Mestarien liiga C More omistaja-asiakasetu

C More Total -huippuetu omistaja-asiakkaalle

Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat C More Total -urheilu- ja viihdepaketin kuukaudeksi maksutta ja -30 % seuraavasta 11 kuukausitilauksesta! Edun saat nykyisenä tai uutena omistajanamme. Kattavassa ohjelmistossa esimerkiksi Mestarien liiga, formulat ja muut urheilun huippuhetket.

Haluaisitko runsaan kattauksen liveurheilua, leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta sekä TV:n suosikkiohjelmia ilman katkoja? Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat C More Totalin urheilu- ja viihdepaketin kuukaudeksi maksutta ja 30 prosentin alennuksen seuraavasta 11 kuukausitilauksesta! Edun arvo on 100 euroa. Näin mittavan edun saat vain omistaja-asiakkaana.

Tilauksesi jatkuu maksuttoman kuukauden jälkeen toistaiseksi voimassaolevana tilauksena 30 prosentin alennushintaan (norm. 24,95€/kk), jos et peruuta sitä ennen maksullisen ajankohdan alkamista. Etu on voimassa vuoden käyttöönottohetkestä. Viimeinen edun lunastamispäivä on 31.12.2018. Edun voi lunastaa vain kerran.

Mikä on C More Total?

C More on suoratoistopalvelu, jonka kautta näet laajan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta, sekä kasvavan valikoiman kotimaisia C More -alkuperäissarjoja. Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat käyttöösi C More Total -palvelun, jonka kautta pääset nauttimaan myös monipuolisesta urheilutarjonnasta: C More Total tarjoaa ainoana Suomessa kaikki F1-lähetykset sekä jääkiekon MM-ottelut suorina lähetyksinä. Lapsille on tarjolla suomeksi puhuttua tai tekstitettyä viihdettä. Näet myös MTV3:n, Subin ja AVAn suosikkiohjelmat ilman katkoja.

Voit katsoa C More Totalia missä ja milloin haluat, niin paljon kuin haluat seuraavilla tavoilla:

  • tietokoneella
  • älypuhelimella tai tabletilla (iOS- ja Android-laitteet)
  • Samsung Smart TV:llä, Android TV -laitteilla ja Apple TV:llä
  • Chromecastin ja AirPlayn kautta.
Omistaja-asiakkaan edut

Etkö vielä ole omistaja-asiakas?

Omistaja-asiakkaana saat käyttöösi OPn parhaat asiakasedut ja alennukset. Lisäksi asiointisi kerryttää rahanarvoisia OP-bonuksia, joista voit hyötyä jopa satojen eurojen arvosta vuodessa. Jos sinulla on OP verkkopalvelutunnukset, voit liittyä omistaja-asiakkaaksi verkossa.

Kuka saa edun?

Edun saa osuuspankin omistaja-asiakas, jolla on Osuuspankin verkkopalvelutunnukset ja OPn maksukortti.

Mikäli olet omistaja-asiakas, mutta sinulla ei ole Osuuspankin verkkopalvelutunnuksia ja/tai OPn korttia, ota yhteyttä osuuspankkiisi.

Edun lunastaminen

Etu lunastetaan C Moren palvelussa tunnistautumalla omistaja-asiakkaaksi Osuuspankin verkkopalvelutunnuksilla ja lunastamalla palvelu OPn kortilla. Pääset siirtymään C Moren palveluun tämän sivun yläosasta löytyvän 'Lunasta etu' -painikkeen kautta.

Jos sinulla on C More Total käytössäsi, mutta haluat lunastaa omistaja-asiakasedun, peru nykyinen tilauksesi C Moren sivulla.

Etu koskee ainoastaan C Moren suoratoistopalvelua (cmore.fi), eikä sitä voi soveltaa operaattorien kautta ostettuihin C More –paketteihin.