Omat yhteystiedot on nyt oma profiili - myös op.fi/tietosuoja on uudistunut

OP valmistautuu tietosuoja-asetukseen, joka vahvistaa asiakkaiden oikeuksia valvoa henkilötietojensa käyttöä. Muutos näkyy asiakkaille muun muassa uudistettuina palvelukokonaisuuksina.

Entisen omat yhteystiedot -sivun paikalta löydät nyt täysin uuden oma profiili -palvelun, jossa voit tarkastella ja hallinnoida keskeisempiä OPn asiakkuuteen liittyviä henkilötietojasi kätevästi yhdessä paikassa. Omasta profiilista löydät edelleen myös omat yhteys- ja tuntemistietosi, sopimuspankkisi ja OP-mobiiliasiakkuuteen liittyvät laitteesi. Oma profiili on kehityksen alla ja sisältöä ja uusia toiminnallisuuksia lisätään sinne vaiheittain kevään aikana.

Myös henkilötietojen käsittelyä koskeva osio op.fi:ssä on uudistunut. OPn tietosuojakäytäntöjä ja henkilötietojen käsittelyä koskeva informaatio löytyy nyt helposti uudesta tietosuojaportaalista osoitteesta op.fi/tietosuoja. Tietosuojaportaalissa kerromme muun muassa, miten henkilötietoa kerätään ja käsitellään, kuka tietoa käsittelee ja kenelle sitä luovutetaan. Tärkeä osa sisältöä ovat OP Ryhmän keskeisimmät tietosuojaselosteet, joita lisätään sivustolle vaiheittain kevään aikana. Tarkennuksia on luvassa myös muun muassa asiakkaiden oikeuksia ja oikeuksien toteuttamista koskevaan sisältöön sekä siihen, miten OPhen voi ottaa yhteyttä tietosuoja-asioissa. Tietosuojaportaalin etusivulta pääset myös kätevästi omaan profiiliin.