Ota käyttöön sähköinen vakuutusposti ja säästä luontoa.

Haluatko eroon vakuutuspapereista? Näin se onnistuu

Arkistoimme vakuutuspaperit puolestasi op.fi-palveluun jo nyt. Kun tilaat vakuutuspostin kokonaan sähköisenä, helpotat elämääsi ja säästät samalla luontoa.

Mitä vielä teet paperisella vakuutuspostilla, kun kaikki asiakirjasi löytyvät op.fi:stä?

Näin sähköinen vakuutusposti toimii

  • Saat tärkeät vakuutuspaperit sähköisenä op.fi-palveluun omaan arkistoosi, emmekä enää lähetä paperinippuja postilla. Vakuutuspostia ovat esimerkiksi vakuutuskirjat, vakuutusehdot, tuoteoppaat ja asiakastiedotteet.
  • Saat maksuttoman ilmoituksen op.fi-palveluun saapuneesta vakuutuspostista valintasi mukaan sähköpostilla tai tekstiviestillä.
  • Laskuihin sähköisen vakuutuspostin tilaus ei vaikuta, joten saat ne edelleen valitsemallasi tavalla joko postitse tai e-laskuna. Suosittelemme, että tilaat myös e-laskun, kun seuraavan kerran maksat vakuutuslaskua.

Sähköisen vakuutuspostin edut

  • Helppo ottaa käyttöön ja käyttää. Voit tilata vakuutuspostin sähköisenä vain muutamalla klikkauksella.
  • Tiedät aina mistä asiakirjat löytyvät. Vakuutuspostisi säilyy hyvässä järjestyksessä arkistoituna op.fi-palvelussa ja voit myös tulostaa asiakirjoja itsellesi tarvittaessa.
  • Turvallinen säilytyspaikka henkilötietoja sisältäville vakuutuspapereille. Sinun ei enää tarvitse säilyttää papereita kotonasi tai huolehtia niiden turvallisesta hävittämisestä.

Luovu tarpeettomasta paperista, säästä luontoa ja muuta vakuutuspostisi helposti sähköiseksi.