuspostisi sähköiseksi, säästät luontoa ja vaivaa, eikä sinun tarvitse kantaa huolta vakuutuspostisi arkistoinnista. Saat lisäksi maksuttoman ilmoituksen joko teksti- tai verkkoviestitse, kun sinulle on saapunut verkkoon vakuutuspostia. Helppoa, eikö vain?

Näin otat käyttöön sähköisen vakuutuspostin ja osallistut 50 € lahjakortin arvontaan

 

  • Siirry sähköisen vakuutuspostin sivulle alla olevasta linkistä.
    Ohjaamme sinut kirjautumaan verkkopankkitunnuksillasi.
  • Vaihda vakuutuspostin toimitustapaa ja valitse vakuutusposti vain sähköisenä.
    Valitse myös, haluatko ilmoituksen uudesta vakuutuspostista tekstiviestillä vai sähköpostilla.
  • Valitse "Jatka" ja tämän jälkeen "Lähetä" – valmista tuli!
    Olet muuttanut vakuutuspostisi sähköiseksi ja osallistunut 50 € lahjakortin arvontaan.

Arvonnan järjestäjä: OP Vakuutus Oy

Aikataulu: Arvontaan voi osallistua 15.10.2018 klo 9.00 alkaen. Osallistuminen päättyy 11.11.2018 klo 23.59. Varsinainen arvonta suoritetaan 16.11.2018.

Palkinto: Arvonnassa arvotaan 40 kappaletta K-ryhmän lahjakortteja. Yhden lahjakortin arvo on 50 euroa. Lahjakortti on käytettävissä seuraavissa K-ryhmän kaupoissa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Budget Sport, Intersport, Hehku, Kookenkä sekä K-Rauta.

Osallistuminen: Arvontaan voivat osallistua OP:n vakuutusasiakkaat ottamalla käyttöön sähköisen vakuutuspostin 15.10.–11.11.2018 välisenä aikana joko op.fi-palvelussa tai muissa OP:n kanavissa.

Voittamisesta ilmoittaminen: Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti postitse osoitteeseen, joka heidän asiakastietoihinsa on tallennettu ensisijaiseksi postiosoitteeksi.

Palkinnon vastaanottaminen: Arvonnan voittajille lähetetään 16.11. arvontapäivän jälkeen ilmoitus arvonnan voittamisesta ja 50 euron arvoinen K-ryhmän lahjakortti.