Hieno, uusi keittiö

Täsmäluotto

Hanki vaikkapa unelmiesi keittiö.

Täsmäluotto sopii kertahankintojen toteuttamiseen.

 • Voit saada Täsmäluottoa 1 000-15 000 euroa.
 • Voit täyttää hakemuksen kätevästi verkossa. Saat rahat tilillesi ilman konttorissa käyntiä sinulle sopivana ajankohtana
 • Et tarvitse luotolle takaajia tai vakuuksia, kuten omistusasuntoa.
 • Luoton takaisinmaksu voidaan suunnitella juuri sinulle sopivaksi. Luotto päättyy, kun viimeinen erä siitä on maksettu.

Täsmäluotto kerryttää OP-bonuksia. Lue lisää "Hyödy eduista" -osiosta!

Haaveiletpa sitten lomamatkasta, unelmahäistä, auton vaihdosta tai vaikkapa omasta ponista, kertaluonteisen Täsmäluoton avulla voit toteuttaa unelmasi. Meiltä saat vakuudetonta luottoa järkevin ehdoin. Valitse vain sinulle sopiva luoton määrä ja täytä hakemus OP-verkkopalvelussa.
Heli Majoinen‚ kehityspäällikkö, OP
Lainan hakeminen ja vakuudet Lainan myöntäminen, lainan käyttöön ottaminen

Täytä luottohakemus OP-verkkopalvelussasi, soita OP 0100 0500 puhelinpalveluun tai käy Osuuspankin konttorissa. Saat päätöksen luottohakemukseen heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Tarjouksen hyväksyttyäsi luotto on käytettävissä OP-verkkopalvelussa.

Sinulle voidaan myöntää Täsmäluotto, mikäli olet Osuuspankin tai Helsingin OP Pankin pitkäaikainen pääasiallinen asiakas, vähintään 23-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, riittävä maksukyky, raha-asiat moitteettomasti hoidettuina ja pysyvä asuinpaikka Suomessa. Luoton saaminen edellyttää aina luoton myöntäjänä toimivan OP-Korttiyhtiö Oyj:n myönteistä luottopäätöstä. OP-Korttiyhtiö Oyj on OP Ryhmän kokonaan omistama luottolaitos.

Lainan vakuudet

Täsmäluotto on vakuudeton luotto, joten et tarvitse vakuuksia tai takaajaa.

Joustoluotto infografiikka Joustoluotto infografiikka
Lainan maksaminen Kuukausierä, eräpäivä

Luoton kuukausierä muodostuu lainamäärän ja laina-ajan mukaan. Eräpäivä voi olla kuun 1., 8., 16. tai 24. päivä.

Luotto päättyy, kun viimeinen erä siitä on maksettu.

Lainan kustannukset Nostoprovisio, korko, todellinen vuosikorko, kokonaiskustannus

Luoton perustamismaksu on 150 euroa ja laskutuspalkkio 5 euroa kuukaudessa. Korko on 3 kk:n euribor + 6,5 prosenttiyksikköä (6,17 % 1/18). Todellinen vuosikorko 10 000 euron Täsmäluotolle 5 vuoden maksuajalla on 8,16 % (1/18).

Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 090,30 euroa ja maksuerien määrä 60 kpl. Laskelma tehty olettaen, että luotto nostetaan kerralla ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan. Luoton myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj.

Maksuvapaa ja muut muutokset Ylimääräinen lyhennys

Saat luotollesi vuosittain yhden maksuvapaan kuukauden. Maksuvapaana kuukautena sinun ei tarvitse lyhentää luottoa eikä maksaa korkoja. Maksuvapaa on joka vuosi sama kuukausi. Muutos tulee voimaan seuraavan kuukauden laskutukseen. Jo muodostettua laskua ei voi muuttaa.

Ylimääräinen lyhennys
Voit lyhentää lainaasi normaalin kuukausierän lisäksi. Lainaan tehty ylimääräinen lyhennys ei siirrä seuraavaa maksuerää eikä maksupäivää. Ylimääräisestä lyhennyksestä ei peritä kuluja.

Ylimääräisen lyhennyksen tekemiseen tarvitset lyhennettävän lainan numeron, jonka löydät Lainat-osiosta. Siirry tämän jälkeen Päivittäiset raha-asiat-osion kohtaan "Uusi maksu", ja syötä lyhennettävän lainan numero "Saajan tili tai IBAN" -kenttään. Etene tämän jälkeen ohjeiden mukaisesti. Ylimääräinen lyhennys lähtee tililtäsi saman päivän aikana. 

Tutustu Täsmäluottoa koskeviin ehtoihin.

Omistaja-asiakkaan edut

 • Omistaja-asiakkaana saat käyttötilin, OP-verkkopalvelun sekä OP-Visa-kortin 45 % edullisemmin. Hinta on omistaja-asiakkaalle 2,95 €/kk (normaalisti 5,45 €/kk). Kun olet alle 26-vuotias, saat päivittäiset pankkipalvelut maksutta.
 • Omistaja-asiakkaana saat uuteen asuntolainaasi kiinteän koron koko laina-ajaksi, jopa 25 vuodeksi. Näin varmistat, että asuntolainasi korkokulut säilyvät muuttumattomina koko laina-ajan.
 • Omistaja-asiakkaana saat opintolainan ilman toimitusmaksua, kun teet lainahakemuksen op.fi-palvelussa.

OP-bonukset

Omistaja-asiakkaalle kertyy OP-bonuksia esimerkiksi

 • lainoista
 • säästöistä ja sijoituksista
 • tileillä olevat varoista
 • OP-Visan Credit-ominaisuudella maksetuista ostoksista ja
 • kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutusmaksuista.

OP-bonuksia käytetään pankin palvelumaksuihin ja vakuutusmaksuihin.

Luoton myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj.