Lainaa nopeasti ja helposti – lue vinkit lainan hakemiseen

Tiesitkö, että lainaa voi hakea helposti verkossa? Tutustu vinkkeihimme lainanhaussa ja hae lainaa unelmiesi toteuttamiseen.

Olipa suunnitelmissasi sitten asuntolaina tai laina muuta hankintaa varten, lainan hakemisen ei tarvitse olla hidasta. Kun haet lainaa verkossa, voit saada lainaa nopeasti.

  • Laske sinulle sopiva laina. Lainalaskurilla voit arvioida helposti lainan määrän ja sinulle sopivan kuukausierän lainan takaisinmaksuun.
  • Jos olet hakemassa asuntolainaa, täytä lainahakemus heti, kun olet päättänyt uuden kodin hankkimisesta. Sinun ei tarvitse vielä tarkalleen tietää uuden asunnon hintaa. Verkossa täytetty hakemus on vasta tarjouspyyntö - se ei sido sinua lainan ottamiseen. Kun olet saanut lainatarjouksen, voit turvallisin mielin tehdä ostotarjouksen, kun sopiva asunto löytyy.
  • Lainasta sovitaan tarkemmin, kun lopullinen suunnitelmasi on valmis. Samalla lyödään lukkoon myös lainan määrä. Jos olet ostamassa asuntoa, voit ilmoittaa meille asunnon hinnan soittamalla tai lähettämällä verkkoviestin, teemme lainasopimuksen sen mukaan.
  • Allekirjoita lainapaperit vaikka kotisohvaltasi käsin. Lainaneuvottelu ja lainasopimuksen allekirjoitukset voidaan halutessasi hoitaa alusta loppuun verkossa. Jos haet asuntolainaa, sinun tarvitsee tulla konttorille vasta asuntokauppaa tekemään.
  • Jos suunnitelmat muuttuvat. Meiltä saat lainan, joka joustaa elämäntilanteidesi mukaan. Jos haet esimerkiksi asuntolainaa, voit tarvittaessa pitää vapaata lainan lyhennyksistä ja säästää lainanmaksun rinnalla tulevia hankintoja varten.

Verkkoneuvottelu takaa, että voit hakea lainaa nopeasti

Jos unelmiesi asunto löytyy yhtäkkiä tai huomaat tarvitsevasi lainaa pian, voit neuvotella laina-asioista helposti verkossa. Sinun ei siis tarvitse vierailla konttorissa, vaan verkkoneuvottelulla voit kätevästi vaihtaa konttorikäynnin asiointiin kotisohvallasi ja saada henkilökohtaista palvelua paikasta riippumatta. Jos tarvitset lainaa nopeasti, verkkoneuvottelu on hyvä vaihtoehto: neuvottelun voi käydä myös konttorin aukioloaikojen ulkopuolella.

Voit keskustella verkkoneuvottelun aikana laina-, vakuutus- ja sijoitusasioistasi. Neuvottelussa olet yhteydessä pankin asiantuntijan kanssa videokuvalla ja äänellä. Riittää, kun olet oman tietokoneesi ääressä kotona, tai missä tahansa paikassa, jossa voit rauhassa keskustella pankki- ja vakuutusasioistasi.

Allekirjoita laina sähköisesti

Jos kaipaat lainaa nopeasti syntyneeseen tarpeeseen, sähköinen allekirjoitus on verkkoneuvottelun lisäksi loistava apu. Voit nimittäin allekirjoittaa lainasopimuksenkin verkossa, kun sinulla on verkkopalvelutunnukset ja pääset kirjautumaan niillä op.fi-palveluun.

Jos haet asuntolainaa, vierailet oman pankkisi konttorista vasta kaupantekohetkellä. Osuuspankin kulutusluottoon liittyvät sopimukset voit allekirjoittaa kokonaan verkossa, kun laina myönnetään, saat rahat tilillesi ilman konttorissa käyntiä.  

Laina kannattaa ottaa osuuspankista

Osuuspankin lainat lasketaan mukaan OP-bonuksia kerryttävään asiointiin. Kertyneillä bonuksilla maksetaan esimerkiksi lainan palvelumaksuja, OP vakuutuksia sekä OP-Kiinteistökeskuksen välityspalkkioita.